СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от BMW_POWER » 05 Авг 2026, 0:48

KoolyO написа:А пък отделно, понеже изобщо не се интересувам от коли (или превозни средства), абсолютно и съвсем случайно ми изпадна това чисто ново, интересно видео, което много добре допълва една страхотна "статия", писана от alx, преди много години...
https://www.youtube.com/watch?v=x8AQK4rXTuA
Статията на alx е тази:
https://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=29&t=6924

Преди 22 години ... Днес този мммммм, не знам как да го нарека :roll: отдавна е захвърлил тези теми и само му дай електромотори, кабели и жици.

При някои хора одъртяването е съвсем не лесен процес. Я как в бил на 20+, я как е днес :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Авг 2026, 8:41

b_u_b_o написа:Да прави си, исках да сравня GLC с iX3, ама нещо нищо не написах предното мнение. Много сложни ми идват тия имена на моделите при мерцедес, така и не ги научих :mhihi:

A --> GLA
B --> GLB
C --> GLC --> EQC
E --> GLE --> EQE
S --> GLS --> EQS :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 05 Авг 2026, 8:47

EQS не е ли голям седан? Като S-класата..?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 05 Авг 2026, 8:51

BMW_POWER написа:
KoolyO написа:А пък отделно, понеже изобщо не се интересувам от коли (или превозни средства), абсолютно и съвсем случайно ми изпадна това чисто ново, интересно видео, което много добре допълва една страхотна "статия", писана от alx, преди много години...
Статията на alx е тази:

Преди 22 години ... Днес този мммммм, не знам как да го нарека :roll: отдавна е захвърлил тези теми и само му дай електромотори, кабели и жици.

При някои хора одъртяването е съвсем не лесен процес. Я как в бил на 20+, я как е днес :mhihi: :mhihi: :mhihi:

На 35-6 е бил като го е писал това.
На 20+ … хм вероятно си щял да минеш на отсрещния тротоар като го видиш :mhihi:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 05 Авг 2026, 9:08

enigma написа:..

Някой помним и истории за ламбота, къп холдъри и самолети, но ги няма явно вече тия работи... :confused: :(
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 05 Авг 2026, 9:36

Kroki написа:
enigma написа:..

Някой помним и истории за ламбота, къп холдъри и самолети, но ги няма явно вече тия работи... :confused: :(

Така е, помним снимките с чаши и други работи :D
Весели години бяха

Потребител
Аватар

Мнение от Ghostdriver » 05 Авг 2026, 11:16

На мен EQS много ми допадна, освен, че ме наплаши човек, който продава такива. И ми казаха, че EQB и EQE са по-безпроблемни. Задния мост завива и е много удобно за градско. На спорт и спорт + тръгва задницата като на бмв на задно с изключени блокажи! На директна ускорява без пилене, по-тиха и по-меко вози сравнено с тесла У. Само пасажерския таблет са го сложили малумно и при слънчево време не се вижда.
С голямата батерия стигаш София-Бургас без дозареждане със 140.
Любопитно ми е сравнение с I7 някой, ако е карал и двете?

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Авг 2026, 2:06

enigma написа:
BMW_POWER написа:
Статията на alx е тази:

Да бе, нали е бил съученик на Кроки? Ти го изкара много вехт, да не кажа, направо дърт :shock:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Авг 2026, 2:57

BMW_POWER написа:
enigma написа:
BMW_POWER написа:
Статията на alx е тази:

Да бе, нали е бил съученик на Кроки? Ти го изкара много вехт, да не кажа, направо дърт :shock:

Не съученик… а баща му и майка му ме направиха човек … :bchug:
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Авг 2026, 3:11

alx написа:
BMW_POWER написа:Да бе, нали е бил съученик на Кроки? Ти го изкара много вехт, да не кажа, направо дърт :shock:

Не съученик… а баща му и майка му ме направиха човек … :bchug:

Това звучи, като при теб да им се е получило :roll:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 06 Авг 2026, 9:18

Са ще излезе, че се познаваме.. :roll:
доста мил израз, ще си го използвам :bowdown:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 06 Авг 2026, 11:18

Така е, като някой не си попълват профила във форума, но от друга страна Алх може да е повтарял всички класове, явно и като ученик е спорел с учителките, както спори с половината форум на тема "тостери".
Щях да продължа и с пола, но се сетих, че 2026 г. всеки има право да се самоопределя и не е важно какво имаш в гащите, даже май е наказуемо да питаш някой "Ти мъж ли си?".
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Авг 2026, 15:19

Kroki написа:Са ще излезе, че се познаваме.. :roll:
доста мил израз, ще си го използвам :bowdown:

Ми то .... ДНК тестовете да голЕма работа :roll:

Само Енигмата хвърля невярна информация, ама то си е за негова сметка :)

Джорданка, не се газирай :ok:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Предишна

Назад към Извън Темата