СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Don_Diego написа:Както казва alx, но с обратна посока...дано някога караш истински хубава, мощна, бърза и комфортна бензинова кола за да видиш какво е![]()
Аз лично ако имам да избирам една единствена кола, с която бих живял спокойно до края на живота си - G70 M760e![]()
Комфорт, вървеж, разход, разходи за подръжка, сигурност и асистенти - няма къде да я пипнеш. Външен/вътрешен вид са субективен фактор и на мен лично в правилната конфигурация много ми харесва.
Ми карал съм ги (че и имам няколко) всичките хубави бензинки… никоя не може да стъпи -комплексно- на малкия пръст на Плада. Да, някои са по чепати, други по- луксозни, трети изглеждат по- добре. Две мнения няма. Ама като събереш всичките тези лъчи на звездата и “площта” на Плада е най- голяма. Със много.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
И после се чудиш, защо се заяждат с тебе
Я кажи, откъде знаеш тия работи за драгстерите в "оная тема"? Да не си бил и ти фен на Шумахер?
Я кажи, откъде знаеш тия работи за драгстерите в "оная тема"? Да не си бил и ти фен на Шумахер?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:И после се чудиш, защо се заяждат с тебе![]()
Е кой е учил Шумахер да кара според тебе ???
Нов си във форума, затова все се обаждаш като жаба от манерка
Сега мернах, че си чак на втората страница от регистрираните потребители.
Аз бях сред първите 10, после помолих да ме изтрият - следите лесно се заличават, само първите двама помнят със сигурност

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Да избягаш на коповете не ти трябва драгстер или електричка или някакви свръх умения зад волана . Просто трябват месеци на конзолата в къщи за да отработиш триковете ..
https://www.youtube.com/shorts/PKWLm_Ap9xM
https://www.youtube.com/shorts/PKWLm_Ap9xM
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
И аз да се обадя кат' 5 жаби от 2 манерки
Отключи му темата, да си сложи запетайката на 15-те галона в секунда,,, и ако може да добави най-важния фичър в текста, това дето при спиране ти се отлепят ретините от очите
Тоест, изводът е да не си слага парашути на Теслата
BMW_POWER написа:Я кажи, откъде знаеш тия работи за драгстерите в "оная тема"? Да не си бил и ти фен на Шумахер?
Отключи му темата, да си сложи запетайката на 15-те галона в секунда,,, и ако може да добави най-важния фичър в текста, това дето при спиране ти се отлепят ретините от очите

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
alx написа:Don_Diego написа:Както казва alx, но с обратна посока...дано някога караш истински хубава, мощна, бърза и комфортна бензинова кола за да видиш какво е![]()
Аз лично ако имам да избирам една единствена кола, с която бих живял спокойно до края на живота си - G70 M760e![]()
Комфорт, вървеж, разход, разходи за подръжка, сигурност и асистенти - няма къде да я пипнеш. Външен/вътрешен вид са субективен фактор и на мен лично в правилната конфигурация много ми харесва.
Ми карал съм ги (че и имам няколко) всичките хубави бензинки… никоя не може да стъпи -комплексно- на малкия пръст на Плада. Да, някои са по чепати, други по- луксозни, трети изглеждат по- добре. Две мнения няма. Ама като събереш всичките тези лъчи на звездата и “площта” на Плада е най- голяма. Със много.
Пак си забравил да добавиш affiliate link
stean написа:И аз да се обадя кат' 5 жаби от 2 манерки
BMW_POWER написа:Я кажи, откъде знаеш тия работи за драгстерите в "оная тема"? Да не си бил и ти фен на Шумахер?
Отключи му темата, да си сложи запетайката на 15-те галона в секунда,,, и ако може да добави най-важния фичър в текста, това дето при спиране ти се отлепят ретините от очите![]()
Честно казано, писнАло ми е да му ходя по задника. Той (alx), като влезе в серия и пише без главна буква и без препинателни знаци. Така "пише"-ше от време на време само още един човек тук. Понякога му поправям, понякога не мързи. Понякога през телефона коректорът прави такива неща, че като го четеш и е трудно да се схване мисълта изобщо.
Чакам го сега да си изпие кафето и да видим, дали ще се включи. Не за друго, а защото имам още въпроси по темата.
Джорданка, питай Енигмата, как е бягал с Ламбото
viewtopic.php?f=2&t=163447
В по-ранните години на форума имаше много раздувки в "Страхотни истории".
viewtopic.php?f=2&t=218226
viewtopic.php?f=2&t=269984
viewtopic.php?f=2&t=282762
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: RX350 awd / E450 all terrain
Бе като стане въпрос за електрички, слушайте батко ви Алекс и няма да сбъркате.
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking
BMW_POWER написа: като влезе в серия и пише без главна буква и без препинателни знаци.
Не ставаше въпрос за правопис, а за технически параметър.. реалното е 1,5 галона/сек.
Че ме замисли, докато четях и почнах да търся колко керосин изяжда Боинга
BMW_POWER написа:stean написа:И аз да се обадя кат' 5 жаби от 2 манерки
Отключи му темата, да си сложи запетайката на 15-те галона в секунда,,, и ако може да добави най-важния фичър в текста, това дето при спиране ти се отлепят ретините от очите![]()
Честно казано, писнАло ми е да му ходя по задника. Той (alx), като влезе в серия и пише без главна буква и без препинателни знаци. Така "пише"-ше от време на време само още един човек тук. Понякога му поправям, понякога не мързи. Понякога през телефона коректорът прави такива неща, че като го четеш и е трудно да се схване мисълта изобщо.
Чакам го сега да си изпие кафето и да видим, дали ще се включи. Не за друго, а защото имам още въпроси по темата.
Джорданка, питай Енигмата, как е бягал с Ламбото
viewtopic.php?f=2&t=163447
В по-ранните години на форума имаше много раздувки в "Страхотни истории".
viewtopic.php?f=2&t=218226
viewtopic.php?f=2&t=269984
viewtopic.php?f=2&t=282762
Аз си изпих кафето отдавна ама днеска няя ви обръщам внимание щото съдийствам цял ден

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила