М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!
barabqga написа:как пък разбра, че сините китове са дебелиJordana написа:Има и дебели животни не всички са културяги само бицепси без тлъстина , например слона хипопотама синия кит ...Някои животни дори преяждат и се угояват като натрупват значителни тлъстини за да преживеят зимата ...
Изпратено от моят moto g(8) power lite с помощта на Tapatalk
Данчо, къде ги видя тези дебели китове бе, те всичките са един дол дренки.

alekangg написа:Стига, че ще вземе някой да получи инфаркт.
Мен друго ми е интересно.
Как едно 2/3 от дебелаците били дебели, защото имали здравословен проблем?
Как в природата няма животно което да тежи 2-3 пъти над средното за вида си, а при хората се среща често?
От тези които виждам често, дебелите ядат двойно и тройно на другите и хич не ги интересува.
Аз лично не познавам някой дебел и да не яде над средното, камо ли да яде малко.
Аз телевизия не гледам почти, ако гледам не е пряко / на живо и превъртам рекламите.
При хората има такива дебели заради здравословен проблем и не са малко. Дебелото идва после. Примерно страда ти черния дроб, не преработваш правилно мазнините, натрупваш ги, вземаш някакви хормони, урбазон примерно от който се пълнее и т.н.
На хората отделно много проблеми са им в главата от много мислене или не мислене. Животното действа инстинктивно. Предполагам в природата тези, които имат проблеми и биха надебелели не доживяват много и умират, няма кой да им даде хормони за да живеят и дебелеят. Иначе дебели котки съм виждал след кастрация, стават такива основно защото са по-мързеливи обаче, а си ядат както преди. Неслучайно за тях има храна за кастрирани.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Уффф пак 1000 грешни неща от сорта " една жена казала ... " Първо кита е най тлъстия бозайник , толкова е тлъст че като го изхвърли океана на брега кита се задушава от собствената си тежест на сланината . Която е над 60 тона ...И второ животните имат в пъти по високи нива на тестостерон при мъжките и съвсем друг метаболизъм . С 3 пъти по висок тестостерон от човека , мъжкото шимпанзе тежи 35-40кг обаче е по силно от физически здрав мъж който тежи 80кг. Естествено като и клъцнеш ташунгерите на котката и да стане торба щото и пада тестостерона . Кви урбазони кви 5 лв ... хората дето тежат 2-3 пъти над нормалното тоест 200-300кг са болни с един куп заболявания и нарушения на метаболизма 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Вярно си е, че надебеляха китовете.
Едно време китовете, които хващахме в Черно море се събираха в една шепа …
Едно време китовете, които хващахме в Черно море се събираха в една шепа …

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Преди време тайванските учени също били озадачени защо китовете са толкова тлъсти , за щастие по същото време 2004г океана изхвърлил на тайванския бряг огромен мъртъв 50 тонен кит . Тайванаските учени започнали незабавно измервания но кита също почнал да се разлага и гние и те решили за по прецизни измервания да го пренесат в лаборатория . Речено сторено , качили разложения кит на голям тир способен да носи 50 тона сланина и бавно се насочили през близкия град Тайнан към лабораторията за изследване на китове . За зла участ на тайванските учени некрофили обаче когато камиона с кита стигнал центъра на Тайнан кита ....се самовзривил като истински уважаващ себе си джихадист . Засипал половината град с гранясала воняща сланина и черва ...
Китът е бил транспортиран с камион през центъра на Тайнан, когато е експлодирал. Въпреки че взривът е бил грандиозен, той не е попречил на изследователите да извършат поне некропсия на части от трупа.
Твърди се, че взривът е разпръснал кръв и вътрешности от кита по околните витрини на магазини, минувачи и автомобили. BBC News Online интервюира анонимен тайванец: "Каква воняща бъркотия. Тази кръв и другите неща, които полетяха на пътя, са отвратителни, а миризмата е ужасна".
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Каква е тая фиксация върху китовете сега ?
Я кажи кой уби кита Хвалдимир https://www.npr.org/2024/09/03/nx-s1-50 ... whale-dead

Я кажи кой уби кита Хвалдимир https://www.npr.org/2024/09/03/nx-s1-50 ... whale-dead
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Идеята на колегата беше, че няма огромни разлики в теглото на отделните индивиди при животните! Т.е. ако китовете тежат нормално (без значение защо) 50-60тона, няма китове, които тежат 90тона, примерно. Вариациите в теглото са много по-малки, а не като при хората... защо се правите, че не разбирате
?

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе видяхме и колко много футболисти колабираха на терена, така, че тренировките и теглото не са на 100% панацея за дълъг и здрав живот!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Тия според мен колабираха от много наркотици и/или химии, които са вземали в ранна възраст за да тичат и издържат повече. Някои разбира се и от други здравословни проблеми, но основно е от първото. Едно време имаше един Нванку Кану от Арсенал, който с болни сърце изкара цяла кариера, как пък той не колабира...малко опираме както при нещата с дебелите хора от болест и от ядене плюс мързелуване.
Като казах футболисти, по едно време беше станало супер извращение с тия там Ники Михайлов, Божинката и Николетка. После пък дойдоха онзи Белия зъб чийзеса, които изрисува Колизеума да се мятла с оная руса Златка за която разбрах, че била...ами тя.
Добре, че поне го няма Стоичков и разна паплач да рекламира комар.
Като казах футболисти, по едно време беше станало супер извращение с тия там Ники Михайлов, Божинката и Николетка. После пък дойдоха онзи Белия зъб чийзеса, които изрисува Колизеума да се мятла с оная руса Златка за която разбрах, че била...ами тя.

Добре, че поне го няма Стоичков и разна паплач да рекламира комар.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
А кои реклами са най дразнещи ? От сегашните фаворит ми е оная за майстор грила , оляха се да я въртят в най различни вариации една и съща тъпня . По тъпа и глупава реклама няма накъде . Имам чувството че са ги събрали някакви умствено изостанали , особено оня дето винаги казва по някой тъпизъм за грила е номер 1
Тия за диария газове киселини интимни въшки гъбички и витамини са ясни , те са без коментар .

Тия за диария газове киселини интимни въшки гъбички и витамини са ясни , те са без коментар .
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
За грилът не ме дразни, тъпизма му е толкова тъп, че чакане смешен, малко като онзи сериал Ало-ало.
Защо да бъдеш голмайстор, като може да бъдеш грилмайстор.
Мен ме дразнят тия за бързи кредити, без значение за коя фирма става дума, понеже набутват лошо хората. А и лъжат откровено още в рекламите.

Мен ме дразнят тия за бързи кредити, без значение за коя фирма става дума, понеже набутват лошо хората. А и лъжат откровено още в рекламите.
- St.Trinity
- Потребител
-
Всяка реклама на продукт подобряващ състоянието на жената при менопауза. Всяка реклама на безкешово плащане посредством карта, телефон, часовник, приложение и т.н. Всяка ежегодна кампания (по това време от годината) по "изчистването" за един ден или зедно. Но най-много от всичко ме дразнят, благотворителните кампании по Коледа предизвикващи съчувствие и състрадание у старите хора.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Добре, че спряха поне рекламите на залаганията, че вече бяха ескалирали нещата.
Даже още се чудя, как стигнаха до там да ги спрат.
Истината е, че хубави, креативни и добри реклами почти не излизат.
Просто рекламните студия са...тъпи. Бълват някаква посредствена конфекция , която само те (рекламните студия и рекламодателите) си харесват.
Особено рекламите на някакви хранителни добавки, които са толкова на ръба на закона, че чак малко от татък.
Забранено е на някаква хранителна добавка, да се пише "лекарство" , но не се свенят да прескачат закона.
И като говорим за реклама на подобни неща, ония кретен , дето предлага на бившата си учителка някаква хранителна добавка , дето щяла всичко да си спомни. На тоя чак ми се иска да му шибна един шамар!
Даже още се чудя, как стигнаха до там да ги спрат.
Истината е, че хубави, креативни и добри реклами почти не излизат.
Просто рекламните студия са...тъпи. Бълват някаква посредствена конфекция , която само те (рекламните студия и рекламодателите) си харесват.
Особено рекламите на някакви хранителни добавки, които са толкова на ръба на закона, че чак малко от татък.
Забранено е на някаква хранителна добавка, да се пише "лекарство" , но не се свенят да прескачат закона.
И като говорим за реклама на подобни неща, ония кретен , дето предлага на бившата си учителка някаква хранителна добавка , дето щяла всичко да си спомни. На тоя чак ми се иска да му шибна един шамар!
- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
Е.Димитров написа:Истината е, че хубави, креативни и добри реклами почти не излизат.
Продуктът е с качество, което съответства на потребителите, които го консумират. Останалите имат оръжие срещу рекламите, наречено дистанционно.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Vasko_G написа:Е.Димитров написа:Истината е, че хубави, креативни и добри реклами почти не излизат.
Продуктът е с качество, което съответства на потребителите, които го консумират. Останалите имат оръжие срещу рекламите, наречено дистанционно.
Ами забелязал съм, че явно телевизиите са си някакъв картел и като почне една рекламите, почвам да превъртам и в 90% от другите, на които съм превключил пак реклами.
В тоя кюп са и "Дискавъри", Нейшънъл Г", "Хистори" и тн!
Ако си дебел има само една причина- влизат повече калории от колко излизат. Друга причина просто няма и не може да има.
Някой да е видял дебели сред старите фотоси на пленници по концлагерите? Не? Няма и да види…
Глад и движение му е майката. Другото са оправдания.
Някой да е видял дебели сред старите фотоси на пленници по концлагерите? Не? Няма и да види…
Глад и движение му е майката. Другото са оправдания.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила