Успехи на българският спорт!
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Успехи на българският спорт!
zAcK написа:Само да вметна, че Бербатов е една от белите лястовици в тъжната ни Родина![]()
![]()
![]()
Пиша го, защото се спомена, а и след успехите на момчетата в тениса.
Както написах по-назад, Иван Иванов е получавал стипендия за 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 и 2023 от фондацията на Димитър Бербатов "Успелите деца на България"!!!
След това е издавил късмет, че на треньорът му тук дъщерята е работила при Надал, та е споделила за това супер упорито дете,
видели го какво може и как се труди, дали му пълна стипендия и са му се случили нещата![]()
А това, че тренира в чужбина си пролича. Александър е на 18, Иван Иванов е все още на 16.
Александър тренирал от 3 години с Good to Great, но по принцип чета, че си е тук в България.
Колкото до Бербатов, доказателството, че сме нация от алчни селяндрури е това, че си избрахме турбоселската пръчка Гонзо...
Да не говорим за изключените клубове без основание и т.н., които бяха гласували за Бербатов.
Алчна нация сме и успелите деца са успели въпреки всичко тук, а не заради него![]()
![]()
![]()
А колко не са успели заради всичко тук вероятно никой от нас си няма представа, но са много!
https://bgtennis.bg/pictures/pic_big/ph ... Ivanov.jpg
P.S. Преди 20+ години имах приятели при младежите в Левски и Локо, обикновени и дисциплинирани момчета,
зная как са се държали с тях, с татините дето плащат и т.н.![]()
Още от тогава БГ фулболът, измислените ни школи и т.н. са огромно ЛАЙНО![]()
![]()
Изобщо не сме си избрали Гонзо, те просто подмениха старото управление с "ново", подобно на всяка една диктаторска форма на управление по света. Колкото лидерът на Северна Корея беше избран, толкова и тази гад беше избрана!
Ако група хора си разпределят баницата и има за всеки, ще пуснат ли някакъв нов, който иска да спре това? Естествено, че всички пиявици по веригата направиха така, че нищо във футбола ни да не се промени. И не стига това, ами вместо да си трае, сега Гонзо си отваря устата колко честен е той и колко несправедливо е щяло да стане да дойде Бербатов. Това е вече открита форма на диктатура, да се обяснява как някой друг тук няма шанс да се появи.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Top Gun Maverick написа:Изобщо не сме си избрали Гонзо, те просто подмениха старото управление с "ново", подобно на всяка една диктаторска форма на управление по света.
Явно нямаш си на идея колко много от клубовете гласуваха за Гозно, щото капят трохички за 1-2 човека там по разни схеми!
Същото е като с превземането на общините и всички общински служби от ГЕРБ.
Гласуваме за ГЕРБ и Шиши, щото дават службица, после те крадат до спукване, а ние се чудим що малките ни градчета са унищожени!
Пример с безводието в Плевен, или с всички простотии, които се случват в Пловдив и т.н.
Келепир да има, пък ако ще след това всичко около нас да се срине.
По същата схема директорите на училищата се назначават все още по партийна линия

На училищата, човек! Иначе имало конкурси. Да, да. И шефове на полиция и т.н.
Българинът би продал и децата си, като става въпрос за келепир и го прави...

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Ква алчна нация бе баце? Махни ме моля от този знаменател. Просто номенклатурите са още в действие в доста области.
И незнам за теб, ама аз не съм избирал и никой не ме е питал.
Просто трябва да има още една футболна федерация, която да се развива и функционира нормално и да се самоприключи сегашната.
Просто трябва да има още една футболна федерация, която да се развива и функционира нормално и да се самоприключи сегашната.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
SpeedyMan написа:Ква алчна нация бе баце? Махни ме моля от този знаменател. Просто номенклатурите са още в действие в доста области.
Баце, в Родината има над 500 футболни клуба в тая федерация и като избираха селската пръчка Гонзо бяха близо 500 делегати, дето гласуваха.
Та Гозно, т.е. да пребъде схемата, си го избраха повече от половината клубове в България, разбирай българския народ.
Същите, дето избират Шиши за 50 кинта и т.н. Та пак ми кажи, че не е алчна и продажна нацийката...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
zAcK написа:SpeedyMan написа:Ква алчна нация бе баце? Махни ме моля от този знаменател. Просто номенклатурите са още в действие в доста области.
Баце, в Родината има над 500 футболни клуба в тая федерация и като избираха селската пръчка Гонзо бяха близо 500 делегати, дето гласуваха.
Та Гозно, т.е. да пребъде схемата, си го избраха повече от половината клубове в България, разбирай българския народ.
Същите, дето избират Шиши за 50 кинта и т.н. Та пак ми кажи, че не е алчна и продажна нацийката...
Т.е. тия 500 футболни клуба не могат да идат в друга работеща федерация, която да си се регистрира легално и да си има международен лиценз? А тази схема, която я описваш, как работи? От къде идва финансирането, при положение, че нищо не печелят (освен епизодични победи през годините на международната сцена на Левски, Берое, ЦСКА и Лудогорец)
- TNT
- младши ентусиаст
-
От спонсори, както всички останали по другите страни. Имат пари за 5 цифрени заплати на футболисти, ама им трябват пари от държавна федерация ли ?

- SpeedyMan
- ентусиаст
-
Никой нормален не спонсорира потънал кораб. Освен ако няма златно съкровище. И какво е то точно?
- TNT
- младши ентусиаст
-
"Залагай при нас", "купи си тениската за новия сезон на нашата марка от нашите магазини", "емблемата/името ни ще се гледа 90мин по телевизията всяка седмица", "на стадиона ще се продава само нашата марка семки" и т.н. Като в нормалните страни.

- SpeedyMan
- ентусиаст
-