СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Е.Димитров » 26 Юни 2024, 14:08

Колега, тури точката на това и продължавай напред!
Голямо важно станало, някой нещо си направил и "жената вече не ме обича"!
Това се случва вероятно постоянно.
Имаше един филм "Сержант Билко", та там един обясняваше, че когато се разделял с жената и бил в лоши отношения с нея, сержант Билко много му помогнал"
И на въпроса "Как, сдобри те с жената ли?, онзи отвърна "НЕ, намери ми по-добра!" :mhihi:
Теглиш чертата и продължаваш на пред. Сега кофти децата това и онова, ама ние не може да ти "влезнем в обувките" както се вика , така, че спираш да мислиш и в тая посока.
Просто си казваш "Не съм готов още за това" с децата имам в предвид и когато "си готов", нещата ще са се наредили с времето.
Да напъваш нещата сега и веднага няма да стане нищо (пак по отношение на децата).
Те не са и на по 5-10 годинки, ще се оправят.
Та каква издръжка, те нали са на по 19 и 20 години.
В тази връзка, вие от колко години викаш сте заедно?
Как и да е, не си готов, гледай си живота, радвай се на живота!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 26 Юни 2024, 14:54

Совите не са това което са :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 26 Юни 2024, 14:55

Е.Димитров написа: Те не са и на по 5-10 годинки, ще се оправят.

Точно на по толкова са (+/- няколко месеца)
Иначе Да, прав си за Билко и неговият съвет . Просто още не мога да изляза емоционално от това . Ииии ще е някак тъпо новият човек да си го отнесе за това . Или поне аз така си мисля .

mr_petroff написа:Совите не са това което са :dunno:

Нали ...
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 26 Юни 2024, 16:53

streetz написа:Пистолети, хапчета, Пирогов, не си иска децата, падало му пердето ... за жена ти ясно, ама май ти си повече и от нея в индийския сериал. Стегни се и се контролирай малко от малко, мъжете нямаме право да се поддаваме на емоции.

Само да питам : ти тоя мач, дето ивчо го играе играл ли си го ?
Щото мисля, че който е бил в неговото положение ще го разбере, а който не е бил няма право да дава оценки.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 26 Юни 2024, 17:13

Е.Димитров написа:Имаше един филм "Сержант Билко", та там един обясняваше, че когато се разделял с жената и бил в лоши отношения с нея, сержант Билко много му помогнал"
И на въпроса "Как, сдобри те с жената ли?, онзи отвърна "НЕ, намери ми по-добра!" :mhihi:

Това ми е един от любимите филми, Билко винаги може да ти оправи настроението... :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Юни 2024, 17:40

А аз искам родителските ми права да бъдат отнети/ограничени . Което няма как да стане доброволно . Трябва съда да каже, че НЕ ставам за баща на децата . Има риск, некадърен съм и натам и натам неща които тя е казвала . Адвокат ще намеря, лесна работа . Даже вече имах среща с една дама, която всячески въпреки че ѝ обясних това което и тук - каза че по-добре е да не го правя заради себе си .
Според мен е грешен ход това , не прави нищо по въпроса за бащинството за момента . Щом нямате брак нека тя да се моли ако не иска бащата на децата си . Ще мине време тия деца ще станат пълнолетни и няма да можеш да им обясниш по никакъв начин каквото и да било ако действаш така . Само доказваш че тя е била права . Така само наливаш вода в нейната мелница .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 26 Юни 2024, 18:02

Айде сефтосаха ги....

https://www.struma.com/sinya-lampa/purv ... ya_220870/
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 26 Юни 2024, 19:03

nickstorm написа:Айде сефтосаха ги....

https://www.struma.com/sinya-lampa/purv ... ya_220870/

Направо да си самонапишат акт за несъобразена с пътните условия скорост :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 26 Юни 2024, 20:11

ивчо написа: ...

'Еби я жената,пази си децата!
Ако я направиш тази грешка да се откажеш от тях/не знам как ти минава през главата подобна мисъл изобщо/ след години ще се псуваш яко!Имаш нужда от сериозен психолог щом си стигнал до хапчета и тн.Да не говорим за тая простотия да се свитнеш в колата на приятел,замисли ли се в какъв гнусен филм ще го вкараш после а уж и ти си му приятел.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 26 Юни 2024, 20:46

Аз реших проблема с колата за през седмицата, остана до края на лятото да решим и проблема за уикенда. :D
Вчера гледах един бокстер 1-ва генерация, но толкова голяма разлика имаше от снимките че се хванах за главата, много ми е интересно как очакват човек да вземе нещо което няма общо със снимките :dunno:
https://www.mobile.bg/obiava-1171889252 ... he-boxster
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Юни 2024, 22:50

ivanski_2 написа:Аз реших проблема с колата за през седмицата, остана до края на лятото да решим и проблема за уикенда. :D
Вчера гледах един бокстер 1-ва генерация, но толкова голяма разлика имаше от снимките че се хванах за главата, много ми е интересно как очакват човек да вземе нещо което няма общо със снимките :dunno:

Снимките не са с високо качество та не се вижда много много ама тоз е удрян със сигурност отпред и е бил разглабян повече от веднъж. Целия е преобоядисван. Това също не са му оригиналните джанти си мисля. Изобщо- така на първо четене не бих ходил дори да го видя…
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 26 Юни 2024, 23:15

ivanski_2 написа:Аз реших проблема с колата за през седмицата, остана до края на лятото да решим и проблема за уикенда. :D
Вчера гледах един бокстер 1-ва генерация,

Търси фейслифтов с 2.7 мотора и ръчка, че този архаичен автомат убива всякаква динамика. Отделно, че за подобен бюджет ще внесеш от щатите второто поколение в същата конфигурация, визията е доста по- съвременна.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 26 Юни 2024, 23:31

alx написа:
Снимките не са с високо качество та не се вижда много много ама тоз е удрян със сигурност отпред и е бил разглабян повече от веднъж. Целия е преобоядисван. Това също не са му оригиналните джанти си мисля. Изобщо- така на първо четене не бих ходил дори да го видя…

Ако бяха с по-високо качество сигурно и ЕГН-то на собственика ? :lol: :bchug:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 27 Юни 2024, 7:10

alx написа:

Това с удрянето не можах да го хвана, но беше рязан тавана ( стъклото (пластмаската))
Иначе като се замисля 24 годишна НЕ удряна кола има ли, ако има няма ли да струва по 2 на другите?

Southside написа:
Вчера гледах един бокстер 1-ва генерация,

Търси фейслифтов с 2.7 мотора и ръчка, че този архаичен автомат убива всякаква динамика. Отделно, че за подобен бюджет ще внесеш от щатите второто поколение в същата конфигурация, визията е доста по- съвременна.

Не се бях замислил зза вноса от САЩ ще разгледам мерси.
Иначе да аз тук не търся кой знае каква динамика а нещо да замени мотора :D
Гледах по немско точно такъв 2.7 ама тоя симпатяга не си е оставил телефона, писах му - не отговаря още
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 8e7&vc=Car

Даже и зимата ще мога да си го карам :D
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 27 Юни 2024, 7:17

https://autohan.nl/collectie/

Излизат и поршове, трябва да дебнеш. И разбира се цените са други, не са кат в мобилето.
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата