Могат ли куките да пишат акт без да имаш талон
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Могат ли куките да пишат акт без да имаш талон
Могат ли куките да пишат акт без да имаш талон? Защото веднъж ми написаха такъв, а аз го изхвърлих пред очите им, защото след като не могат да ми вземат талона, като ми напишат акт, аз няма за какво да ходя до КАТ да си вземам талона, който не са ми взели. Тоест по никакъв начин не могат да ми вземат пари
Някой има ли различно мнение?

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
принципно си прав
имаш проблем само ако колата е на твое име, защото като дойде време за плащане на данъците, ще трябва да си платиш глобата. на мен също ми написаха акт така и въобще и не съм ходил в кат да си взимам решението, но глобата ми излезна заедно с данъците не мойто ЕГН:(
имаш проблем само ако колата е на твое име, защото като дойде време за плащане на данъците, ще трябва да си платиш глобата. на мен също ми написаха акт така и въобще и не съм ходил в кат да си взимам решението, но глобата ми излезна заедно с данъците не мойто ЕГН:(

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Последния ми акт е точно такъв. Два дена преди да ми изтече предишния (то талона ми не се е задържал повече от една седмица в мене, ама това е друг въпрос
) ми направиха нов и ми взеха предишния акт, вместо талона. А що се отнася до плащането в КАТ - незнам при вас как е ама в Пловдив актовете не се плащат в КАТ, а в данъчното. Аз лично съм искал да си го платя като ми връщат талона в КАТ, но никога не са ми вземали парите. Немога да си представя каква сметка ме чака като дойде време да плащам данъка на колата
.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Могат ли куките да пишат акт без да имаш талон
xaoc написа:Могат ли куките да пишат акт без да имаш талон? Защото веднъж ми написаха такъв, а аз го изхвърлих пред очите им, защото след като не могат да ми вземат талона, като ми напишат акт, аз няма за какво да ходя до КАТ да си вземам талона, който не са ми взели. Тоест по никакъв начин не могат да ми вземат пари
Няма значение глобата ти отива в данъчното, а дали си имал талон или не данъчните не ги бърка ..
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Re: Могат ли куките да пишат акт без да имаш талон
xaoc написа:...а аз го изхвърлих пред очите им ......
хехе тука вероятно около 99% ако имаш тази храброст то този акт ще ти е само стотинките, разбира се след като и преспиш "някъде"- поради обида на длъжностното лице :mha: (ехххей в БГ си е все още гот и "широчко" за доста нещйца

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
tsvet40 написа:О, ти нищо незнаеш!Един познат бяха тръгнали да му взимат талона за затъмняване на стъклата! Той казва на полицая - Дай ми го за малко! Взима го, къса го на парченца, и припалва! Ама там работата е друга - баба му е най-добрата адвокатка в БГ и не му пука особено
Абе и аз познавах един такъв тарикат, но куките му взели книжката и казали, че въобще нямал, подхвърлили му меча лапа в багажника.. Въобще му се еба майката. А при 2 полицаи свидетели с/у теб познай при едно дело чия дума тежи?
Могат ли куките да пишат акт без да имаш талон?
естествено че ще ти напишат акт и още как
значи когато нямаш талон трябва да имаш АКТ от предишно нарушение
а той се явява заместител на талона и по този начин те ти пшишат акт за настоящото нарушение взимат ти стария акт и го връщат в КАТ вместо талончето като ти си караш с новия АКТ и като дойде време за наказателното постановление те одрусват едно хубаво

41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3