СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от enigma » 04 Юни 2026, 2:06

Не знам колко е "страшен", щото го ползват само за борба с бавно летящи дронове.

Е именно … ползват го срещу каквато заплаха има. Бавно летящи крави няма засега, затова няма как да се ползва за такава цел :dunno:
Пуснете някакви други самольоти насреща да гледаме шоу…
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Юни 2026, 2:20

Има, ама тогава времето не е подходящо за полети :roll:9

Понеже си много навътре, я кажи за новия рекорд в ЮСАИРФОРСА. Един пилот свален два пъти в Иран 8)
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 04 Юни 2026, 3:13

BMW_POWER написа:Има, ама тогава времето не е подходящо за полети :roll:9

Понеже си много навътре, я кажи за новия рекорд в ЮСАИРФОРСА. Един пилот свален два пъти в Иран 8)

И без да съм запознат със случая залагам бормашинката ти, че не е ф16.
На моя екран всички ф16ки светят в зелено :mhihi:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Юни 2026, 3:51

Ф16 не се ползва при наличие на ПВО. Какво ново?

Та кравата какво?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 04 Юни 2026, 4:05

BMW_POWER написа:Ф16 не се ползва при наличие на ПВО. Какво ново?

Рече и отсече :mhihi: :mhihi: :mhihi: Бедна ти е фантазията колко си далече от истината. За тая година медалите тепърва идват, ама ще ти издам малка тайна - ще ги сипват с колички :mhihi:

Six F-16 pilots awarded Distinguished Flying Crosses for Operation Midnight Hammer

The fighter jets from the 55th Fighter Squadron engaged in “high-risk flights into heavily defended airspace” during last year’s attack on Iranian nuclear sites.

За кравата - ще продължим утре, като Шехерезада …. или както имаше един барман в Белите брези навремето “чакай да сипя водката на Татарчев, че да кротне и ще продължим историята” :ok:

Репресиран от комунистическия режим, заради убежденията си лишаван за 5 години да упражнява адвокатските си права, Татарчев започна тотална чистка в прокуратурата. Първа в списъка бе Татяна Дончева. За по-малко от 3 месеца от институцията са уволнени повече от 1000 прокурори.Татарчев започна процесите срещу членовете на

Политбюро на БКП. Най-известните са срещу бившия живков министър на икономиката Огнян Дойнов и срещу бившия премиер Андрей Луканов.
:angel:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

Предишна

Назад към Извън Темата