Всичко за електрическите автомобили
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Всичко за електрическите автомобили
Тюф баце.... като гледаш кви бангии се движат по наще пътищата явно минали гтп кво те учудва. Тва ако го видят швабите ще си направят сепуко
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
alx написа:... новия с63 амг .... … разнобой някакъв. Затова просто си поръчах още една Тесла …
Тва не ми го побира главата,.... да предпочетеш тесла пред новия S63 ...
Нищо не разбирам аз

seimo написа:Аз мисля че говори за ц63 понеже s63ката още си е с м177 уж
Дори не съм гледал да ти кажа новия с къв в8 код се води. Но да- говоря за 2025 s63…
Едит: сега погледнах- новия е М177.980Б се води щото нещо било по- различно заради хибрида… не знам. Стария го водят 177.980… начи са горе долу еднакви, но както казах не ми хареса достатъчно, че да си го помисля.
А за предпочитанията- за ежедневка не се сещам нещо дето АМГ-то да е съществено по- добро от Плад-а… не се шегувам- говоря за неща като надеждност, инфотейнмънт, звук на уредбата, леснота за живеене с колата като цяло… Плад-а просто не го мислиш… it is just there… докато при немеца винаги винаги има някаква механична или електрическа драма независимо на колко км е … такава драма е “позволена” само за фън/ уйкенд колите… която с63 със сигурност не е поне в моят тефтер…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Spunky написа:А кара ли новата хибридна панамера с фенси окачването?
панамерите никога не са ми били на радара да си призная. не я разбирам тая форма и за мене това е някакво предателство спрямо философията на марката така както аз я разбирам. същото важи и за кайен-а (гт)/ урус-а.. безкоренни к**ва създадени стриктно за да пълнят касичките на фолксваген... да не говориме, че панамерата просто не ми харесва като форма/ излъчване. и явно не съм само аз защото това е единственото непродаваемо порше които се обезценява стръмно като амг/м/рс... тука дилърите ги слагат в графата "boat anchors" щото много трудно се продават.
с две думи- не е моята кола като стейтмънт/ излъчване/ корени.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Аха. Скъпо е и се обезценява нормално, като за немска топ кола и пак е по-малко от електричните. 911 са просто в паралелна вселена последните години. Но пък мисля, че няма по-добра 4(5) врата кола на пазара в момента и е най-сортирана от дебелите хибриди. Първите бяха гадни на вид, новите са тамън и най-якото е, че колата е невидима навън. Много ми харесва и близнака Бентли CGT, но емоционалната ми чувствителност няма да позволи да ме види някой с такава кола 
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Нюе, ное или както се вика классе да коментирате? Их3, пробег около 800 км. На суперчардж качва 300км за 10 минути. 800 волтова архитектура. Хубава батерия. Звучи много добре.
Хм,хм...