СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Jordana » 03 Юли 2024, 5:56

Няма значение какво са, един астероид убиец лесно ще се справи с всякакви досадни органични форми :mrgreen:
Не и с такива . Тия мегалодони от джулая са по стари от динозаврите , изобщо не им дреме за падащи камъни от небето . :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 03 Юли 2024, 8:38

немо написа:
1000004817.jpg

Аз пък си подкарах джапанката и съм много доволен :lol:
Направих близо 450км. из БГ-то , не съм карал с повече от 110-120, оообаче съм щастлив :lol:
Нещо като секс с ново гадже, по което много си падаш е усещането :lol:

Честито и браво! Бях дете когато видях за първи път MX-5 в Берлин.
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 03 Юли 2024, 9:07

Честито за маздичката :bchug:
Кажи сега къде ще я ремонтираш :mhihi:

Абе някой може ли да ме светне защо американките от дубай(Piston Cars) са 20-30% по-евтини то същите внос от САЩ, предполагам са наводнявани или събирани от 2-3 коли :dunno:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Юли 2024, 9:22

Абе там работата с каквато и да е коли е малко, че не се знае как са карани в тая жега. Понякога слънцето ги скапва просто. Всякакви компоненти.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
Детайли за колата: facelift

Мнение от xaxo » 03 Юли 2024, 9:22

Има ли някой от София с гараж и канал, склонен да ме пусне за 30-40 мин да сменя едно масло на една барака? Работя чисто и не цапам. Може да се разберем и за някакво заплащане.
PS не ме пращайте на сервиз, по мои съображения искам сам да си го сменя.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 03 Юли 2024, 10:03

xaxo написа:Има ли някой от София с гараж и канал, склонен да ме пусне за 30-40 мин да сменя едно масло на една барака? Работя чисто и не цапам. Може да се разберем и за някакво заплащане.
PS не ме пращайте на сервиз, по мои съображения искам сам да си го сменя.

Има си в София, сервиз ( подемник ) под наем който може да ползваш, порови в нета.

Top Gun Maverick написа:Абе там работата с каквато и да е коли е малко, че не се знае как са карани в тая жега. Понякога слънцето ги скапва просто. Всякакви компоненти.

В смисъл че им е раздавано газ на поразия когато вън е 45+ градуса ли :D
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Юли 2024, 11:26

Няма как да знаем, но има случаи на коли дошли от там със скапани инсталации от жегата, уплътнения и всякакви гумени неща. Имам един приятел беше се замислил сериозно да вкарва защото има човек живеещ там , но като проучи внимателно и се насочи към Канада и САЩ. Разправяше ми ги подробно нещата тогава, но беше преди 3-4 години и не запомних всичко, понеже няма да внасям от там кола.
Сега от тия потопи, които бяха има доста наводнени на оферта.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 03 Юли 2024, 13:26

Така е. В следващите 1-1.5г, не е добра идея да се взима кола от тук. Сигурно в момента 30% от автопарка е наводняван. А пък американките и тук не ги щат и са с по 20+% по-евтини от местни такива. А от US до тук и след това до EU. Тя тая кола вече не си знае историята. Да не говорим в Шаржа колко расфасовачи има, които сглобяват от няколко една.
Коли от тука бих гледал само ако излизат "без пари" и каквито и изненади да крият, да могат да се покрият с разликата, (но това пак си е време и занимавка) или наистина местни, от човек първи собственик. Всичко друго е твърде рисковано. Не че не може да се извади късмет, ама то и с лотарията е така.
Друго мааалко по-малко рисковано е Fresh Japan Import. Пълно е с такива, на добри цени са и много често са на много малко реални км. Точно гледах E39 528i на 34000км. Плюшеният и салон е като от магазина. Без точка на него. :shock: Както и всичко останало по колата де. 10к лева и искат. Ако беше с ръчни, щях да си я взема, да и се порадвам, поне известно време. :)
Последна промяна KoolyO на 03 Юли 2024, 14:52, променена общо 1 път
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Юли 2024, 13:32

И това гледаха наистина от Япония. Ама там не излизат ли доста с десен волан?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 03 Юли 2024, 13:45

Почти всички са с ляв. С десен идват разни JDM, ама са малко и "специални".
И другаде бях писал. В Япония се оказва, че е някакъв вид престиж, да караш кола с ляв волан. Нещо като както навремето при нас всичко "вносно" беше УАУ.
Та оказва се, че там има адски много коли от луксозни европейски марки, които са поръчани и доставени с ляв волан.
Виждал съм и Toyota Century фабрично с ляв волан. :shock:
И моето Z3 така го взех.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 03 Юли 2024, 14:36

В момента в немското мобиле точа лиги по една Ф30ка, която е Japan Re-Import в Германия. На фона на останалите коли е МЯУ като цена-състояние, а като оборудване е МАМАТА!
Там пък каква е играта???

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Юли 2024, 15:24

Никога не знаеш. :mhihi: Колегата ти описа назад, от там може да си доразвинтиш фантазията. А може и да и няма нищо. Ако е последната опция обаче точно в немското мобилен изчезват на деня, максимум два-три дена или въобще не се появяват в него. Имаме един лаф с един приятел, че ако излезе на прекалено хубава цена в немското мобиле, няма как да я купим ние, понеже при вариант едно, нямаш физическото време да идеш и да я вземеш, при вариант две има някаква схема и се задържа няколко дена за да идеш да я вземеш, но тогава се разколебаваш, понеже щом е толкова хубава, защо никой не я купува и...това е то. :mhihi: За първият вариант имаш опция капаро и да ти я вардят, но трябва малко да си убеден, че е реална автокъща защото е пълно с измамници, които така вземат пари. Плюс това пак има огромен шанс докато звъннеш и да е продадена колата, че то си има обикалящи по цял ден там и още по излезе обява и са при колата. Абе общо взето...внимавай. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 03 Юли 2024, 15:45

Top Gun Maverick написа:щом е толкова хубава, защо никой не я купува и

Това си е класическо колебание, но за по-масов автомобил. :bchug:
Ето я конкретната кола. Далеч е от обичайното 20д, което се търси.
340ките, особено пък само на задно, си отлежават стабилно!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 03 Юли 2024, 17:14

dhtj написа:
b_u_b_o написа:Аз пък се пребих като куче с колелото днеска. Ония ден завъртях витоша 100 без дори да съм близко до падане, днеска паднаха 3 капки дъжд и на първия завой бях на земята

Някакви шосеини гуми ли караш, кво е станало, че не мога да си представя? :lol:
Да не дърпам дявола за опашката, но карам колело всеки ден и не съм падал от дете, доста странно ми се струва, единствено със заключени обувки на педалите прощавам падане на възрастен. :mhihi:

Не че миналата година не си забих зъбак в десния прасец. Но пак си бях на крака де, не съм падал. :mhihi:
Изплъзнах се от педалите като спирах на предна гума, точно в момента на пълното спиране и стъпах на земята, но големия зъбак отпред беше без верига и много хубаво ме боцна по прасеца. :mrgreen:

Крос кънтри гуми, т-образно кръстовище, правя десен завой с не много голяма скорост ~25км/ч в момента в който наклоних в завоя и двете гуми се хлъзнаха. В гората съм се отъркалвал няколко пъти ама на асфалта не съм си и мислил, че ще се изпльоскам, даже ръкавиците не си бях изпрал след витошата и си викам аре без ще карам днеска.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 03 Юли 2024, 19:33

KoolyO написа:Виждал съм и Toyota Century фабрично с ляв волан. :shock:
И моето Z3 така го взех.

Нещо такова дали не може да се намери с ляв волан. Карах една такава на един от островите тук ма беше с десен волан поради обратния трафик, но много ме изкефи.

Изображение

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата