СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от enigma » 04 Юни 2026, 2:06

Не знам колко е "страшен", щото го ползват само за борба с бавно летящи дронове.

Е именно … ползват го срещу каквато заплаха има. Бавно летящи крави няма засега, затова няма как да се ползва за такава цел :dunno:
Пуснете някакви други самольоти насреща да гледаме шоу…
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Юни 2026, 2:20

Има, ама тогава времето не е подходящо за полети :roll:9

Понеже си много навътре, я кажи за новия рекорд в ЮСАИРФОРСА. Един пилот свален два пъти в Иран 8)
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 04 Юни 2026, 3:13

BMW_POWER написа:Има, ама тогава времето не е подходящо за полети :roll:9

Понеже си много навътре, я кажи за новия рекорд в ЮСАИРФОРСА. Един пилот свален два пъти в Иран 8)

И без да съм запознат със случая залагам бормашинката ти, че не е ф16.
На моя екран всички ф16ки светят в зелено :mhihi:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Юни 2026, 3:51

Ф16 не се ползва при наличие на ПВО. Какво ново?

Та кравата какво?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 04 Юни 2026, 4:05

BMW_POWER написа:Ф16 не се ползва при наличие на ПВО. Какво ново?

Рече и отсече :mhihi: :mhihi: :mhihi: Бедна ти е фантазията колко си далече от истината. За тая година медалите тепърва идват, ама ще ти издам малка тайна - ще ги сипват с колички :mhihi:

Six F-16 pilots awarded Distinguished Flying Crosses for Operation Midnight Hammer

The fighter jets from the 55th Fighter Squadron engaged in “high-risk flights into heavily defended airspace” during last year’s attack on Iranian nuclear sites.

За кравата - ще продължим утре, като Шехерезада …. или както имаше един барман в Белите брези навремето “чакай да сипя водката на Татарчев, че да кротне и ще продължим историята” :ok:

Репресиран от комунистическия режим, заради убежденията си лишаван за 5 години да упражнява адвокатските си права, Татарчев започна тотална чистка в прокуратурата. Първа в списъка бе Татяна Дончева. За по-малко от 3 месеца от институцията са уволнени повече от 1000 прокурори.Татарчев започна процесите срещу членовете на

Политбюро на БКП. Най-известните са срещу бившия живков министър на икономиката Огнян Дойнов и срещу бившия премиер Андрей Луканов.
:angel:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Юни 2026, 5:15

Татарчев не беше ли оня, дето ходи до ЮАР, та да докара моите приятели в чували в рОдината? Апропо, кои негови приятели му събраха $60 000 за операция?

Американската армия раздава медали за всеки полет и за всяко излизане извън двора. Ти намери с какво да се хвалиш. Кажи, кравата как е :ok:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 04 Юни 2026, 6:53

dhtj написа:
slatanic написа:И понеже гранда нещо ме ядосва та си търся някакви заигравки. :ok:

Kво му е на камиончето?
Моето откакто съм го взел само му смених сосовете, накладки, една газова и не се спира, ползвам го за товарно да прекарвам мебели и материали в новия апартамент, няма грешка :mhihi:

Нищо сериозно един амортисьор ритна камбаната.
Дребнотии с окачването,такива работи.
Иначе след обслужването само бензин е видял.
Проблема е че имам тойота и дърт мерцедес и ги сравнявам по надежност... :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 04 Юни 2026, 11:30

slatanic написа:Нищо сериозно един амортисьор ритна камбаната.

E аз ти казах що си го търсех задължително на пружини :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 04 Юни 2026, 17:38

BMW_POWER написа:
Американската армия раздава медали за всеки полет и за всяко излизане извън двора.

Така ли пише в руските сводки? :mhihi: Тоя медал точно не се взима никак лесно, дори и да те предложат. Виж Алх предполагам е в панела в Пентагона, който ги одобрява - можеш да го питаш колко лесно ги дават :mrgreen:

За Татарчев - не знам лично да е ходил в ЮАР, беше пратил един копой там.

“Служители на НСС са привиквали участници в срещата в полицейски участъци с призовки на НСлС и са ги принуждавали да свидетелстват срещу мене”, обяви Иван Татарчев в сряда.
Какво обаче се крие под абревиатурите НСС и НСлС? Въпреки че двете съкращения се различават само по една буква (и то малка) аналогията между тях е като между компютри и компоти. НСС всъщност е Националната служба “Сигурност” - контраразузнавателен орган на МВР, който наследи Второ главно управление на Държавна сигурност. Службата е към изпълнителната власт, занимава се със залавяне на шпиони и предотвратява опитите за насилствено променяне на конституционния ред в страната. НСлС, или Националната следствена служба, е орган със съвсем други функции. Тя е в рамките на съдебната власт и е орган на предварителното производство. Тънката разлика между НСС и НСлС е, че следствената служба има право да разпитва, а контраразузнаването - не.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Юни 2026, 17:59

Тоя медал точно не се взима никак лесно, дори и да те предложат. Виж Алх предполагам е в панела в Пентагона, който ги одобрява - можеш да го питаш колко лесно ги дават :mrgreen:
Тази година на 4 юли демокрацията става на 250 години , Тръмп ще ви прави милитари парад какъвто не сте виждали . Бас хващам че пусне да дефилират и ветераните от Гетисбърг , окичени с медали като иконостаси ... :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 04 Юни 2026, 18:02

dhtj написа:
slatanic написа:Нищо сериозно един амортисьор ритна камбаната.

E аз ти казах що си го търсех задължително на пружини :ok:

Съгласен,но няма трейлхоук на пружини.
Т.е. няма истинско 4х4 с блокаж в задния диференциал ако не е на въздух.
Тъпотия,но ...това е.
Ако човек иска да се движи само по пътищата лимитед е идеалният прост компромис особенно ако е 5.7.
Евтино и здраво.
При мен е точно обратното. :mhihi:
Рециклаж на амортсьор е 260евро със се демонтаж/монтаж и година гаранция.
Та не е чак страшно ама...тъпичко някак. ;)
Утре ще е готов.
Как и да е.
Тая година съм му дал шанс.Ако ме издразни към края на годината ще има нещо различно.
Затова и питах за G30 и вариант 530 и 540.
Ясно ми е кой е по-добрия,но и цената Санчо...Цената!!! :ranting:

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 04 Юни 2026, 19:16

slatanic написа:Затова и питах за G30 и вариант 530 и 540.
Ясно ми е кой е по-добрия,но и цената Санчо...Цената!!! :ranting:

Съвсем адекватен е Б48, Б58 с два цилиндъра по-малко. Същия блок с дизела. Ок е, но шестака се усеща и звучи правилно. Малкия е мазен и тих, като за 4 цил, но прави колата малко менте.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 04 Юни 2026, 19:52

Така така.Ама накрая ще стане като с гранда...Икономисах от 5.7,взех 3.6 и сега все си мисля,а какво щеше да е с него.
И тук чета,че мотора е достатъчен,но не е светия граал.И...затова и питам тия дето имат и карат струва ли си напъна.
Отделно,че има вариант 530 да се вземе правилна само на задно,с Мтехник и читавите спирачки и салон.
При 540 задно няма и то не случайно предполагам,че никой няма да иска Мките при доста по-ниския бюджет за 540 от големите братя,а и масовият шофьор тоя мотор му е в повече само на задно.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Юни 2026, 20:47

Енигмата, кравата дето те е гонила със сигурност е била руски агент. Какъв медал ти дадоха, затова, че така майсторски и се измъкна?

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 04 Юни 2026, 20:48

Моята философия винаги е да избирам това, за което има най-малко шанс да съжалявам. Няма един човек в историята, който да е казал, по-добре да бях взел 3.6 вместо 5.7. С осмака на всяко излизане с тая кола, ти слага усмивка, само като запали. При Б48/Б58 ще е същото. Иначе 540ки на задно има много в щатите, но няма комби.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата