Успехи на българският спорт!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: Успехи на българският спорт!

Мнение от ildivvy » 20 Окт 2025, 21:16

Той сам каза, че толкова струва подготовката му и спонсорите я плащали... Иначе, как да стане?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 20 Окт 2025, 21:24

Ток може да каже и милион , лагер в Турция за 1 месец на футболен клуб е около 100 хил евра...А там са 25 футболиста и треньорски щаб ....

Почва ми втръсва от тоа убавец. Даскал Тео дето е създал десетки шсмпиони мо физика и математика с къв бюджет разполага...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 20 Окт 2025, 21:28

Е, той не ги иска от някой! Казва, колко струва и кой го плаща... Според мен, идеално трябва да се получава и за федерацията - не дава нито лев, а българския флаг се вее по първенствата! Обаче ме съмнява, че искат някаква далавера да направят покрай него и затова дърпат за някакви договори... Схема някаква ми се чини...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 20 Окт 2025, 21:32

И Федерацията лъже и Насарко тарикат, предложили са му договор ,ама мдниджъра му не го е харесал.... Венци(Дебелия) Стефанов едно време убаво каза " Появиха се мениджърите света на спорта отиде по дяволите"

Тоя Жейнов е такава хлъзгава риба ...доста бг футболни клубове му сърбаха попарата.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Окт 2025, 9:23

ildivvy написа:Е, той не ги иска от някой! Казва, колко струва и кой го плаща... Според мен, идеално трябва да се получава и за федерацията - не дава нито лев, а българския флаг се вее по първенствата! Обаче ме съмнява, че искат някаква далавера да направят покрай него и затова дърпат за някакви договори... Схема някаква ми се чини...

Е схемата е ясна. Сега спонсора отива при мениджъра на Насар, иначе ще трябва да ходи във Федерацията :mhihi: И като се намерят 500 000лв , сещаме се всички колко ще стигнат до състезателя и хората около него.

500 000лв мисля каза, че му е за цялата година. Той имаше няколко състезания. В Турция ходят, щото е... евтино. Ама състезанието не е било в Турция. Имам приятел, национален състезател в друг спорт. В някои държави си носят консерви храна, че там е скъпо и няма пари за тях :wave: Така ли се взимат медали ? Другото е, че хората около Насар не са някви льольовци, които не могат да си намерят друга работа и нямат други доходи, както са голяма част от треньорите по спортовете. Милко примерно , кондиционния треньор, да не работи за 1000лв там, вместо да си гледа неговите си неща ? :wave: Насар прибира, мениджъра му прибира, масажиста не е на 1000лв, треньора за вдигането на щангите, кондиционния треньор - и кой знае още колко хора има. Аз на проста сметка наум подминавам 300к без пътни и хотели, та не ми се струва нереалистично 500 000лв годишно.

Насарко, мениджъра му, не знам си кво - аз ако съм, да съм запалил за друга държава. Сигурно нямаше да отида за 1,5млн при разни араби, ама за 800-900к в някоя нормална държава дирекшън :mhihi:

А и не знам за какво се направи толкова показно това с Пеевски, след като още от преди олимпиадата... един от спонсорите е Делта Гард. Та ще му извиват ръцете, докато не се махне от държавата евентуално.
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 21 Окт 2025, 9:31

Ивайло Димов написа:Почва ми втръсва от тоа убавец.

Ивайло Димов написа:И Федерацията лъже и Насарко тарикат.

Искаш ли да не се обаждаш повече, че е малко срамно?
Все едно от теб е дошъл да ти иска пари и ти взима от джоба? Как па все са ви виновни другите?
Имам чувството, че половината фейбук се е преместил тук и дава акъл, защото там платените мисирки говорят същото.

:banghead:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 21 Окт 2025, 9:36

TNT написа:
ildivvy написа:Е, той не ги иска от някой! Казва, колко струва и кой го плаща... Според мен, идеално трябва да се получава и за федерацията - не дава нито лев, а българския флаг се вее по първенствата! Обаче ме съмнява, че искат някаква далавера да направят покрай него и затова дърпат за някакви договори... Схема някаква ми се чини...

Е схемата е ясна. Сега спонсора отива при мениджъра на Насар, иначе ще трябва да ходи във Федерацията :mhihi: И като се намерят 500 000лв , сещаме се всички колко ще стигнат до състезателя и хората около него.

500 000лв мисля каза, че му е за цялата година. Той имаше няколко състезания. В Турция ходят, щото е... евтино. Ама състезанието не е било в Турция. Имам приятел, национален състезател в друг спорт. В някои държави си носят консерви храна, че там е скъпо и няма пари за тях :wave: Така ли се взимат медали ? Другото е, че хората около Насар не са някви льольовци, които не могат да си намерят друга работа и нямат други доходи, както са голяма част от треньорите по спортовете. Милко примерно , кондиционния треньор, да не работи за 1000лв там, вместо да си гледа неговите си неща ? :wave: Насар прибира, мениджъра му прибира, масажиста не е на 1000лв, треньора за вдигането на щангите, кондиционния треньор - и кой знае още колко хора има. Аз на проста сметка наум подминавам 300к без пътни и хотели, та не ми се струва нереалистично 500 000лв годишно.

Насарко, мениджъра му, не знам си кво - аз ако съм, да съм запалил за друга държава. Сигурно нямаше да отида за 1,5млн при разни араби, ама за 800-900к в някоя нормална държава дирекшън :mhihi:

А и не знам за какво се направи толкова показно това с Пеевски, след като още от преди олимпиадата... един от спонсорите е Делта Гард. Та ще му извиват ръцете, докато не се махне от държавата евентуално.

Много точно казано :yes:

За негово добро е да се махне от тук...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 21 Окт 2025, 9:54

Аре холан, България е имала отлични щангисти много преди тоя младеж дори да е бил роден ...и то тренирали в мизерията на 90-те когато държавата нямаше пари, а базите бяха пред разруха и пак чупеха световни рекорди и вдигаха титли от СП и ОИ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 21 Окт 2025, 10:10

Ивайло Димов написа:Аре холан, България е имала отлични щангисти много преди тоя младеж дори да е бил роден ...и то тренирали в мизерията на 90-те когато държавата нямаше пари, а базите бяха пред разруха и пак чупеха световни рекорди и вдигаха титли от СП и ОИ.

с "малко" допинг, ама това са подробности :lol: :D
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 21 Окт 2025, 10:18

Допинга винаги го е имало в тоя спорт не случайно щангите беха извадени от ОИ за известно време.Последният скандал от Сидни 2000 с лекарството Ороцетам и съставка в него фуроземид е грешка на Софарма щото тяхната лаборатория нв го е открила, а лабораториите на WADA са далеч по-стриктни.

Всички се друсат, след разпада на соца и обединението на двете Германии от Австралия купуват изцяло тренировъчната и медикаментозната програма по плуване на ГДР.
Допинга е неизменна част от спорта, но нашите в Сеул и Сидни ги хващат по левашки начин.

Абаджията ( мир на праха му) не случайно е обявен за Папата на щангите, човека създал най-много шампиони.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 21 Окт 2025, 14:29

И кво да лежим на стари лаври? Тва звучи ехх колкло хубаво беше през соца, всички бяха честни и спокойно.А всеки 3ти уше и бензина се оцветяваше да личи като се гепи :lol: Вместо да се раздваме на този талант и тъпата корумпирана федерация да се стрми да го задържи,осигури и тн

Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 21 Окт 2025, 14:45

Ако Насар си тръгне и реши да се състезава за друга държава със сигурност няма да бъде заради измисления скандалбс БФВТ, а заради парите които му предлагат. Щото няма как тука да ги получава, говори се за 2 мил евро годишно. Предложили са му договор както на всички осъанали щангисти-не го е харесал, дали са му реверанс да си донесе сам договор с неговите си претенции. Ако реши да се състезава за друга държава ще му трябват разрешение от БФВТ, Министерство на спорта и БОК....инак ще трябва 2 години да чака.

Помните преди години Казийски кви циркове сътвори във волейбола, после Митю Фибата във футбола.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 21 Окт 2025, 14:53

Kroki написа:Искаш ли да не се обаждаш повече, че е малко срамно?

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 24 Окт 2025, 15:56

Баси скандалното.

https://www.youtube.com/watch?v=yN3XOV0QMf0

Федерацията е започнала да предлага да изтъргува Карлос Насар , за да може да си плати дълговете :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Предлаган е на Кувейт, Бахрейн, Саудитска Арабия и Катар :banghead: Бахти утрепаната държава сме.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от St.Trinity » 24 Окт 2025, 20:38

По-добре така да продължи да се развива, отколкото да стои тук в тинята и да сключи сделка с Пеевски, и винаги да има похлупак над главата си в лицето на федерацията. Разбирам възмущението ти, и мен ще ме боли да го гледам как ще се състезава под друг флаг занапред и как ще слуша чужд химн, но Карлос Насар е доказал че сърцето му е българско и милее за България, това не е негово решение.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата