СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от seimo » 07 Авг 2026, 21:44

И при мен така :dunno:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Авг 2026, 1:50

Don_Diego написа:Както казва alx, но с обратна посока...дано някога караш истински хубава, мощна, бърза и комфортна бензинова кола за да видиш какво е :bchug:

Аз лично ако имам да избирам една единствена кола, с която бих живял спокойно до края на живота си - G70 M760e :bowdown:
Комфорт, вървеж, разход, разходи за подръжка, сигурност и асистенти - няма къде да я пипнеш. Външен/вътрешен вид са субективен фактор и на мен лично в правилната конфигурация много ми харесва.

Ми карал съм ги (че и имам няколко) всичките хубави бензинки… никоя не може да стъпи -комплексно- на малкия пръст на Плада. Да, някои са по чепати, други по- луксозни, трети изглеждат по- добре. Две мнения няма. Ама като събереш всичките тези лъчи на звездата и “площта” на Плада е най- голяма. Със много.
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 08 Авг 2026, 4:09

И после се чудиш, защо се заяждат с тебе :idea:

Я кажи, откъде знаеш тия работи за драгстерите в "оная тема"? Да не си бил и ти фен на Шумахер?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 08 Авг 2026, 9:32

BMW_POWER написа:И после се чудиш, защо се заяждат с тебе :idea:

Я кажи, откъде знаеш тия работи за драгстерите в "оная тема"? Да не си бил и ти фен на Шумахер?

Е кой е учил Шумахер да кара според тебе ???
Нов си във форума, затова все се обаждаш като жаба от манерка :mhihi:
Сега мернах, че си чак на втората страница от регистрираните потребители.
Аз бях сред първите 10, после помолих да ме изтрият - следите лесно се заличават, само първите двама помнят със сигурност :ok:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 08 Авг 2026, 9:43

Да избягаш на коповете не ти трябва драгстер или електричка или някакви свръх умения зад волана . Просто трябват месеци на конзолата в къщи за да отработиш триковете ..
https://www.youtube.com/shorts/PKWLm_Ap9xM
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от stean » 08 Авг 2026, 10:24

И аз да се обадя кат' 5 жаби от 2 манерки :mhihi:
BMW_POWER написа:Я кажи, откъде знаеш тия работи за драгстерите в "оная тема"? Да не си бил и ти фен на Шумахер?

Отключи му темата, да си сложи запетайката на 15-те галона в секунда,,, и ако може да добави най-важния фичър в текста, това дето при спиране ти се отлепят ретините от очите :shock:
Тоест, изводът е да не си слага парашути на Теслата :nono:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 08 Авг 2026, 15:06

alx написа:
Don_Diego написа:Както казва alx, но с обратна посока...дано някога караш истински хубава, мощна, бърза и комфортна бензинова кола за да видиш какво е :bchug:

Аз лично ако имам да избирам една единствена кола, с която бих живял спокойно до края на живота си - G70 M760e :bowdown:
Комфорт, вървеж, разход, разходи за подръжка, сигурност и асистенти - няма къде да я пипнеш. Външен/вътрешен вид са субективен фактор и на мен лично в правилната конфигурация много ми харесва.

Ми карал съм ги (че и имам няколко) всичките хубави бензинки… никоя не може да стъпи -комплексно- на малкия пръст на Плада. Да, някои са по чепати, други по- луксозни, трети изглеждат по- добре. Две мнения няма. Ама като събереш всичките тези лъчи на звездата и “площта” на Плада е най- голяма. Със много.

Пак си забравил да добавиш affiliate link :mhihi:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 08 Авг 2026, 15:31

stean написа:И аз да се обадя кат' 5 жаби от 2 манерки :mhihi:
BMW_POWER написа:Я кажи, откъде знаеш тия работи за драгстерите в "оная тема"? Да не си бил и ти фен на Шумахер?

Отключи му темата, да си сложи запетайката на 15-те галона в секунда,,, и ако може да добави най-важния фичър в текста, това дето при спиране ти се отлепят ретините от очите :shock:
Тоест, изводът е да не си слага парашути на Теслата :nono:

Честно казано, писнАло ми е да му ходя по задника. Той (alx), като влезе в серия и пише без главна буква и без препинателни знаци. Така "пише"-ше от време на време само още един човек тук. Понякога му поправям, понякога не мързи. Понякога през телефона коректорът прави такива неща, че като го четеш и е трудно да се схване мисълта изобщо.

Чакам го сега да си изпие кафето и да видим, дали ще се включи. Не за друго, а защото имам още въпроси по темата.

Джорданка, питай Енигмата, как е бягал с Ламбото ;)

viewtopic.php?f=2&t=163447

В по-ранните години на форума имаше много раздувки в "Страхотни истории".

viewtopic.php?f=2&t=218226
viewtopic.php?f=2&t=269984
viewtopic.php?f=2&t=282762
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: RX350 awd / E450 all terrain

Мнение от peshehodetz » 08 Авг 2026, 16:01

Бе като стане въпрос за електрички, слушайте батко ви Алекс и няма да сбъркате.

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от stean » 08 Авг 2026, 16:17

BMW_POWER написа: като влезе в серия и пише без главна буква и без препинателни знаци.

Не ставаше въпрос за правопис, а за технически параметър.. реалното е 1,5 галона/сек.

Че ме замисли, докато четях и почнах да търся колко керосин изяжда Боинга :D

Предишна

Назад към Извън Темата