СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- bir40o0
- младши ентусиаст
-
- Кара: G31
- Мечтае да кара: F80
- Детайли за колата: BMW G31 530xD
Re: СПАМ ТЕМА
mr_petroff написа:alx написа:ildivvy написа:Кое е за предпочитане, "ТомТом" или "Гармин" ?
уейз... ако говориме за навигация. всичките тия гармини и тн са дървени боклуци сравнено с това което имаш на телефона а там уейз поне на мене най- ми допада
Чудя се обаче , защо уейз буквално ''стапя'' батерията на телефона , а с другите навигации не е такаИ да попитам - къде мога да си ъпдейтна оригиналната навигация на G02 /освен при дилърите/ , и може ли да се направи на БГ език ?
За Добрич, ако ти е по близо - Илко Иванов, колегата е от форума.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
mr_petroff написа:alx написа:ildivvy написа:Кое е за предпочитане, "ТомТом" или "Гармин" ?
уейз... ако говориме за навигация. всичките тия гармини и тн са дървени боклуци сравнено с това което имаш на телефона а там уейз поне на мене най- ми допада
Чудя се обаче , защо уейз буквално ''стапя'' батерията на телефона , а с другите навигации не е такаИ да попитам - къде мога да си ъпдейтна оригиналната навигация на G02 /освен при дилърите/ , и може ли да се направи на БГ език ?
Над час ако ще се ползва Android Auto или Apple CarPlay задължително трябва да се зарежда телефона. Аз във всички коли съм опънал кабели, че безжичното е пълен та*ак и само прегрява телефона.
Направо смазват батерията на телефона тия неща

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Аз пък с пълна батерия правя София -Варна без зарядно с Уейз и андроид ауто
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Spunky написа:Бе има хубава музика, но къде да я чуеш? В БГ слушам радио София на БНР в колата и там откривам някои нови попадения, а Любо Жечев направи наскоро подобие на tiny desk concerts - малки панелни концерти и си струва да се следи.
Супер, това са добри серии, мерси
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ