М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Re: М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Сеп 2024, 21:38

barabqga написа:
Jordana написа:Има и дебели животни не всички са културяги само бицепси без тлъстина , например слона хипопотама синия кит ...Някои животни дори преяждат и се угояват като натрупват значителни тлъстини за да преживеят зимата ... :ok:
как пък разбра, че сините китове са дебели

Изпратено от моят moto g(8) power lite с помощта на Tapatalk

Данчо, къде ги видя тези дебели китове бе, те всичките са един дол дренки. :mhihi:

alekangg написа:Стига, че ще вземе някой да получи инфаркт.
Мен друго ми е интересно.
Как едно 2/3 от дебелаците били дебели, защото имали здравословен проблем?
Как в природата няма животно което да тежи 2-3 пъти над средното за вида си, а при хората се среща често?
От тези които виждам често, дебелите ядат двойно и тройно на другите и хич не ги интересува.
Аз лично не познавам някой дебел и да не яде над средното, камо ли да яде малко.

Аз телевизия не гледам почти, ако гледам не е пряко / на живо и превъртам рекламите.

При хората има такива дебели заради здравословен проблем и не са малко. Дебелото идва после. Примерно страда ти черния дроб, не преработваш правилно мазнините, натрупваш ги, вземаш някакви хормони, урбазон примерно от който се пълнее и т.н.

На хората отделно много проблеми са им в главата от много мислене или не мислене. Животното действа инстинктивно. Предполагам в природата тези, които имат проблеми и биха надебелели не доживяват много и умират, няма кой да им даде хормони за да живеят и дебелеят. Иначе дебели котки съм виждал след кастрация, стават такива основно защото са по-мързеливи обаче, а си ядат както преди. Неслучайно за тях има храна за кастрирани.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Сеп 2024, 22:40

Уффф пак 1000 грешни неща от сорта " една жена казала ... " Първо кита е най тлъстия бозайник , толкова е тлъст че като го изхвърли океана на брега кита се задушава от собствената си тежест на сланината . Която е над 60 тона ...И второ животните имат в пъти по високи нива на тестостерон при мъжките и съвсем друг метаболизъм . С 3 пъти по висок тестостерон от човека , мъжкото шимпанзе тежи 35-40кг обаче е по силно от физически здрав мъж който тежи 80кг. Естествено като и клъцнеш ташунгерите на котката и да стане торба щото и пада тестостерона . Кви урбазони кви 5 лв ... хората дето тежат 2-3 пъти над нормалното тоест 200-300кг са болни с един куп заболявания и нарушения на метаболизма :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 04 Сеп 2024, 23:03

Вярно си е, че надебеляха китовете.
Едно време китовете, които хващахме в Черно море се събираха в една шепа … :dunno:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 04 Сеп 2024, 23:19

Преди време тайванските учени също били озадачени защо китовете са толкова тлъсти , за щастие по същото време 2004г океана изхвърлил на тайванския бряг огромен мъртъв 50 тонен кит . Тайванаските учени започнали незабавно измервания но кита също почнал да се разлага и гние и те решили за по прецизни измервания да го пренесат в лаборатория . Речено сторено , качили разложения кит на голям тир способен да носи 50 тона сланина и бавно се насочили през близкия град Тайнан към лабораторията за изследване на китове . За зла участ на тайванските учени некрофили обаче когато камиона с кита стигнал центъра на Тайнан кита ....се самовзривил като истински уважаващ себе си джихадист . Засипал половината град с гранясала воняща сланина и черва ...
Китът е бил транспортиран с камион през центъра на Тайнан, когато е експлодирал. Въпреки че взривът е бил грандиозен, той не е попречил на изследователите да извършат поне некропсия на части от трупа.
Твърди се, че взривът е разпръснал кръв и вътрешности от кита по околните витрини на магазини, минувачи и автомобили. BBC News Online интервюира анонимен тайванец: "Каква воняща бъркотия. Тази кръв и другите неща, които полетяха на пътя, са отвратителни, а миризмата е ужасна".
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 05 Сеп 2024, 7:38

Каква е тая фиксация върху китовете сега ? :ok:

Я кажи кой уби кита Хвалдимир https://www.npr.org/2024/09/03/nx-s1-50 ... whale-dead
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 05 Сеп 2024, 11:01

Идеята на колегата беше, че няма огромни разлики в теглото на отделните индивиди при животните! Т.е. ако китовете тежат нормално (без значение защо) 50-60тона, няма китове, които тежат 90тона, примерно. Вариациите в теглото са много по-малки, а не като при хората... защо се правите, че не разбирате :dunno: ?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Сеп 2024, 12:13

Абе видяхме и колко много футболисти колабираха на терена, така, че тренировките и теглото не са на 100% панацея за дълъг и здрав живот!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Сеп 2024, 12:27

Тия според мен колабираха от много наркотици и/или химии, които са вземали в ранна възраст за да тичат и издържат повече. Някои разбира се и от други здравословни проблеми, но основно е от първото. Едно време имаше един Нванку Кану от Арсенал, който с болни сърце изкара цяла кариера, как пък той не колабира...малко опираме както при нещата с дебелите хора от болест и от ядене плюс мързелуване.

Като казах футболисти, по едно време беше станало супер извращение с тия там Ники Михайлов, Божинката и Николетка. После пък дойдоха онзи Белия зъб чийзеса, които изрисува Колизеума да се мятла с оная руса Златка за която разбрах, че била...ами тя. :mhihi:

Добре, че поне го няма Стоичков и разна паплач да рекламира комар.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 05 Сеп 2024, 13:36

А кои реклами са най дразнещи ? От сегашните фаворит ми е оная за майстор грила , оляха се да я въртят в най различни вариации една и съща тъпня . По тъпа и глупава реклама няма накъде . Имам чувството че са ги събрали някакви умствено изостанали , особено оня дето винаги казва по някой тъпизъм за грила е номер 1 :mhihi:
Тия за диария газове киселини интимни въшки гъбички и витамини са ясни , те са без коментар .

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Сеп 2024, 14:22

За грилът не ме дразни, тъпизма му е толкова тъп, че чакане смешен, малко като онзи сериал Ало-ало. :mhihi: Защо да бъдеш голмайстор, като може да бъдеш грилмайстор. :mhihi:

Мен ме дразнят тия за бързи кредити, без значение за коя фирма става дума, понеже набутват лошо хората. А и лъжат откровено още в рекламите.

Потребител
Аватар

Мнение от St.Trinity » 05 Сеп 2024, 19:19

Всяка реклама на продукт подобряващ състоянието на жената при менопауза. Всяка реклама на безкешово плащане посредством карта, телефон, часовник, приложение и т.н. Всяка ежегодна кампания (по това време от годината) по "изчистването" за един ден или зедно. Но най-много от всичко ме дразнят, благотворителните кампании по Коледа предизвикващи съчувствие и състрадание у старите хора.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 06 Сеп 2024, 9:03

Добре, че спряха поне рекламите на залаганията, че вече бяха ескалирали нещата.
Даже още се чудя, как стигнаха до там да ги спрат.
Истината е, че хубави, креативни и добри реклами почти не излизат.
Просто рекламните студия са...тъпи. Бълват някаква посредствена конфекция , която само те (рекламните студия и рекламодателите) си харесват.
Особено рекламите на някакви хранителни добавки, които са толкова на ръба на закона, че чак малко от татък.
Забранено е на някаква хранителна добавка, да се пише "лекарство" , но не се свенят да прескачат закона.
И като говорим за реклама на подобни неща, ония кретен , дето предлага на бившата си учителка някаква хранителна добавка , дето щяла всичко да си спомни. На тоя чак ми се иска да му шибна един шамар!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Compact M43B16
Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16

Мнение от Vasko_G » 06 Сеп 2024, 10:55

Е.Димитров написа:Истината е, че хубави, креативни и добри реклами почти не излизат.
Просто рекламните студия са...тъпи. Бълват някаква посредствена конфекция , която само те (рекламните студия и рекламодателите) си харесват.

Продуктът е с качество, което съответства на потребителите, които го консумират. Останалите имат оръжие срещу рекламите, наречено дистанционно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 09 Сеп 2024, 13:10

Vasko_G написа:
Е.Димитров написа:Истината е, че хубави, креативни и добри реклами почти не излизат.

Продуктът е с качество, което съответства на потребителите, които го консумират. Останалите имат оръжие срещу рекламите, наречено дистанционно.

Ами забелязал съм, че явно телевизиите са си някакъв картел и като почне една рекламите, почвам да превъртам и в 90% от другите, на които съм превключил пак реклами.
В тоя кюп са и "Дискавъри", Нейшънъл Г", "Хистори" и тн!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Сеп 2024, 16:37

Ако си дебел има само една причина- влизат повече калории от колко излизат. Друга причина просто няма и не може да има.

Някой да е видял дебели сред старите фотоси на пленници по концлагерите? Не? Няма и да види…

Глад и движение му е майката. Другото са оправдания.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата