СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
KoolyO написа:А пък отделно, понеже изобщо не се интересувам от коли (или превозни средства), абсолютно и съвсем случайно ми изпадна това чисто ново, интересно видео, което много добре допълва една страхотна "статия", писана от alx, преди много години...
https://www.youtube.com/watch?v=x8AQK4rXTuA
Статията на alx е тази:
https://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=29&t=6924
Преди 22 години ... Днес този мммммм, не знам как да го нарека
При някои хора одъртяването е съвсем не лесен процес. Я как в бил на 20+, я как е днес
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
b_u_b_o написа:Да прави си, исках да сравня GLC с iX3, ама нещо нищо не написах предното мнение. Много сложни ми идват тия имена на моделите при мерцедес, така и не ги научих
A --> GLA
B --> GLB
C --> GLC --> EQC
E --> GLE --> EQE
S --> GLS --> EQS

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
EQS не е ли голям седан? Като S-класата..?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:KoolyO написа:А пък отделно, понеже изобщо не се интересувам от коли (или превозни средства), абсолютно и съвсем случайно ми изпадна това чисто ново, интересно видео, което много добре допълва една страхотна "статия", писана от alx, преди много години...
Статията на alx е тази:
Преди 22 години ... Днес този мммммм, не знам как да го нарекаотдавна е захвърлил тези теми и само му дай електромотори, кабели и жици.
При някои хора одъртяването е съвсем не лесен процес. Я как в бил на 20+, я как е днес![]()
![]()
На 35-6 е бил като го е писал това.
На 20+ … хм вероятно си щял да минеш на отсрещния тротоар като го видиш
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
enigma написа:..
Някой помним и истории за ламбота, къп холдъри и самолети, но ги няма явно вече тия работи...
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Kroki написа:enigma написа:..
Някой помним и истории за ламбота, къп холдъри и самолети, но ги няма явно вече тия работи...![]()
Така е, помним снимките с чаши и други работи
Весели години бяха
- Ghostdriver
- Потребител
-
На мен EQS много ми допадна, освен, че ме наплаши човек, който продава такива. И ми казаха, че EQB и EQE са по-безпроблемни. Задния мост завива и е много удобно за градско. На спорт и спорт + тръгва задницата като на бмв на задно с изключени блокажи! На директна ускорява без пилене, по-тиха и по-меко вози сравнено с тесла У. Само пасажерския таблет са го сложили малумно и при слънчево време не се вижда.
С голямата батерия стигаш София-Бургас без дозареждане със 140.
Любопитно ми е сравнение с I7 някой, ако е карал и двете?
С голямата батерия стигаш София-Бургас без дозареждане със 140.
Любопитно ми е сравнение с I7 някой, ако е карал и двете?
enigma написа:BMW_POWER написа:KoolyO написа:А пък отделно, понеже изобщо не се интересувам от коли (или превозни средства), абсолютно и съвсем случайно ми изпадна това чисто ново, интересно видео, което много добре допълва една страхотна "статия", писана от alx, преди много години...
Статията на alx е тази:
Преди 22 години ... Днес този мммммм, не знам как да го нарекаотдавна е захвърлил тези теми и само му дай електромотори, кабели и жици.
При някои хора одъртяването е съвсем не лесен процес. Я как в бил на 20+, я как е днес![]()
![]()
Да бе, нали е бил съученик на Кроки? Ти го изкара много вехт, да не кажа, направо дърт
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
BMW_POWER написа:enigma написа:BMW_POWER написа:KoolyO написа:А пък отделно, понеже изобщо не се интересувам от коли (или превозни средства), абсолютно и съвсем случайно ми изпадна това чисто ново, интересно видео, което много добре допълва една страхотна "статия", писана от alx, преди много години...
Статията на alx е тази:
![]()
Да бе, нали е бил съученик на Кроки? Ти го изкара много вехт, да не кажа, направо дърт
Не съученик… а баща му и майка му ме направиха човек …

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:BMW_POWER написа:Да бе, нали е бил съученик на Кроки? Ти го изкара много вехт, да не кажа, направо дърт
Не съученик… а баща му и майка му ме направиха човек …
Това звучи, като при теб да им се е получило
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Са ще излезе, че се познаваме.. 
доста мил израз, ще си го използвам
доста мил израз, ще си го използвам

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Така е, като някой не си попълват профила във форума, но от друга страна Алх може да е повтарял всички класове, явно и като ученик е спорел с учителките, както спори с половината форум на тема "тостери".
Щях да продължа и с пола, но се сетих, че 2026 г. всеки има право да се самоопределя и не е важно какво имаш в гащите, даже май е наказуемо да питаш някой "Ти мъж ли си?".
Щях да продължа и с пола, но се сетих, че 2026 г. всеки има право да се самоопределя и не е важно какво имаш в гащите, даже май е наказуемо да питаш някой "Ти мъж ли си?".