Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Apple устройства, iOS и macOS тема

Мнение от nxn » 28 Сеп 2025, 1:50

zAcK написа:Тия са направили толкова добри слушалки като комбинация от звучене и функционалност, че скоро няма да ги видим налични по магазините :mhihi: :ok:

Не мисля, много са скъпи, нормалната 4ка ще пръска спрямо тях.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 30 Сеп 2025, 10:40

Има 26.0.1 :bchug: Надявам се да има подобрения, щото при мен освен лагването, усещам и батерията доста по-зле. Хелти процента на батерията също падна ДОСТА. Мисля беше 87% , сега е 83%. То под 80% май светва за смяна :roll: Като цяло вече съжалявам защо бързах да ъпгрейдвам.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 30 Сеп 2025, 20:27

При мен се държи добре 26. Апъл ми дължат нова батерия за 13Прото, щото плащам 4 години апълкер, но седи на 83% от вече сигурно 6 месеца, а няма да я сменят преди да падне на/под 80. Мисля, че ако не си плащах, отдавна да е отишла под 80 и казвам, че е схема :mhihi:

Поръчах все пак оранж и ще мисля как да скапя батерията на 13ката, че да имам резервен с нова.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 30 Сеп 2025, 22:40

Я да споделите тоя най-евтиния ябълков часовник за нещо става ли и прави ли?
Щерката иска,че имали всички( :shock: ) та се чудя дали да не и взема един за Коледа ако се представи добре първият срок.
Та какво да му гледам и има ли файда да се взима нещо по-скъпо от най-евтиният модел в предвид...че няма да се работи с него.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 01 Окт 2025, 10:44

slatanic написа:Я да споделите тоя най-евтиния ябълков часовник за нещо става ли и прави ли?
Щерката иска,че имали всички( :shock: ) та се чудя дали да не и взема един за Коледа ако се представи добре първият срок.
Та какво да му гледам и има ли файда да се взима нещо по-скъпо от най-евтиният модел в предвид...че няма да се работи с него.

Новот SE3 си струва парите най-много, вярно 500 лева не е малко, но за епълски часовник е супер, поддържа всичко, което би ѝ трябвало.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 01 Окт 2025, 20:05

Аз него и визирах.
За другите ни виждам смисъл...не,че в този виждам,но... :ok:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 01 Окт 2025, 21:27

Часовникът е аксесоар, нищо повече. Това, че изразява някаква индивидуалност и т.н., че може да е умен и прочее са допълнения.
Явно сега е модерен аксесоар, та децата го искат. Все едно да имаш шапка на Raiders пред 90-те :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Даже като се замисля, вероятно като част от доходите тоя часовник в момента е по-малко :help: :mhihi:

Иначе, аз понякога обичам да нося механичен, но щото съм си техно гийк IT и чичка, който последните 10 години практически ходи само с Converse :mhihi: си обичам стария Apple Watch :ok:
Просто ми пасва на характера, не мога да го обясня :ok: И затова си го ползвам още - Apple Watch 4 :mhihi:
И като гледам, ако в тая клета територия не пуснат скоро наличности от Apple Watch 3 Ultra с Milanese верижка, ще си остана с него.
Да, мога да си я взема отделно, ама не. Ще чакам. То така или иначе тия шибаняци насрани от Vivacom не пускат мултисим вече незнамсикоя година :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Иначе от умните функции най-много ползвам да си цъкам музиката от него и да говоря като майсторя нещо и се наложи :mhihi:

Някой ден ще си подаря един ей такъв просто за кеф, ама все не му идва времето :dunno: Не е нещо кой знае какво, ама е моето :bchug:

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 01 Окт 2025, 21:39

zAcK написа:Часовникът е аксесоар, нищо повече. Това, че изразява някаква индивидуалност и т.н., че може да е умен и прочее са допълнения.

Тука няма да се съглася, аксесоар е ако единствената му функция е да показва часа(аз на тия им викам гривна за мъже :mhihi: ). Смарт часовниците са друга бира, носят някаква стойност. Все едно да кажеш, че телефона е просто аксесоар. Аз лично ако не са функциите на часовника ми никога нямаше да си го причинявам да го нося за "красота".

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 01 Окт 2025, 21:47

b_u_b_o написа: Аз лично ако не са функциите на часовника ми никога нямаше да си го причинявам да го нося за "красота".

Ама това си ти, не останалите примерно няколко милиарда, за които часовниците са аксесоар :ok:

Иначе за функциите, ползвам и други, ама докато БТК не пуснат multiSim май няма да е пълноценно.
Примерно да отида да карам ски без телефона и т.н. :dunno: :censored: :banghead:

Сега си видях мнение от преди точно 2 години :censored: Чудничко...

zAcK написа:Звъннах на 123 да ги питам за multiSIM и някаква много изнервена кака ми се накара! :shock: Буквално :shock: :help: :censored: :censored: :censored:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 02 Окт 2025, 10:26

TNT написа:Има 26.0.1 :bchug: Надявам се да има подобрения, щото при мен освен лагването, усещам и батерията доста по-зле. Хелти процента на батерията също падна ДОСТА. Мисля беше 87% , сега е 83%. То под 80% май светва за смяна :roll: Като цяло вече съжалявам защо бързах да ъпгрейдвам.

Май продължава да е пълен с бъгове, май ще изчакам неговата поправка преди да ъпдейтна
26 е супер зле откъм батерия на 16 Про от 99% на 97% battery health за няколко дни :bang: :ranting:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 02 Окт 2025, 10:31

При мен май има подобрение в батерията с 26.0.1 , но още си бъгясва. Направиха го Андроид баси :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата