СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
Не и с такива . Тия мегалодони от джулая са по стари от динозаврите , изобщо не им дреме за падащи камъни от небето .Няма значение какво са, един астероид убиец лесно ще се справи с всякакви досадни органични форми

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
немо написа:
Аз пък си подкарах джапанката и съм много доволен![]()
Направих близо 450км. из БГ-то , не съм карал с повече от 110-120, оообаче съм щастлив![]()
Нещо като секс с ново гадже, по което много си падаш е усещането
Честито и браво! Бях дете когато видях за първи път MX-5 в Берлин.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Честито за маздичката
Кажи сега къде ще я ремонтираш
Абе някой може ли да ме светне защо американките от дубай(Piston Cars) са 20-30% по-евтини то същите внос от САЩ, предполагам са наводнявани или събирани от 2-3 коли

Кажи сега къде ще я ремонтираш

Абе някой може ли да ме светне защо американките от дубай(Piston Cars) са 20-30% по-евтини то същите внос от САЩ, предполагам са наводнявани или събирани от 2-3 коли

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Абе там работата с каквато и да е коли е малко, че не се знае как са карани в тая жега. Понякога слънцето ги скапва просто. Всякакви компоненти.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- xaxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
- Детайли за колата: facelift
Има ли някой от София с гараж и канал, склонен да ме пусне за 30-40 мин да сменя едно масло на една барака? Работя чисто и не цапам. Може да се разберем и за някакво заплащане.
PS не ме пращайте на сервиз, по мои съображения искам сам да си го сменя.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
xaxo написа:Има ли някой от София с гараж и канал, склонен да ме пусне за 30-40 мин да сменя едно масло на една барака? Работя чисто и не цапам. Може да се разберем и за някакво заплащане.
Има си в София, сервиз ( подемник ) под наем който може да ползваш, порови в нета.
Top Gun Maverick написа:Абе там работата с каквато и да е коли е малко, че не се знае как са карани в тая жега. Понякога слънцето ги скапва просто. Всякакви компоненти.
В смисъл че им е раздавано газ на поразия когато вън е 45+ градуса ли

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Няма как да знаем, но има случаи на коли дошли от там със скапани инсталации от жегата, уплътнения и всякакви гумени неща. Имам един приятел беше се замислил сериозно да вкарва защото има човек живеещ там , но като проучи внимателно и се насочи към Канада и САЩ. Разправяше ми ги подробно нещата тогава, но беше преди 3-4 години и не запомних всичко, понеже няма да внасям от там кола.
Сега от тия потопи, които бяха има доста наводнени на оферта.
Сега от тия потопи, които бяха има доста наводнени на оферта.

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Така е. В следващите 1-1.5г, не е добра идея да се взима кола от тук. Сигурно в момента 30% от автопарка е наводняван. А пък американките и тук не ги щат и са с по 20+% по-евтини от местни такива. А от US до тук и след това до EU. Тя тая кола вече не си знае историята. Да не говорим в Шаржа колко расфасовачи има, които сглобяват от няколко една.
Коли от тука бих гледал само ако излизат "без пари" и каквито и изненади да крият, да могат да се покрият с разликата, (но това пак си е време и занимавка) или наистина местни, от човек първи собственик. Всичко друго е твърде рисковано. Не че не може да се извади късмет, ама то и с лотарията е така.
Друго мааалко по-малко рисковано е Fresh Japan Import. Пълно е с такива, на добри цени са и много често са на много малко реални км. Точно гледах E39 528i на 34000км. Плюшеният и салон е като от магазина. Без точка на него.
Както и всичко останало по колата де. 10к лева и искат. Ако беше с ръчни, щях да си я взема, да и се порадвам, поне известно време. 
Коли от тука бих гледал само ако излизат "без пари" и каквито и изненади да крият, да могат да се покрият с разликата, (но това пак си е време и занимавка) или наистина местни, от човек първи собственик. Всичко друго е твърде рисковано. Не че не може да се извади късмет, ама то и с лотарията е така.
Друго мааалко по-малко рисковано е Fresh Japan Import. Пълно е с такива, на добри цени са и много често са на много малко реални км. Точно гледах E39 528i на 34000км. Плюшеният и салон е като от магазина. Без точка на него.

Последна промяна KoolyO на 03 Юли 2024, 14:52, променена общо 1 път
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Cry...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
И това гледаха наистина от Япония. Ама там не излизат ли доста с десен волан?

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Почти всички са с ляв. С десен идват разни JDM, ама са малко и "специални".
И другаде бях писал. В Япония се оказва, че е някакъв вид престиж, да караш кола с ляв волан. Нещо като както навремето при нас всичко "вносно" беше УАУ.
Та оказва се, че там има адски много коли от луксозни европейски марки, които са поръчани и доставени с ляв волан.
Виждал съм и Toyota Century фабрично с ляв волан.
И моето Z3 така го взех.
И другаде бях писал. В Япония се оказва, че е някакъв вид престиж, да караш кола с ляв волан. Нещо като както навремето при нас всичко "вносно" беше УАУ.
Та оказва се, че там има адски много коли от луксозни европейски марки, които са поръчани и доставени с ляв волан.
Виждал съм и Toyota Century фабрично с ляв волан.

И моето Z3 така го взех.
Laugh...
Cry...
Cry...
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
В момента в немското мобиле точа лиги по една Ф30ка, която е Japan Re-Import в Германия. На фона на останалите коли е МЯУ като цена-състояние, а като оборудване е МАМАТА!
Там пък каква е играта???
Там пък каква е играта???
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Никога не знаеш.
Колегата ти описа назад, от там може да си доразвинтиш фантазията. А може и да и няма нищо. Ако е последната опция обаче точно в немското мобилен изчезват на деня, максимум два-три дена или въобще не се появяват в него. Имаме един лаф с един приятел, че ако излезе на прекалено хубава цена в немското мобиле, няма как да я купим ние, понеже при вариант едно, нямаш физическото време да идеш и да я вземеш, при вариант две има някаква схема и се задържа няколко дена за да идеш да я вземеш, но тогава се разколебаваш, понеже щом е толкова хубава, защо никой не я купува и...това е то.
За първият вариант имаш опция капаро и да ти я вардят, но трябва малко да си убеден, че е реална автокъща защото е пълно с измамници, които така вземат пари. Плюс това пак има огромен шанс докато звъннеш и да е продадена колата, че то си има обикалящи по цял ден там и още по излезе обява и са при колата. Абе общо взето...внимавай. 

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Top Gun Maverick написа:щом е толкова хубава, защо никой не я купува и
Това си е класическо колебание, но за по-масов автомобил.

Ето я конкретната кола. Далеч е от обичайното 20д, което се търси.
340ките, особено пък само на задно, си отлежават стабилно!
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
dhtj написа:b_u_b_o написа:Аз пък се пребих като куче с колелото днеска. Ония ден завъртях витоша 100 без дори да съм близко до падане, днеска паднаха 3 капки дъжд и на първия завой бях на земята
Някакви шосеини гуми ли караш, кво е станало, че не мога да си представя?![]()
Да не дърпам дявола за опашката, но карам колело всеки ден и не съм падал от дете, доста странно ми се струва, единствено със заключени обувки на педалите прощавам падане на възрастен.
Не че миналата година не си забих зъбак в десния прасец. Но пак си бях на крака де, не съм падал.![]()
Изплъзнах се от педалите като спирах на предна гума, точно в момента на пълното спиране и стъпах на земята, но големия зъбак отпред беше без верига и много хубаво ме боцна по прасеца.
Крос кънтри гуми, т-образно кръстовище, правя десен завой с не много голяма скорост ~25км/ч в момента в който наклоних в завоя и двете гуми се хлъзнаха. В гората съм се отъркалвал няколко пъти ама на асфалта не съм си и мислил, че ще се изпльоскам, даже ръкавиците не си бях изпрал след витошата и си викам аре без ще карам днеска.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
KoolyO написа:Виждал съм и Toyota Century фабрично с ляв волан.![]()
И моето Z3 така го взех.
Нещо такова дали не може да се намери с ляв волан. Карах една такава на един от островите тук ма беше с десен волан поради обратния трафик, но много ме изкефи.

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.