Световно по футбол 2026

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Световно по футбол 2026

Мнение от BMW_POWER » 14 Юни 2026, 2:17

И Швейцария вече не е същата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 14 Юни 2026, 2:28

Е споко, утре имат референдум дали да ограничат населението на 10 милиона души до 2050 година :ok: Тях не ги притесняват демографски кризи, ще си слагат таван на населението. Проблема са им имигрантите нали, ама ако вземат да се объркат да раждат повече ми е интересно какво ще измислят да не минат границата...ще гонят ли хора, ще ги трепят ли или като китайците едно време ще сложат лимит на броя деца :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 14 Юни 2026, 17:01

Аз пук се чудя, нерде Ямбол, нерде Стамбул ... За какво изобщо правят Световно в държави на север от Мексико :dunno: ? Какво, като може би имат пари? Да си гледат баскетбола и хокея и това е! Само го правят скъпо за обикновения зрител...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 14 Юни 2026, 17:34

ildivvy написа:Аз пук се чудя, нерде Ямбол, нерде Стамбул ... За какво изобщо правят Световно в държави на север от Мексико :dunno: ? Какво, като може би имат пари? Да си гледат баскетбола и хокея и това е! Само го правят скъпо за обикновения зрител...

Хората тук гледат футбол и бейзбол също. А на фона на шестия мач от финала за купата Стенли, сокърът си е направо балет за бавноразвиващи се.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 14 Юни 2026, 17:58

На мен пък хокея ми изглежда като блъскане на бавноразвиващи се пияни и беззъби :dunno: Обаче днеска гледах(през 95% като фон де) 7-8 часа ултрамаратона Комрадс, преди няколко седмици гледах всеки ден Джирото. Доста тъпи неща за наблюдаване ако не знаеш какво гледаш. С формулата и мотогп е същото, ако хванеш случаен човек да го гледа без да знае целия контекст ще му се стори ебати тъпнята, ама вие седите и зяпате, нали? Така че, спрете се да раздавате квалификации и нека всеки гледа и практикува каквото му е интересно и го влече. :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Юни 2026, 18:24

b_u_b_o написа:Е споко, утре имат референдум дали да ограничат населението на 10 милиона души до 2050 година :ok: Тях не ги притесняват демографски кризи, ще си слагат таван на населението. Проблема са им имигрантите нали, ама ако вземат да се объркат да раждат повече ми е интересно какво ще измислят да не минат границата...ще гонят ли хора, ще ги трепят ли или като китайците едно време ще сложат лимит на броя деца :dunno:

Не мина. Забелязал съм, че е една от малкото страни, в които популизмът не е хванал още... много ми харесва концепцията им, че може да живееш и да работиш там лесно, но за да вземеш гражданство едно поне 15 години не ти мърдат.

Изображение
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 14 Юни 2026, 22:07

BMW_POWER написа:
ildivvy написа:Аз пук се чудя, нерде Ямбол, нерде Стамбул ... За какво изобщо правят Световно в държави на север от Мексико :dunno: ? Какво, като може би имат пари? Да си гледат баскетбола и хокея и това е! Само го правят скъпо за обикновения зрител...

Хората тук гледат футбол и бейзбол също. А на фона на шестия мач от финала за купата Стенли, сокърът си е направо балет за бавноразвиващи се.
Я кажи руснакът стана ли шампион?

Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Юни 2026, 0:05

barabqga написа:
BMW_POWER написа:

Дай жокер, че нещо се изгубих в превода :roll:

Апропо, какви бяха тия футболни титани, дето загубили от Германия по същия начин, по който и Бразилия преди време?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 15 Юни 2026, 5:47

BMW_POWER написа:
barabqga написа:
BMW_POWER написа:

Дай жокер, че нещо се изгубих в превода :roll:

Апропо, какви бяха тия футболни титани, дето загубили от Германия по същия начин, по който и Бразилия преди време?
Този най-известният, Ови

Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 15 Юни 2026, 7:58

b_u_b_o написа:На мен пък хокея ми изглежда като блъскане на бавноразвиващи се пияни и беззъби :dunno: Обаче днеска гледах(през 95% като фон де) 7-8 часа ултрамаратона Комрадс, преди няколко седмици гледах всеки ден Джирото. Доста тъпи неща за наблюдаване ако не знаеш какво гледаш. С формулата и мотогп е същото, ако хванеш случаен човек да го гледа без да знае целия контекст ще му се стори ебати тъпнята, ама вие седите и зяпате, нали? Така че, спрете се да раздавате квалификации и нека всеки гледа и практикува каквото му е интересно и го влече. :bchug:

Ще ме извиняваш, но последните години MotoGP е просто невероятно, дори за 'незапознати' със спорта! В Мото2 пък още повече... Ако пък ги сравним с Формула 1 ... 'космос' разлика!

Лично моето мнение беше, че тези първенства трябва да са в държави, където наистина има огромен интерес към този спорт, като съответно са 'удобни' за същите да ги гледат!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Юни 2026, 1:53

Този най-известният, Ови

В момента води преговори за нов контракт с Вашингтон. Поне така разправят :dunno:

А бре, момчета, каква е тази футболна сила Капо Верде? В Гугъл ърт ги няма :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 16 Юни 2026, 9:55

Кабо Верде (Зеления Нос като нос Емине б.а) са като Хаити горе-долу... Да видим днес оригиналния Сенегал какво ще направи срещу импосторите от френския Сенегал :lol:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата