СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Re: СПАМ ТЕМА
Фирмен сервиз с предположения звучи като начало на един безкраен ужас! Добре си го изиграл!
Преди 2 години намерихме епично добър Аутбек на приятел от 2009та, буквално от последния месец на производство на третото поколение обаче. Цифромания беше, но пък си е доказана платформа и що каране вижда тая кола само тя си знае, вкл. по кофти терени. След това са потоп всички модели на марката, за това питах за 05-10.
Относно износа, имам двама съседи с автовоз, баща и син, които получиха предложение да карат коли за Сирия. Сега пада голямо чудене, защото на младия му се изкарват пари от редовни курсове, обаче дъртия тигър има малко разсъдък и го е страх да ходи в тая джунгла.

Преди 2 години намерихме епично добър Аутбек на приятел от 2009та, буквално от последния месец на производство на третото поколение обаче. Цифромания беше, но пък си е доказана платформа и що каране вижда тая кола само тя си знае, вкл. по кофти терени. След това са потоп всички модели на марката, за това питах за 05-10.

Относно износа, имам двама съседи с автовоз, баща и син, които получиха предложение да карат коли за Сирия. Сега пада голямо чудене, защото на младия му се изкарват пари от редовни курсове, обаче дъртия тигър има малко разсъдък и го е страх да ходи в тая джунгла.

empar написа:Фирмен сервиз с предположения звучи като начало на един безкраен ужас! Добре си го изиграл!![]()
за нормалния клиент - това често става черна дупка за пари. дилъра ги е виждал много и всякакви и ако не може за 1-2 часа диагностика да ти каже точно какво е или поне точно колко ще ти струва- тая кола трябва да си заминава скоропостижно защото от там е само надолу..
...
освен ако не е някой като мене дето си мисли, че знае повече от дилъра и го приема като предизвикателство и почва едно бясно ровене до откриване на проблема и решаването му често след толкова много време и усилия, че не си е струвало... ама в моя буквар си пише, че такива неща винаги си струват.. луд за връзване...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
За ix35 след 10 год. каране мога да кажа само хубави неща .Колата е супер надеждна и функционална ,безпроблемна и се движи доста добре и икономично
. Двойното умира без да боледува на към 150-180 к. км , моето издържа до 290 к. км. Сложих нова касета оригинална от Корея - подобрена, масла ,обслужване - целият ремонт излезе 2000 лв. и вече 4WD е практически вечно. Моят Хюндай го продавам единствено защото искам и СУВ-то в къщи да е БМВ . А и мен май ме тресе кризата на средната възраст
-и аз се оглеждам за Z4 

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Всички жапанки да се гледат хубаво за ръжда ,особено тия от Германия и Холадия,че идват едни ръждилници отдолу
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Ивайло Димов написа:Всички жапанки да се гледат хубаво за ръжда ,особено тия от Германия и Холадия,че идват едни ръждилници отдолу
Сигурно вместо Холандия имаш в предвид Австрия

Don_Diego написа:И най-важното….обръщам се към нея да си я погледна след като съм я паркирал. Много от притежателите на доста по-скъпи и мощни коли не могат да се похвалят с това
Тук какво имаш предвид? Че е толкова по-красива тая зедка от по-скъпите и мощни коли или имаш специално предвид G80 притежателите, дето гледат само с муцуната напред да паркират?

Кабриотата са супер за места с лошо време и честа облачност. На хубаво време стават само привечер, но пък като става времето е по-специално усещане. Това усещане мисля се губи във почти всички модерни отворени коли. Най-яко е в някой по-стар роудстър, колкото по-стар, толкова по-просторно се усеща. Много по-опасни са при ситуация, но в това му е чара.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
От следващата Z4 g29 е доооста по-красива
Иначе за мен си е прекрасна, купена с честно изкарани пари и слага тикчета във всички кутийки, които съм имал в главата си когато съм я купувал
Отдавна отмина модата, че най-новото е най-хубаво…буквално през седмица излиза нещо по-ново, по-лъскаво, по-скъпо, по-лимитирано и тн

Иначе за мен си е прекрасна, купена с честно изкарани пари и слага тикчета във всички кутийки, които съм имал в главата си когато съм я купувал
Отдавна отмина модата, че най-новото е най-хубаво…буквално през седмица излиза нещо по-ново, по-лъскаво, по-скъпо, по-лимитирано и тн
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Когато се сетиш за кабриолет се сещай и за : " Не може хем оная работа до края, хем душата в рая" 

Don_Diego написа:И най-важното….обръщам се към нея да си я погледна след като съм я паркирал. Много от притежателите на доста по-скъпи и мощни коли не могат да се похвалят с това

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
Don_Diego написа:От следващата Z4 g29 е доооста по-красива![]()
Всяка майка си харесва детето

Тия с много яките тупалки, кефа им е още по-голям, щото на всяко излизане с колата, тя е събитието.
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
mr_petroff ,Хубаво подсещаш за Австрия ,Швейцария ,Дания също ....Холандия освен заради химията през зимата но и високата влажност и солен морски климат .Японските коли тва си им е слабост ,предното и задно окачване ръждясват брутално.Honda CRV ,Rav4 съм виждал на живо отдолу червената чума беше навсякъде .
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Трябва да ти снимам моята от долу...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Днес в София не се диша 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Предлагам ретро-изживяване в Нови Искър. Пресичаш околовръстното и си ти!
Гъста мъгла и въглищата все още са си на мода, заедно с горенето на дрехи от втората употреба!
Щях да си изкашлям червата тази сутрин.
Гъста мъгла и въглищата все още са си на мода, заедно с горенето на дрехи от втората употреба!
Щях да си изкашлям червата тази сутрин.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
slatanic написа:Не си бил едно време като имаше истински зими и се топлехме на въглища…
Красота беше с въглищата, прибираш се у вас и от дрехите ти изпада чернилка