СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Re: СПАМ ТЕМА
Не знам колко е "страшен", щото го ползват само за борба с бавно летящи дронове.
Е именно … ползват го срещу каквато заплаха има. Бавно летящи крави няма засега, затова няма как да се ползва за такава цел
Пуснете някакви други самольоти насреща да гледаме шоу…
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
Има, ама тогава времето не е подходящо за полети
9
Понеже си много навътре, я кажи за новия рекорд в ЮСАИРФОРСА. Един пилот свален два пъти в Иран
Понеже си много навътре, я кажи за новия рекорд в ЮСАИРФОРСА. Един пилот свален два пъти в Иран
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Има, ама тогава времето не е подходящо за полети9
И без да съм запознат със случая залагам бормашинката ти, че не е ф16.
На моя екран всички ф16ки светят в зелено
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
Ф16 не се ползва при наличие на ПВО. Какво ново?
Та кравата какво?
Та кравата какво?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Ф16 не се ползва при наличие на ПВО. Какво ново?
Рече и отсече
Six F-16 pilots awarded Distinguished Flying Crosses for Operation Midnight Hammer
The fighter jets from the 55th Fighter Squadron engaged in “high-risk flights into heavily defended airspace” during last year’s attack on Iranian nuclear sites.
За кравата - ще продължим утре, като Шехерезада …. или както имаше един барман в Белите брези навремето “чакай да сипя водката на Татарчев, че да кротне и ще продължим историята”

Репресиран от комунистическия режим, заради убежденията си лишаван за 5 години да упражнява адвокатските си права, Татарчев започна тотална чистка в прокуратурата. Първа в списъка бе Татяна Дончева. За по-малко от 3 месеца от институцията са уволнени повече от 1000 прокурори.Татарчев започна процесите срещу членовете на
Политбюро на БКП. Най-известните са срещу бившия живков министър на икономиката Огнян Дойнов и срещу бившия премиер Андрей Луканов.

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
Татарчев не беше ли оня, дето ходи до ЮАР, та да докара моите приятели в чували в рОдината? Апропо, кои негови приятели му събраха $60 000 за операция?
Американската армия раздава медали за всеки полет и за всяко излизане извън двора. Ти намери с какво да се хвалиш. Кажи, кравата как е
Американската армия раздава медали за всеки полет и за всяко излизане извън двора. Ти намери с какво да се хвалиш. Кажи, кравата как е

dhtj написа:slatanic написа:И понеже гранда нещо ме ядосва та си търся някакви заигравки.
Kво му е на камиончето?
Моето откакто съм го взел само му смених сосовете, накладки, една газова и не се спира, ползвам го за товарно да прекарвам мебели и материали в новия апартамент, няма грешка
Нищо сериозно един амортисьор ритна камбаната.
Дребнотии с окачването,такива работи.
Иначе след обслужването само бензин е видял.
Проблема е че имам тойота и дърт мерцедес и ги сравнявам по надежност...

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
slatanic написа:Нищо сериозно един амортисьор ритна камбаната.
E аз ти казах що си го търсех задължително на пружини

- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:
Американската армия раздава медали за всеки полет и за всяко излизане извън двора.
Така ли пише в руските сводки?
За Татарчев - не знам лично да е ходил в ЮАР, беше пратил един копой там.
“Служители на НСС са привиквали участници в срещата в полицейски участъци с призовки на НСлС и са ги принуждавали да свидетелстват срещу мене”, обяви Иван Татарчев в сряда.
Какво обаче се крие под абревиатурите НСС и НСлС? Въпреки че двете съкращения се различават само по една буква (и то малка) аналогията между тях е като между компютри и компоти. НСС всъщност е Националната служба “Сигурност” - контраразузнавателен орган на МВР, който наследи Второ главно управление на Държавна сигурност. Службата е към изпълнителната власт, занимава се със залавяне на шпиони и предотвратява опитите за насилствено променяне на конституционния ред в страната. НСлС, или Националната следствена служба, е орган със съвсем други функции. Тя е в рамките на съдебната власт и е орган на предварителното производство. Тънката разлика между НСС и НСлС е, че следствената служба има право да разпитва, а контраразузнаването - не.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тази година на 4 юли демокрацията става на 250 години , Тръмп ще ви прави милитари парад какъвто не сте виждали . Бас хващам че пусне да дефилират и ветераните от Гетисбърг , окичени с медали като иконостаси ...Тоя медал точно не се взима никак лесно, дори и да те предложат. Виж Алх предполагам е в панела в Пентагона, който ги одобрява - можеш да го питаш колко лесно ги дават
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
dhtj написа:slatanic написа:Нищо сериозно един амортисьор ритна камбаната.
E аз ти казах що си го търсех задължително на пружини
Съгласен,но няма трейлхоук на пружини.
Т.е. няма истинско 4х4 с блокаж в задния диференциал ако не е на въздух.
Тъпотия,но ...това е.
Ако човек иска да се движи само по пътищата лимитед е идеалният прост компромис особенно ако е 5.7.
Евтино и здраво.
При мен е точно обратното.
Рециклаж на амортсьор е 260евро със се демонтаж/монтаж и година гаранция.
Та не е чак страшно ама...тъпичко някак.
Утре ще е готов.
Как и да е.
Тая година съм му дал шанс.Ако ме издразни към края на годината ще има нещо различно.
Затова и питах за G30 и вариант 530 и 540.
Ясно ми е кой е по-добрия,но и цената Санчо...Цената!!!

slatanic написа:Затова и питах за G30 и вариант 530 и 540.
Ясно ми е кой е по-добрия,но и цената Санчо...Цената!!!
Съвсем адекватен е Б48, Б58 с два цилиндъра по-малко. Същия блок с дизела. Ок е, но шестака се усеща и звучи правилно. Малкия е мазен и тих, като за 4 цил, но прави колата малко менте.
Така така.Ама накрая ще стане като с гранда...Икономисах от 5.7,взех 3.6 и сега все си мисля,а какво щеше да е с него.
И тук чета,че мотора е достатъчен,но не е светия граал.И...затова и питам тия дето имат и карат струва ли си напъна.
Отделно,че има вариант 530 да се вземе правилна само на задно,с Мтехник и читавите спирачки и салон.
При 540 задно няма и то не случайно предполагам,че никой няма да иска Мките при доста по-ниския бюджет за 540 от големите братя,а и масовият шофьор тоя мотор му е в повече само на задно.
И тук чета,че мотора е достатъчен,но не е светия граал.И...затова и питам тия дето имат и карат струва ли си напъна.
Отделно,че има вариант 530 да се вземе правилна само на задно,с Мтехник и читавите спирачки и салон.
При 540 задно няма и то не случайно предполагам,че никой няма да иска Мките при доста по-ниския бюджет за 540 от големите братя,а и масовият шофьор тоя мотор му е в повече само на задно.
Енигмата, кравата дето те е гонила със сигурност е била руски агент. Какъв медал ти дадоха, затова, че така майсторски и се измъкна?
Моята философия винаги е да избирам това, за което има най-малко шанс да съжалявам. Няма един човек в историята, който да е казал, по-добре да бях взел 3.6 вместо 5.7. С осмака на всяко излизане с тая кола, ти слага усмивка, само като запали. При Б48/Б58 ще е същото. Иначе 540ки на задно има много в щатите, но няма комби.