Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
Re: Apple устройства, iOS и macOS тема
zAcK написа:Тия са направили толкова добри слушалки като комбинация от звучене и функционалност, че скоро няма да ги видим налични по магазините![]()
![]()
Не мисля, много са скъпи, нормалната 4ка ще пръска спрямо тях.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Има 26.0.1
Надявам се да има подобрения, щото при мен освен лагването, усещам и батерията доста по-зле. Хелти процента на батерията също падна ДОСТА. Мисля беше 87% , сега е 83%. То под 80% май светва за смяна
Като цяло вече съжалявам защо бързах да ъпгрейдвам.

При мен се държи добре 26. Апъл ми дължат нова батерия за 13Прото, щото плащам 4 години апълкер, но седи на 83% от вече сигурно 6 месеца, а няма да я сменят преди да падне на/под 80. Мисля, че ако не си плащах, отдавна да е отишла под 80 и казвам, че е схема
Поръчах все пак оранж и ще мисля как да скапя батерията на 13ката, че да имам резервен с нова.

Поръчах все пак оранж и ще мисля как да скапя батерията на 13ката, че да имам резервен с нова.
Я да споделите тоя най-евтиния ябълков часовник за нещо става ли и прави ли?
Щерката иска,че имали всички(
) та се чудя дали да не и взема един за Коледа ако се представи добре първият срок.
Та какво да му гледам и има ли файда да се взима нещо по-скъпо от най-евтиният модел в предвид...че няма да се работи с него.
Щерката иска,че имали всички(

Та какво да му гледам и има ли файда да се взима нещо по-скъпо от най-евтиният модел в предвид...че няма да се работи с него.
slatanic написа:Я да споделите тоя най-евтиния ябълков часовник за нещо става ли и прави ли?
Щерката иска,че имали всички() та се чудя дали да не и взема един за Коледа ако се представи добре първият срок.
Новот SE3 си струва парите най-много, вярно 500 лева не е малко, но за епълски часовник е супер, поддържа всичко, което би ѝ трябвало.
Аз него и визирах.
За другите ни виждам смисъл...не,че в този виждам,но...
За другите ни виждам смисъл...не,че в този виждам,но...

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Часовникът е аксесоар, нищо повече. Това, че изразява някаква индивидуалност и т.н., че може да е умен и прочее са допълнения.
Явно сега е модерен аксесоар, та децата го искат. Все едно да имаш шапка на Raiders пред 90-те
Даже като се замисля, вероятно като част от доходите тоя часовник в момента е по-малко
Иначе, аз понякога обичам да нося механичен, но щото съм си техно гийк IT и чичка, който последните 10 години практически ходи само с Converse
си обичам стария Apple Watch
Просто ми пасва на характера, не мога да го обясня
И затова си го ползвам още - Apple Watch 4
И като гледам, ако в тая клета територия не пуснат скоро наличности от Apple Watch 3 Ultra с Milanese верижка, ще си остана с него.
Да, мога да си я взема отделно, ама не. Ще чакам. То така или иначе тия шибаняци насрани от Vivacom не пускат мултисим вече незнамсикоя година
Иначе от умните функции най-много ползвам да си цъкам музиката от него и да говоря като майсторя нещо и се наложи
Някой ден ще си подаря един ей такъв просто за кеф, ама все не му идва времето
Не е нещо кой знае какво, ама е моето

Явно сега е модерен аксесоар, та децата го искат. Все едно да имаш шапка на Raiders пред 90-те

Даже като се замисля, вероятно като част от доходите тоя часовник в момента е по-малко

Иначе, аз понякога обичам да нося механичен, но щото съм си техно гийк IT и чичка, който последните 10 години практически ходи само с Converse

Просто ми пасва на характера, не мога да го обясня

И като гледам, ако в тая клета територия не пуснат скоро наличности от Apple Watch 3 Ultra с Milanese верижка, ще си остана с него.
Да, мога да си я взема отделно, ама не. Ще чакам. То така или иначе тия шибаняци насрани от Vivacom не пускат мултисим вече незнамсикоя година

Иначе от умните функции най-много ползвам да си цъкам музиката от него и да говоря като майсторя нещо и се наложи

Някой ден ще си подаря един ей такъв просто за кеф, ама все не му идва времето

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
zAcK написа:Часовникът е аксесоар, нищо повече. Това, че изразява някаква индивидуалност и т.н., че може да е умен и прочее са допълнения.
Тука няма да се съглася, аксесоар е ако единствената му функция е да показва часа(аз на тия им викам гривна за мъже

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
b_u_b_o написа: Аз лично ако не са функциите на часовника ми никога нямаше да си го причинявам да го нося за "красота".
Ама това си ти, не останалите примерно няколко милиарда, за които часовниците са аксесоар

Иначе за функциите, ползвам и други, ама докато БТК не пуснат multiSim май няма да е пълноценно.
Примерно да отида да карам ски без телефона и т.н.

Сега си видях мнение от преди точно 2 години

zAcK написа:Звъннах на 123 да ги питам за multiSIM и някаква много изнервена кака ми се накара!Буквално
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
TNT написа:Има 26.0.1Надявам се да има подобрения, щото при мен освен лагването, усещам и батерията доста по-зле. Хелти процента на батерията също падна ДОСТА. Мисля беше 87% , сега е 83%. То под 80% май светва за смяна
Като цяло вече съжалявам защо бързах да ъпгрейдвам.
Май продължава да е пълен с бъгове, май ще изчакам неговата поправка преди да ъпдейтна
26 е супер зле откъм батерия на 16 Про от 99% на 97% battery health за няколко дни

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
При мен май има подобрение в батерията с 26.0.1 , но още си бъгясва. Направиха го Андроид баси