СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: СПАМ ТЕМА
Колега, тури точката на това и продължавай напред!
Голямо важно станало, някой нещо си направил и "жената вече не ме обича"!
Това се случва вероятно постоянно.
Имаше един филм "Сержант Билко", та там един обясняваше, че когато се разделял с жената и бил в лоши отношения с нея, сержант Билко много му помогнал"
И на въпроса "Как, сдобри те с жената ли?, онзи отвърна "НЕ, намери ми по-добра!"
Теглиш чертата и продължаваш на пред. Сега кофти децата това и онова, ама ние не може да ти "влезнем в обувките" както се вика , така, че спираш да мислиш и в тая посока.
Просто си казваш "Не съм готов още за това" с децата имам в предвид и когато "си готов", нещата ще са се наредили с времето.
Да напъваш нещата сега и веднага няма да стане нищо (пак по отношение на децата).
Те не са и на по 5-10 годинки, ще се оправят.
Та каква издръжка, те нали са на по 19 и 20 години.
В тази връзка, вие от колко години викаш сте заедно?
Как и да е, не си готов, гледай си живота, радвай се на живота!
Голямо важно станало, някой нещо си направил и "жената вече не ме обича"!
Това се случва вероятно постоянно.
Имаше един филм "Сержант Билко", та там един обясняваше, че когато се разделял с жената и бил в лоши отношения с нея, сержант Билко много му помогнал"
И на въпроса "Как, сдобри те с жената ли?, онзи отвърна "НЕ, намери ми по-добра!"

Теглиш чертата и продължаваш на пред. Сега кофти децата това и онова, ама ние не може да ти "влезнем в обувките" както се вика , така, че спираш да мислиш и в тая посока.
Просто си казваш "Не съм готов още за това" с децата имам в предвид и когато "си готов", нещата ще са се наредили с времето.
Да напъваш нещата сега и веднага няма да стане нищо (пак по отношение на децата).
Те не са и на по 5-10 годинки, ще се оправят.
Та каква издръжка, те нали са на по 19 и 20 години.
В тази връзка, вие от колко години викаш сте заедно?
Как и да е, не си готов, гледай си живота, радвай се на живота!
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Совите не са това което са 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Е.Димитров написа: Те не са и на по 5-10 годинки, ще се оправят.
Точно на по толкова са (+/- няколко месеца)
Иначе Да, прав си за Билко и неговият съвет . Просто още не мога да изляза емоционално от това . Ииии ще е някак тъпо новият човек да си го отнесе за това . Или поне аз така си мисля .
mr_petroff написа:Совите не са това което са
Нали ...
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
streetz написа:Пистолети, хапчета, Пирогов, не си иска децата, падало му пердето ... за жена ти ясно, ама май ти си повече и от нея в индийския сериал. Стегни се и се контролирай малко от малко, мъжете нямаме право да се поддаваме на емоции.
Само да питам : ти тоя мач, дето ивчо го играе играл ли си го ?
Щото мисля, че който е бил в неговото положение ще го разбере, а който не е бил няма право да дава оценки.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
Е.Димитров написа:Имаше един филм "Сержант Билко", та там един обясняваше, че когато се разделял с жената и бил в лоши отношения с нея, сержант Билко много му помогнал"
И на въпроса "Как, сдобри те с жената ли?, онзи отвърна "НЕ, намери ми по-добра!"![]()
Това ми е един от любимите филми, Билко винаги може да ти оправи настроението...

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Според мен е грешен ход това , не прави нищо по въпроса за бащинството за момента . Щом нямате брак нека тя да се моли ако не иска бащата на децата си . Ще мине време тия деца ще станат пълнолетни и няма да можеш да им обясниш по никакъв начин каквото и да било ако действаш така . Само доказваш че тя е била права . Така само наливаш вода в нейната мелница .А аз искам родителските ми права да бъдат отнети/ограничени . Което няма как да стане доброволно . Трябва съда да каже, че НЕ ставам за баща на децата . Има риск, некадърен съм и натам и натам неща които тя е казвала . Адвокат ще намеря, лесна работа . Даже вече имах среща с една дама, която всячески въпреки че ѝ обясних това което и тук - каза че по-добре е да не го правя заради себе си .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Направо да си самонапишат акт за несъобразена с пътните условия скорост

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ивчо написа: ...
'Еби я жената,пази си децата!
Ако я направиш тази грешка да се откажеш от тях/не знам как ти минава през главата подобна мисъл изобщо/ след години ще се псуваш яко!Имаш нужда от сериозен психолог щом си стигнал до хапчета и тн.Да не говорим за тая простотия да се свитнеш в колата на приятел,замисли ли се в какъв гнусен филм ще го вкараш после а уж и ти си му приятел.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Аз реших проблема с колата за през седмицата, остана до края на лятото да решим и проблема за уикенда.
Вчера гледах един бокстер 1-ва генерация, но толкова голяма разлика имаше от снимките че се хванах за главата, много ми е интересно как очакват човек да вземе нещо което няма общо със снимките
https://www.mobile.bg/obiava-1171889252 ... he-boxster

Вчера гледах един бокстер 1-ва генерация, но толкова голяма разлика имаше от снимките че се хванах за главата, много ми е интересно как очакват човек да вземе нещо което няма общо със снимките

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

ivanski_2 написа:Аз реших проблема с колата за през седмицата, остана до края на лятото да решим и проблема за уикенда.![]()
Вчера гледах един бокстер 1-ва генерация, но толкова голяма разлика имаше от снимките че се хванах за главата, много ми е интересно как очакват човек да вземе нещо което няма общо със снимките![]()
Снимките не са с високо качество та не се вижда много много ама тоз е удрян със сигурност отпред и е бил разглабян повече от веднъж. Целия е преобоядисван. Това също не са му оригиналните джанти си мисля. Изобщо- така на първо четене не бих ходил дори да го видя…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
ivanski_2 написа:Аз реших проблема с колата за през седмицата, остана до края на лятото да решим и проблема за уикенда.![]()
Вчера гледах един бокстер 1-ва генерация,
Търси фейслифтов с 2.7 мотора и ръчка, че този архаичен автомат убива всякаква динамика. Отделно, че за подобен бюджет ще внесеш от щатите второто поколение в същата конфигурация, визията е доста по- съвременна.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
alx написа:
Снимките не са с високо качество та не се вижда много много ама тоз е удрян със сигурност отпред и е бил разглабян повече от веднъж. Целия е преобоядисван. Това също не са му оригиналните джанти си мисля. Изобщо- така на първо четене не бих ходил дори да го видя…
Ако бяха с по-високо качество сигурно и ЕГН-то на собственика ?

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
alx написа:ivanski_2 написа:Аз реших проблема с колата за през седмицата, остана до края на лятото да решим и проблема за уикенда.![]()
Вчера гледах един бокстер 1-ва генерация, но толкова голяма разлика имаше от снимките че се хванах за главата, много ми е интересно как очакват човек да вземе нещо което няма общо със снимките![]()
Това с удрянето не можах да го хвана, но беше рязан тавана ( стъклото (пластмаската))
Иначе като се замисля 24 годишна НЕ удряна кола има ли, ако има няма ли да струва по 2 на другите?
Southside написа:ivanski_2 написа:Аз реших проблема с колата за през седмицата, остана до края на лятото да решим и проблема за уикенда.![]()
Вчера гледах един бокстер 1-ва генерация,
Търси фейслифтов с 2.7 мотора и ръчка, че този архаичен автомат убива всякаква динамика. Отделно, че за подобен бюджет ще внесеш от щатите второто поколение в същата конфигурация, визията е доста по- съвременна.
Не се бях замислил зза вноса от САЩ ще разгледам мерси.
Иначе да аз тук не търся кой знае каква динамика а нещо да замени мотора

Гледах по немско точно такъв 2.7 ама тоя симпатяга не си е оставил телефона, писах му - не отговаря още
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 8e7&vc=Car
Даже и зимата ще мога да си го карам

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
https://autohan.nl/collectie/
Излизат и поршове, трябва да дебнеш. И разбира се цените са други, не са кат в мобилето.
Излизат и поршове, трябва да дебнеш. И разбира се цените са други, не са кат в мобилето.
Хм,хм...