СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G31
Мечтае да кара: F80
Детайли за колата: BMW G31 530xD

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от bir40o0 » 24 Мар 2026, 9:50

mr_petroff написа:
alx написа:
ildivvy написа:Кое е за предпочитане, "ТомТом" или "Гармин" ?

уейз... ако говориме за навигация. всичките тия гармини и тн са дървени боклуци сравнено с това което имаш на телефона а там уейз поне на мене най- ми допада

Чудя се обаче , защо уейз буквално ''стапя'' батерията на телефона , а с другите навигации не е така :dunno: И да попитам - къде мога да си ъпдейтна оригиналната навигация на G02 /освен при дилърите/ , и може ли да се направи на БГ език ?

За Добрич, ако ти е по близо - Илко Иванов, колегата е от форума.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 24 Мар 2026, 11:10

mr_petroff написа:
alx написа:
ildivvy написа:Кое е за предпочитане, "ТомТом" или "Гармин" ?

уейз... ако говориме за навигация. всичките тия гармини и тн са дървени боклуци сравнено с това което имаш на телефона а там уейз поне на мене най- ми допада

Чудя се обаче , защо уейз буквално ''стапя'' батерията на телефона , а с другите навигации не е така :dunno: И да попитам - къде мога да си ъпдейтна оригиналната навигация на G02 /освен при дилърите/ , и може ли да се направи на БГ език ?

Над час ако ще се ползва Android Auto или Apple CarPlay задължително трябва да се зарежда телефона. Аз във всички коли съм опънал кабели, че безжичното е пълен та*ак и само прегрява телефона.
Направо смазват батерията на телефона тия неща :dunno:
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 25 Мар 2026, 1:06

Аз пък с пълна батерия правя София -Варна без зарядно с Уейз и андроид ауто

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 25 Мар 2026, 7:05

Шаоми за 150лв прави без проблем 6-7 часа с waze и то на максимслна яркост на дисплея :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 25 Мар 2026, 7:05

Spunky написа:Бе има хубава музика, но къде да я чуеш? В БГ слушам радио София на БНР в колата и там откривам някои нови попадения, а Любо Жечев направи наскоро подобие на tiny desk concerts - малки панелни концерти и си струва да се следи.

Супер, това са добри серии, мерси :yes:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Мар 2026, 0:56

Понеже яко спамите в другите теми, ще ви пусна едно видео тук. Който видял, видял.

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 29 Мар 2026, 5:42

BMW_POWER написа:Който видял, видял.

Е това видео може само тебе да те интересува, макар че ако бях аз, щях да гледам видеа как да напусна канадия и как буквално всяко друго място е по-добре :mhihi: Тука можеш да пуснеш нещо със заглавие “Never Move There, 10 Worst Provinces and Even Worse Territories” :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 29 Мар 2026, 14:42

Днес започнаха да ми се въртят разни притеснения в главата, та искам да сложа ако мога дори още днес 3 камери да снимат гаража (2 вън и една вътре) та някой има ли лични препоръчки.
Има ли голяма разлика м/у 2к и 4к?
Камерите ще си плащам за облак да си стоят записите + да ги гледам в реално време.

AI ме съветва да взема такива, но ми се струват много евтини :dunno:

https://www.technopolis.bg/bg/Sigurnost ... P/p/569385
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 29 Мар 2026, 14:45

Аз метнах една на къщата да снима портала...някакви 40-50лв беше, гледам си я през интернет когато искам...ден/нощ (осветено е отпред) картината е супер. Ако се говори пред гаражите също се чува :bchug:

Та не си мисли, че евтиното обезателно е много зле
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Мар 2026, 14:52

Темата е малко стара, а технологиите се развиват. Въпреки всичко и метни едно око:

viewtopic.php?f=4&t=439061
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 29 Мар 2026, 15:58

ivanski_2 написа:Днес започнаха да ми се въртят разни притеснения в главата, та искам да сложа ако мога дори още днес 3 камери да снимат гаража (2 вън и една вътре) та някой има ли лични препоръчки.
Има ли голяма разлика м/у 2к и 4к?
Камерите ще си плащам за облак да си стоят записите + да ги гледам в реално време.

AI ме съветва да взема такива, но ми се струват много евтини :dunno:

https://www.technopolis.bg/bg/Sigurnost ... P/p/569385

Ще ти звънна,че имам бая от тая марка. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 29 Мар 2026, 19:14

Трябва ми медикамент, който не се продава на територията на БГ. Има го във всички страни наоколо.
Имам рецепта, но в Гърция ще ида чак лятото та ако някой ходи ще му я снимам да ми го купи.
Около 100 евро струва, за съжаление е от "специалните" та само със снимка може и да не стане.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 29 Мар 2026, 19:31

Моджо написа:Трябва ми медикамент, който не се продава на територията на БГ. Има го във всички страни наоколо.
Имам рецепта, но в Гърция ще ида чак лятото та ако някой ходи ще му я снимам да ми го купи.
Около 100 евро струва, за съжаление е от "специалните" та само със снимка може и да не стане.

Аз предната събота от Гюргево взех за бабата нещо ,дето вече не се продава в БГ /с българска рецепта - няма проблем / . В Турция правих запитване , 2 аптеки отказаха да признаят рецептата .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 29 Мар 2026, 19:47

Проблем с рецептата не трябва да има- на английски е, с печати, работи. Проблем е да стане бързо / едва ли ще ми потрябва..дано дано/, но страх лозе пази. Ако се наложи ще се разходя до серес.
В Сърбия/Македония не знам дали се продава и дали признават бг рецепти. По скоро го няма там. В Гърция го има.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 29 Мар 2026, 20:45

Аптеката на Кулата знам, че работи с еконт. Ако не стане другия уикенд ще ходя в Гърция /ако не вали/ и ако не е късно ще ти взема каквото трябва

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата