Успехи на българският спорт!
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст

-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Успехи на българският спорт!
Той сам каза, че толкова струва подготовката му и спонсорите я плащали... Иначе, как да стане?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Ивайло Димов
-
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Ток може да каже и милион , лагер в Турция за 1 месец на футболен клуб е около 100 хил евра...А там са 25 футболиста и треньорски щаб ....
Почва ми втръсва от тоа убавец. Даскал Тео дето е създал десетки шсмпиони мо физика и математика с къв бюджет разполага...
Почва ми втръсва от тоа убавец. Даскал Тео дето е създал десетки шсмпиони мо физика и математика с къв бюджет разполага...
- ildivvy
- старши ентусиаст

-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Е, той не ги иска от някой! Казва, колко струва и кой го плаща... Според мен, идеално трябва да се получава и за федерацията - не дава нито лев, а българския флаг се вее по първенствата! Обаче ме съмнява, че искат някаква далавера да направят покрай него и затова дърпат за някакви договори... Схема някаква ми се чини...
Ex: 96' BMW318ti

- Ивайло Димов
-
-
И Федерацията лъже и Насарко тарикат, предложили са му договор ,ама мдниджъра му не го е харесал.... Венци(Дебелия) Стефанов едно време убаво каза " Появиха се мениджърите света на спорта отиде по дяволите"
Тоя Жейнов е такава хлъзгава риба ...доста бг футболни клубове му сърбаха попарата.
Тоя Жейнов е такава хлъзгава риба ...доста бг футболни клубове му сърбаха попарата.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
ildivvy написа:Е, той не ги иска от някой! Казва, колко струва и кой го плаща... Според мен, идеално трябва да се получава и за федерацията - не дава нито лев, а българския флаг се вее по първенствата! Обаче ме съмнява, че искат някаква далавера да направят покрай него и затова дърпат за някакви договори... Схема някаква ми се чини...
Е схемата е ясна. Сега спонсора отива при мениджъра на Насар, иначе ще трябва да ходи във Федерацията
500 000лв мисля каза, че му е за цялата година. Той имаше няколко състезания. В Турция ходят, щото е... евтино. Ама състезанието не е било в Турция. Имам приятел, национален състезател в друг спорт. В някои държави си носят консерви храна, че там е скъпо и няма пари за тях
Така ли се взимат медали ? Другото е, че хората около Насар не са някви льольовци, които не могат да си намерят друга работа и нямат други доходи, както са голяма част от треньорите по спортовете. Милко примерно , кондиционния треньор, да не работи за 1000лв там, вместо да си гледа неговите си неща ?
Насар прибира, мениджъра му прибира, масажиста не е на 1000лв, треньора за вдигането на щангите, кондиционния треньор - и кой знае още колко хора има. Аз на проста сметка наум подминавам 300к без пътни и хотели, та не ми се струва нереалистично 500 000лв годишно.Насарко, мениджъра му, не знам си кво - аз ако съм, да съм запалил за друга държава. Сигурно нямаше да отида за 1,5млн при разни араби, ама за 800-900к в някоя нормална държава дирекшън
А и не знам за какво се направи толкова показно това с Пеевски, след като още от преди олимпиадата... един от спонсорите е Делта Гард. Та ще му извиват ръцете, докато не се махне от държавата евентуално.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Ивайло Димов написа:Почва ми втръсва от тоа убавец.
Ивайло Димов написа:И Федерацията лъже и Насарко тарикат.
Искаш ли да не се обаждаш повече, че е малко срамно?
Все едно от теб е дошъл да ти иска пари и ти взима от джоба? Как па все са ви виновни другите?
Имам чувството, че половината фейбук се е преместил тук и дава акъл, защото там платените мисирки говорят същото.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
TNT написа:ildivvy написа:Е, той не ги иска от някой! Казва, колко струва и кой го плаща... Според мен, идеално трябва да се получава и за федерацията - не дава нито лев, а българския флаг се вее по първенствата! Обаче ме съмнява, че искат някаква далавера да направят покрай него и затова дърпат за някакви договори... Схема някаква ми се чини...
Е схемата е ясна. Сега спонсора отива при мениджъра на Насар, иначе ще трябва да ходи във ФедерациятаИ като се намерят 500 000лв , сещаме се всички колко ще стигнат до състезателя и хората около него.
500 000лв мисля каза, че му е за цялата година. Той имаше няколко състезания. В Турция ходят, щото е... евтино. Ама състезанието не е било в Турция. Имам приятел, национален състезател в друг спорт. В някои държави си носят консерви храна, че там е скъпо и няма пари за тяхТака ли се взимат медали ? Другото е, че хората около Насар не са някви льольовци, които не могат да си намерят друга работа и нямат други доходи, както са голяма част от треньорите по спортовете. Милко примерно , кондиционния треньор, да не работи за 1000лв там, вместо да си гледа неговите си неща ?
Насар прибира, мениджъра му прибира, масажиста не е на 1000лв, треньора за вдигането на щангите, кондиционния треньор - и кой знае още колко хора има. Аз на проста сметка наум подминавам 300к без пътни и хотели, та не ми се струва нереалистично 500 000лв годишно.
Насарко, мениджъра му, не знам си кво - аз ако съм, да съм запалил за друга държава. Сигурно нямаше да отида за 1,5млн при разни араби, ама за 800-900к в някоя нормална държава дирекшън
А и не знам за какво се направи толкова показно това с Пеевски, след като още от преди олимпиадата... един от спонсорите е Делта Гард. Та ще му извиват ръцете, докато не се махне от държавата евентуално.
Много точно казано
За негово добро е да се махне от тук...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
- Ивайло Димов
-
-
Аре холан, България е имала отлични щангисти много преди тоя младеж дори да е бил роден ...и то тренирали в мизерията на 90-те когато държавата нямаше пари, а базите бяха пред разруха и пак чупеха световни рекорди и вдигаха титли от СП и ОИ.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Ивайло Димов написа:Аре холан, България е имала отлични щангисти много преди тоя младеж дори да е бил роден ...и то тренирали в мизерията на 90-те когато държавата нямаше пари, а базите бяха пред разруха и пак чупеха световни рекорди и вдигаха титли от СП и ОИ.
с "малко" допинг, ама това са подробности
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Ивайло Димов
-
-
Допинга винаги го е имало в тоя спорт не случайно щангите беха извадени от ОИ за известно време.Последният скандал от Сидни 2000 с лекарството Ороцетам и съставка в него фуроземид е грешка на Софарма щото тяхната лаборатория нв го е открила, а лабораториите на WADA са далеч по-стриктни.
Всички се друсат, след разпада на соца и обединението на двете Германии от Австралия купуват изцяло тренировъчната и медикаментозната програма по плуване на ГДР.
Допинга е неизменна част от спорта, но нашите в Сеул и Сидни ги хващат по левашки начин.
Абаджията ( мир на праха му) не случайно е обявен за Папата на щангите, човека създал най-много шампиони.
Всички се друсат, след разпада на соца и обединението на двете Германии от Австралия купуват изцяло тренировъчната и медикаментозната програма по плуване на ГДР.
Допинга е неизменна част от спорта, но нашите в Сеул и Сидни ги хващат по левашки начин.
Абаджията ( мир на праха му) не случайно е обявен за Папата на щангите, човека създал най-много шампиони.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
И кво да лежим на стари лаври? Тва звучи ехх колкло хубаво беше през соца, всички бяха честни и спокойно.А всеки 3ти уше и бензина се оцветяваше да личи като се гепи
Вместо да се раздваме на този талант и тъпата корумпирана федерация да се стрми да го задържи,осигури и тн
- Ивайло Димов
-
-
Ако Насар си тръгне и реши да се състезава за друга държава със сигурност няма да бъде заради измисления скандалбс БФВТ, а заради парите които му предлагат. Щото няма как тука да ги получава, говори се за 2 мил евро годишно. Предложили са му договор както на всички осъанали щангисти-не го е харесал, дали са му реверанс да си донесе сам договор с неговите си претенции. Ако реши да се състезава за друга държава ще му трябват разрешение от БФВТ, Министерство на спорта и БОК....инак ще трябва 2 години да чака.
Помните преди години Казийски кви циркове сътвори във волейбола, после Митю Фибата във футбола.
Помните преди години Казийски кви циркове сътвори във волейбола, после Митю Фибата във футбола.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- TNT
- младши ентусиаст
-
Баси скандалното.
https://www.youtube.com/watch?v=yN3XOV0QMf0
Федерацията е започнала да предлага да изтъргува Карлос Насар , за да може да си плати дълговете
Предлаган е на Кувейт, Бахрейн, Саудитска Арабия и Катар
Бахти утрепаната държава сме.
https://www.youtube.com/watch?v=yN3XOV0QMf0
Федерацията е започнала да предлага да изтъргува Карлос Насар , за да може да си плати дълговете
Бахти утрепаната държава сме.- St.Trinity
- Потребител
-
По-добре така да продължи да се развива, отколкото да стои тук в тинята и да сключи сделка с Пеевски, и винаги да има похлупак над главата си в лицето на федерацията. Разбирам възмущението ти, и мен ще ме боли да го гледам как ще се състезава под друг флаг занапред и как ще слуша чужд химн, но Карлос Насар е доказал че сърцето му е българско и милее за България, това не е негово решение.