Успехи на българският спорт!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Успехи на българският спорт!

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Сеп 2025, 10:37

zAcK написа:Само да вметна, че Бербатов е една от белите лястовици в тъжната ни Родина :idea: :idea: :idea:

Пиша го, защото се спомена, а и след успехите на момчетата в тениса.
Както написах по-назад, Иван Иванов е получавал стипендия за 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 и 2023 от фондацията на Димитър Бербатов "Успелите деца на България"!!!

След това е издавил късмет, че на треньорът му тук дъщерята е работила при Надал, та е споделила за това супер упорито дете,
видели го какво може и как се труди, дали му пълна стипендия и са му се случили нещата :idea:
А това, че тренира в чужбина си пролича. Александър е на 18, Иван Иванов е все още на 16.
Александър тренирал от 3 години с Good to Great, но по принцип чета, че си е тук в България.

Колкото до Бербатов, доказателството, че сме нация от алчни селяндрури е това, че си избрахме турбоселската пръчка Гонзо...
Да не говорим за изключените клубове без основание и т.н., които бяха гласували за Бербатов.
Алчна нация сме и успелите деца са успели въпреки всичко тук, а не заради него :idea: :idea: :idea:
А колко не са успели заради всичко тук вероятно никой от нас си няма представа, но са много!

https://bgtennis.bg/pictures/pic_big/ph ... Ivanov.jpg

P.S. Преди 20+ години имах приятели при младежите в Левски и Локо, обикновени и дисциплинирани момчета,
зная как са се държали с тях, с татините дето плащат и т.н. :idea:
Още от тогава БГ фулболът, измислените ни школи и т.н. са огромно ЛАЙНО
:idea: :idea: :idea:

Изобщо не сме си избрали Гонзо, те просто подмениха старото управление с "ново", подобно на всяка една диктаторска форма на управление по света. Колкото лидерът на Северна Корея беше избран, толкова и тази гад беше избрана!
Ако група хора си разпределят баницата и има за всеки, ще пуснат ли някакъв нов, който иска да спре това? Естествено, че всички пиявици по веригата направиха така, че нищо във футбола ни да не се промени. И не стига това, ами вместо да си трае, сега Гонзо си отваря устата колко честен е той и колко несправедливо е щяло да стане да дойде Бербатов. Това е вече открита форма на диктатура, да се обяснява как някой друг тук няма шанс да се появи.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 07 Сеп 2025, 10:42

Top Gun Maverick написа:Изобщо не сме си избрали Гонзо, те просто подмениха старото управление с "ново", подобно на всяка една диктаторска форма на управление по света.

Явно нямаш си на идея колко много от клубовете гласуваха за Гозно, щото капят трохички за 1-2 човека там по разни схеми!
Същото е като с превземането на общините и всички общински служби от ГЕРБ.
Гласуваме за ГЕРБ и Шиши, щото дават службица, после те крадат до спукване, а ние се чудим що малките ни градчета са унищожени!
Пример с безводието в Плевен, или с всички простотии, които се случват в Пловдив и т.н.
Келепир да има, пък ако ще след това всичко около нас да се срине.

По същата схема директорите на училищата се назначават все още по партийна линия :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
На училищата, човек! Иначе имало конкурси. Да, да. И шефове на полиция и т.н.

Българинът би продал и децата си, като става въпрос за келепир и го прави... :help:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 Touring

Мнение от SpeedyMan » 08 Сеп 2025, 1:07

Ква алчна нация бе баце? Махни ме моля от този знаменател. Просто номенклатурите са още в действие в доста области.
И незнам за теб, ама аз не съм избирал и никой не ме е питал.

Просто трябва да има още една футболна федерация, която да се развива и функционира нормално и да се самоприключи сегашната.
Изображение Изображение
Изображение BMW 320d Touring Изображение MB A170 CDI

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 08 Сеп 2025, 1:32

SpeedyMan написа:Ква алчна нация бе баце? Махни ме моля от този знаменател. Просто номенклатурите са още в действие в доста области.

Просто трябва да има още една футболна федерация, която да се развива и функционира нормално и да се самоприключи сегашната.

Баце, в Родината има над 500 футболни клуба в тая федерация и като избираха селската пръчка Гонзо бяха близо 500 делегати, дето гласуваха.
Та Гозно, т.е. да пребъде схемата, си го избраха повече от половината клубове в България, разбирай българския народ.
Същите, дето избират Шиши за 50 кинта и т.н. Та пак ми кажи, че не е алчна и продажна нацийката...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Сеп 2025, 11:27

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от SpeedyMan » 09 Сеп 2025, 21:12

zAcK написа:
SpeedyMan написа:Ква алчна нация бе баце? Махни ме моля от този знаменател. Просто номенклатурите са още в действие в доста области.

Баце, в Родината има над 500 футболни клуба в тая федерация и като избираха селската пръчка Гонзо бяха близо 500 делегати, дето гласуваха.
Та Гозно, т.е. да пребъде схемата, си го избраха повече от половината клубове в България, разбирай българския народ.
Същите, дето избират Шиши за 50 кинта и т.н. Та пак ми кажи, че не е алчна и продажна нацийката...

Т.е. тия 500 футболни клуба не могат да идат в друга работеща федерация, която да си се регистрира легално и да си има международен лиценз? А тази схема, която я описваш, как работи? От къде идва финансирането, при положение, че нищо не печелят (освен епизодични победи през годините на международната сцена на Левски, Берое, ЦСКА и Лудогорец)
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 10 Сеп 2025, 8:46

От спонсори, както всички останали по другите страни. Имат пари за 5 цифрени заплати на футболисти, ама им трябват пари от държавна федерация ли ?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от SpeedyMan » 10 Сеп 2025, 9:00

Никой нормален не спонсорира потънал кораб. Освен ако няма златно съкровище. И какво е то точно?
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 10 Сеп 2025, 9:25

"Залагай при нас", "купи си тениската за новия сезон на нашата марка от нашите магазини", "емблемата/името ни ще се гледа 90мин по телевизията всяка седмица", "на стадиона ще се продава само нашата марка семки" и т.н. Като в нормалните страни.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от SpeedyMan » 10 Сеп 2025, 13:55

Ама да бе, същото е :-D
Изображение Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата