лека гонка с Нисан

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 21 Фев 2007, 1:23

Червен? Поужулен отлево, отдесно от дрифтовете и мантинелите? :mhihi: :mhihi: Иначе историята си я бива! :ok:
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alter » 21 Фев 2007, 1:40

Май има голяма вероятност да е бил този Нисан, не го познавам, но май си пада по дрифта.
Всъщност няма много значение коя е била колата, но все пак.

http://vbox7.com/play:3460ad79

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 21 Фев 2007, 9:34

ха ,като гледам тоя пич как кара и какво може колата му не е бил той .. дрифт с такава висока скорост на асфалт сякаш иска доста повече от 160 коня ,а и този изглежда доста по запазен

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 21 Фев 2007, 9:45

а да ти кажа ли,че това момче от линка е на 20 8)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Alexi » 21 Фев 2007, 9:50

какво значение има на колко години е? има хора които на 20 карат и Ф1 ,други вече ги няма .. дона се разиграва както е раздаден

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 21 Фев 2007, 10:46

Питам защото в Шумен има 3 нисана 200SuX,единия е на тоо 20 годишния келеш :mhihi: ,който нещо много се разбега и с/у него никакъв шанс нито по завои нито по нищо.Другия е пак червен,но е по-запазен на Калин Кулев и той доста понавървява,за третия няма да говорим - той е син,а ти явно си се пробвал с някой от червените.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

Потребител
Аватар

Мнение от BGone » 21 Фев 2007, 22:01

мисля че не съм бил аз ... може да е бил Жечко. ще го питам.

иначе във WRC има едно лапе на 17 ... въпреки че се допускат от 18 години ... А Mikka Hirvonen (26) сцепи преди няколко дена Gronholm на сняг в Норвегия ... така че май наистина нямат значение мн мн годините :D

Потребител
Аватар

Мнение от BGone » 10 Мар 2007, 19:13

текааааааааааа. :) току що се консултирах с истинския sx пилот... той е до мен и ми диктува:
"Карам си из града и едно бмв взе че ми засече пътят и му се издразних мн. Започнах да карам след него и настъпах колата (въпреки че тогава беше с изгорели гарнитури,пукнат колектор и пърдеше като издухано 525tds). На едни легнали полицаи го настигнах и долових ентусиазмът му за битка м/у двете коли. Последва един обратен ляв завой на нагорнище, бумера изчака трафика и изпържи първа, позавъртя гуми и зави. Последва една права на която той ми дръпна следвана от един полуобратен завой(десен). бавареца мина спортно завоя(бързо но без никакъв дрифт). Аз се пробвах да го плъзна но не сполучих и се забавих. след около 200 метра го застигнах (бях плътно за него но там няма видимост и не можех да го изпреваря). държах колата във високи обороти и последва един мн дълъг завой на който ми писна да се влачи пред мен и се изравних с него. изпреварването беше доста продължително с висока скорост. най-накрая минах пред него но колата се поднесе леко и скочих на спирачките защото следващия завой се затваряше. той спря на чешмата а аз продължих. малко по нагоре обърнах и се спуснах при него. Поздравихме се! Наистина преживяването напълни вените ми с адреналин и гащите ми с други неща (хехе) но си струваше. Задрасках поредния ред от списъка ми в джобното ми черно тефтерче.

п.п. - имам още редчета в тевтерчето :)
п.п.2 - издирват се: 325+
п.п.3 - въобще не очаквах, че тази случка ще ме качи в някои форум!!!"
от машинописеца:
"Съжелявам че трябва да откажа още едно баварско чедо от Дядо Мраз, но това е суровата японска истина"
Из мемоарите на един.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 10 Мар 2007, 19:40

и като се събуди отвит ли беше или само напикан :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Alexi » 10 Мар 2007, 19:52

хехе ,кажи му на твоя авер че много често гледа Бързи и Яростни,а колата му е доста занемарена на външен вид което не подхожда на истински ентузиаст :mhihi: не съм приемал гонката насериозно ,просто малко фън из града ,а кой се "влачеше" предимно зад мене е отделен въпрос :mhihi: кажи му още да не ме зачерква за сега от тефтерчето си ,пак ще се срещнем:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 10 Мар 2007, 21:12

Без да подценявам японците в областта на възбудата по завоите :mhihi: , тва за 325+ са си силни думи баце :winky: !

Като напазарувам моята 325 ще те поканя на София-Самоков да видиш тогава как и на двамата ще са ни пълни и вени с адреналин и всичко като стигнеме :mhihi: :mhihi:

п.с. само си стегни нисана да не ти избухне че с 325-тицата намя да има прошка :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 10 Мар 2007, 21:34

Май статуквото на постоянна заблуда във форума се разклати... :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Мар 2007, 22:28

Момчета, аре стига глупости. Колкото и да не ми се иска, трябва да призная, че нисана е по-добър за дрифт и може да се каже и за драг, говориме за сток коли. Черрвения нисан на BGone, го п равя отвреме навреме и съм го карал. Само ще ви кажа, че когато седнах за пръв път в него, без шпер, го контролирах по-добре отколкото наточената ми е30ка със шпер. По-лек е по-добре е балансиран, по-мощен е. Ако искате, като ходиме на плана, звънкаме на Асенчо и няма грижи идва веднага, той си е тука в София, през повечето време. Нисана неприлича на нищо, като воинишка манерка е, ама ще ни направми луди нагоре. И колата е добра и шофьора няма акъл и я кара.

Потребител
Аватар

Ха-Ха-Ха

Мнение от Maptun » 11 Мар 2007, 1:05

Забавна тема без съмнение :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: .
90процента е задкормилния психар а 10 машината,в трафик ме е изпреварвало и Пежо 306 дизел :D
По принцип така се прави до към 3 то ПТП!

Потребител
Аватар

Мнение от NotargeT » 12 Мар 2007, 1:21

Ами първо като карахме нагоре (извън града) там няма кой знае колко трафик ;) и все пак "предимно" аз бях отзад. . .
Ами долкоко съм действал психарски си личи, че съм търсил удобен момент за изпреварване. :) И мога да твърдя, че съотношението въобще не е такова. Иска се разум за да можеш да караш добре и точно толкова трябва да си и "психар".
Alexi караше достатъчно добре за да има значение, това че "японския самурай" е по-добрър. 8)

П.С. Гонката беше доста приятно изживяване.
П.С.С. Би куул ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории