СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от empar » 30 Яну 2025, 17:42

Фирмен сервиз с предположения звучи като начало на един безкраен ужас! Добре си го изиграл! :evil:
Преди 2 години намерихме епично добър Аутбек на приятел от 2009та, буквално от последния месец на производство на третото поколение обаче. Цифромания беше, но пък си е доказана платформа и що каране вижда тая кола само тя си знае, вкл. по кофти терени. След това са потоп всички модели на марката, за това питах за 05-10. :bang:
Относно износа, имам двама съседи с автовоз, баща и син, които получиха предложение да карат коли за Сирия. Сега пада голямо чудене, защото на младия му се изкарват пари от редовни курсове, обаче дъртия тигър има малко разсъдък и го е страх да ходи в тая джунгла. :shock:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 30 Яну 2025, 17:46

empar написа:Фирмен сервиз с предположения звучи като начало на един безкраен ужас! Добре си го изиграл! :evil:

за нормалния клиент - това често става черна дупка за пари. дилъра ги е виждал много и всякакви и ако не може за 1-2 часа диагностика да ти каже точно какво е или поне точно колко ще ти струва- тая кола трябва да си заминава скоропостижно защото от там е само надолу..

...

освен ако не е някой като мене дето си мисли, че знае повече от дилъра и го приема като предизвикателство и почва едно бясно ровене до откриване на проблема и решаването му често след толкова много време и усилия, че не си е струвало... ама в моя буквар си пише, че такива неща винаги си струват.. луд за връзване...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 30 Яну 2025, 18:02

За ix35 след 10 год. каране мога да кажа само хубави неща .Колата е супер надеждна и функционална ,безпроблемна и се движи доста добре и икономично :yes: . Двойното умира без да боледува на към 150-180 к. км , моето издържа до 290 к. км. Сложих нова касета оригинална от Корея - подобрена, масла ,обслужване - целият ремонт излезе 2000 лв. и вече 4WD е практически вечно. Моят Хюндай го продавам единствено защото искам и СУВ-то в къщи да е БМВ . А и мен май ме тресе кризата на средната възраст :D -и аз се оглеждам за Z4 :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 30 Яну 2025, 18:38

Всички жапанки да се гледат хубаво за ръжда ,особено тия от Германия и Холадия,че идват едни ръждилници отдолу

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 30 Яну 2025, 21:23

Ивайло Димов написа:Всички жапанки да се гледат хубаво за ръжда ,особено тия от Германия и Холадия,че идват едни ръждилници отдолу

Сигурно вместо Холандия имаш в предвид Австрия :dunno: На времето в Холандия /Нидерландия ходих за читави коли без ръжда... Най големите ръждилници идват от Австрия :yes:

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 30 Яну 2025, 21:37

Don_Diego написа:И най-важното….обръщам се към нея да си я погледна след като съм я паркирал :lalala: . Много от притежателите на доста по-скъпи и мощни коли не могат да се похвалят с това :idea:

Тук какво имаш предвид? Че е толкова по-красива тая зедка от по-скъпите и мощни коли или имаш специално предвид G80 притежателите, дето гледат само с муцуната напред да паркират? :mhihi:

Кабриотата са супер за места с лошо време и честа облачност. На хубаво време стават само привечер, но пък като става времето е по-специално усещане. Това усещане мисля се губи във почти всички модерни отворени коли. Най-яко е в някой по-стар роудстър, колкото по-стар, толкова по-просторно се усеща. Много по-опасни са при ситуация, но в това му е чара.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 30 Яну 2025, 22:01

От следващата Z4 g29 е доооста по-красива :bchug:

Иначе за мен си е прекрасна, купена с честно изкарани пари и слага тикчета във всички кутийки, които съм имал в главата си когато съм я купувал
Отдавна отмина модата, че най-новото е най-хубаво…буквално през седмица излиза нещо по-ново, по-лъскаво, по-скъпо, по-лимитирано и тн
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 30 Яну 2025, 23:05

Когато се сетиш за кабриолет се сещай и за : " Не може хем оная работа до края, хем душата в рая" :lol:
Don_Diego написа:И най-важното….обръщам се към нея да си я погледна след като съм я паркирал :lalala: . Много от притежателите на доста по-скъпи и мощни коли не могат да се похвалят с това :idea:

:bchug:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 30 Яну 2025, 23:11

Don_Diego написа:От следващата Z4 g29 е доооста по-красива :bchug:

Иначе за мен си е прекрасна, купена с честно изкарани пари и слага тикчета във всички кутийки, които съм имал в главата си когато съм я купувал
Отдавна отмина модата, че най-новото е най-хубаво…буквално през седмица излиза нещо по-ново, по-лъскаво, по-скъпо, по-лимитирано и тн

Всяка майка си харесва детето :mhihi: Но аз пак не разбирам, защо тия с по-скъпите и по-мощни коли, да не се кефят и да не се обръщат? Аз бих казал, че всеки автоентусиаст, се обръща и се кефи на каквото и да е избрал да кара, еле па специално за кеф.

Тия с много яките тупалки, кефа им е още по-голям, щото на всяко излизане с колата, тя е събитието.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 30 Яну 2025, 23:21

mr_petroff ,Хубаво подсещаш за Австрия ,Швейцария ,Дания също ....Холандия освен заради химията през зимата но и високата влажност и солен морски климат .Японските коли тва си им е слабост ,предното и задно окачване ръждясват брутално.Honda CRV ,Rav4 съм виждал на живо отдолу червената чума беше навсякъде .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 31 Яну 2025, 8:38

Трябва да ти снимам моята от долу...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 31 Яну 2025, 8:59

Днес в София не се диша :help:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 31 Яну 2025, 10:13

Не си бил едно време като имаше истински зими и се топлехме на въглища… :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 31 Яну 2025, 10:41

Предлагам ретро-изживяване в Нови Искър. Пресичаш околовръстното и си ти!
Гъста мъгла и въглищата все още са си на мода, заедно с горенето на дрехи от втората употреба!
Щях да си изкашлям червата тази сутрин. :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 31 Яну 2025, 10:59

slatanic написа:Не си бил едно време като имаше истински зими и се топлехме на въглища… :ok:

Красота беше с въглищата, прибираш се у вас и от дрехите ти изпада чернилка :ok:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата