СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Jordana » 05 Юни 2024, 17:48

Ако скандалите са били за някакви битови глупости , в смисъл не си я спукал от бой преди да се стигне до смяната на патрона то най вероятно има любовник . С много голяма вероятност бих казал . И женския овчи мозък вече е изчислил как да те матира в 2 хода и да си кюта как она си знае .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 05 Юни 2024, 18:01

Последното което трябва да правиш пред жена която искаш да си върнеш е да се "гънеш" пред нея. Намери начин да ѝ кажеш, че въпреки скарването ви това не е нормална реакция и трябва да си поговорите за да изясните какво правите. Най-малкото имате две деца и дори и да не се съберете това със смяната на ключалки не е начина. В никакъв случай не се отказвай от нея, но си отстоявай позицията с уважение и към нея, но най-вече към себе си. Защото една жена не те ли уважава(дори бих казал да ти се възхищава) то тя не може и да те обича. Поставете нещата ясно на масата и ако все още гледате в една посока направете необходимото да продължите, ако ли не...не е края на света колкото и да ти изглежда така в момента.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 05 Юни 2024, 18:09

alx написа:

И според мен има нещо, но не знам дали е само нейната кривотия/женска такава или наистина съм отървал онези сигнали за това, как жените "излизат" емоционално от връзката преди да я финишират . Факт е, че мойте познати които са я подпитали къде съм, че на 1-ви юни не сме се виждали с децата - и тя е казала "Ми той се изнесе !" . Което от една страна да кажем е вярно, но не беше по мое желание .
Това с патрона - просто квартирата беше на мое име (аз плащах наема) и ѝ казах, че не тя ще ми казва кога да влизам и кога не . Подозирам, че е заради това . Въпреки че, знам ли .

Jordana написа:

Ми не е имало такива неща - точно за битовизми са били. Имало е ѝ такива за други глупости, но не е имало нищо сериозно като случки или други хора

Don_Diego написа:И аз като alx си мисля, че просто е търсила повод за тази последна крачка :dunno:

По скоро, не очакваше да постъпя така. Но просто ме издразни репликата - Ай чао все едно . И реших да съм и аз на инат . Уви, някак сякаш и аз не очаквах да се случи нещо такова . За първи път се случва нещо такова между нас (и въобще ми е за първи път подобна драма) и просто не знам какво да правя .
Добре че децата сега са ваканция и поне нямам драма с тях .

b_u_b_o написа:

Ценен съвет, за който благодаря . Наистина ми е доста криво в момента и не знам нито къде съм, нито какво правя .
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 05 Юни 2024, 18:12

Тя е заела по-високата позиция и обяснения, цветя и опити за свързване те правят още по-непривлекателен, което я отблъсква. Вече си направил каквото не трябва, от тук си дръпни вниманието и стой на страна. Ако не те потърси може и да има друг в играта, което ще ти даде ясния отговор, че сте приключили и продължаваш напред.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо » 05 Юни 2024, 18:39

Точно, и аз това си мислех, но пък знам ли - не мога да не опитам някак .
Лошото е, че както си писал сякаш опитите ми ме закопават . Тъпото е, че сякаш нещата които представя едва ли не я оневиняват и е ОК с това си поведение .
Няма да правя темата на бгмама, просто такива съвети са ми доста от полза :bchug:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 05 Юни 2024, 20:17

Добре де, защо да се намесва 'трето' лице, при положение, че нещата са тръгнали назад, заради доста продължителни проблеми с дете..? Явно тук нещо е станало! Според мен, иска се малко време нещата/нервите да се поуталожат и да се проведе един спокоен и разумен разговор между двама възрастни! Това ще покаже ясно за какво става дума. Децата какво мислят в момента?

Крива ситуация при всички случаи!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Юни 2024, 8:20

Значи колега, спри да мислиш за проблема!
Просто винаги трябва да имаш някакъв избор на път независимо, какво се случва.
Примерно сега има драма и самият ти си се вкарал в спирала на долу.
Просто спираш да мислиш за проблема, намираш си добра квартира, не някакво бекярско общежитие (не знам как си с доходите).
Спираш всякакви опити за контакт и започваш да я мислиш като "бившата".
Съсредоточи се върху работата и евентуално хоби.
Виж се с приятели, но не отваряй темата , че никой не обича влюбени и жалващи се хора!
Позабавлявай се и не мисли нищо.
Вземи си някаква химия или билкови работи, нещо на доктор Бах разни капки. Пий умерено алкохол, хапвай на хубави места и пак казвам, никакъв контакт.
Изчакай месец да си събереш мисълта, ама без да мислиш, дето се вика да се откъснеш от това, което в момента те върти и съм сигурен, сигурен , че нещата ще се оправят в добра посока.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо » 06 Юни 2024, 9:40

ildivvy написа:Децата какво мислят в момента?

В момента не са нито при нея, нито при мен . При майка ѝ са, във връзка с ваканцията им (както всяко лято досега) .
Не мога да говоря на 100%, нооо съмнявам се да има "друг" . Не го изключвам като опция, но все пак мисля че сме големи хора и ако имаше нещо такова - би споделила :dunno:
Последно като ги закарахме (с нея пътувахме отделно един от друг) и говорех с баткото и просто споделих - той каза че иска да не се караме и да сме заедно . Но той е дете, няма какво да каже . Когато ги оставяхме при баба им, се бяхме разбрали с нея да поговорим . Уви, каза ми че няма желание за което . Аз просто се обърнах и си тръгнах, като забравих дори да кажа Чао на децата . Наложи се да се върна, баткото доста плака (както и аз) и едвам го успокоих .
Това става на 1-ви този месец, и от тогава нямам контакт с нея .
През главата ми минаха много неща . От началото на годината и покрай проблемите в училище с по-голямото дете (искат да го искарат със СОП, заради финансирането което получават за ресурни учители) и това че заради всичките ми опити да НЕ го пишат такъв се наложи да напусна и работа . Два месеца седях без доход :cry: , като за това време тя нито веднъж не пожела нито ме попита как се оправям - нито помогна за наем, нито за нещо различно от това да купи ядене за нея и децата .
След този последен скандал и всичко до тук, се опасявам че ще развия някаква шизофрения - в мен се борят чувства на омраза и любов, на това да търся начин да се оправим и на това да се чудя за какво ми е такъв човек ? Доста е тежко и опасявам се да не "загубя битката" .

Е.Димитров написа:

Прав си за спиралата - въртя се, но на моменти благодарение на един познат успявам да изплувам .
Не знам как да почна да мисля за нея като бивша - не съм спрял да я обичам, напротив . Просто не знам как да си спра чувствата :dunno: Как се спират ? Има ли такава опция въобще . Видях се с приятели, като познатият за който писах ми оказва огромна морална и психическа подкрепа :bowdown: Ако не е той, просто знам че ще стигна до малашевци по един или друг начин :banghead: :banghead: :paranoid: Това за хаповете е идея, всеки ден имам по 10км ходене пеша в двете посокиработата ми е на удобно място и не намирам смисъл да ползвам кола. Тук колегите в новата работа (само тримата сме) ме гледат като малко дете - хем са 10-на години по-малки от мен. Тааа, вероятно ще почна отново да ходя да потренирам - ей така за тонус .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Юни 2024, 10:32

Сега е момента, да почнеш дет се вика "нов живот".
Трябва да се отърсиш от този стокхолмски синдром.
Нямам представа на колко години си , но почвай да тренираш за външен вид (това засилва и излъчване и самочувствие )!
Барни се добре, не проявявай слабост, ако ти се отдаде да говориш с жената, тренирай преди това спокойно излъчване и разговор, не настояваш да се събирате, просто проверяваш как стоят нещата със спокойствие и разбиране. И разбира се излъчваш сила и увереност, все едно имаш план. Никой не ти знае имаш ли или нямаш!
Дето има една приказка "не е важно, дали си прав, важното е да си убедителен".
Ключови думи: излъчваш увереност, спокойствие и сила в смисъл не проявяваш слабост и да се молиш за нещо.
Дръж се , като чичо ти Чарли- все нещо ще изникне и ще се нареди- такава увереност ти трябва!
Както казах по-рано, има капки на доктор Бах , пръскала и тн, дето помагат .
Остави лека по лека да се изтърколи лятото, хубави дрехи, хубави миризми, обръснат и изряден с добро самочувствие, когато ще водиш разговор!
Спокойствие на всяка цена и никакви молитви!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо » 06 Юни 2024, 10:43

Ей, благодаря Ви за съветите :bchug: :bchug:

[quote="Е.Димитров"][/quote]
На 38 съм в момента, след още 4 месеца вече ще са с +1 (живи и здрави) .
Ще те послушам за това което пишеш (и не само теб де) :bchug:
Отново - Благодаря на всички :bowdown: :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 06 Юни 2024, 10:54

Крачка назад само за да се засилиш 8)
Извини се и кажи, че си отворен да коментирате как продължавате от тук нататък когато се поуспокоите и двамата. И приключваш контакта с нея там, но продължаваш да си гледаш децата на 100% дори повече от преди. Те не трябва да страдат заради грешките на възрастните
През времето докато чакаш обратна връзка правиш каквото ти е казал Димитров и се стараеш да не мислиш за нея защото само повече ще се филмираш: какво ще ти каже тя, какво ще и кажеш ти, как ще реагирате на думите си и тн...верно ще развиеш шизофрения за нищо :nono:

Като слушам каква е била май сте имали токсична връзка...ти си се скъсвал от бач да подсигуриш всичко за всички, а насреща нищо не си получавал :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 06 Юни 2024, 11:01

"Два месеца седях без доход :cry: , като за това време тя нито веднъж не пожела нито ме попита как се оправям - нито помогна за наем, нито за нещо различно от това да купи ядене за нея и децата ."

Знам че в момента нямаш нужда от това , но по-голям червен флаг от това не знам ..... как може да не си говорите/подкрепряте и споделяте подобни неща, та нали затова сте двойка баси :dunno:

Другото което може да направиш е да си изкараш мултиспорт карта и да ходиш всеки ден на нещо различно ( аз например ходя да греба , да се катеря, да плувам, фитнес, муай-тай и боулинг с картата ) също може да се запишеш на някакъв боен спорт, нещо различно ще е , полезно с много нови хора .....
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо » 06 Юни 2024, 11:43

Don_Diego написа:Като слушам каква е била май сте имали токсична връзка...ти си се скъсвал от бач да подсигуриш всичко за всички, а насреща нищо не си получавал :dunno:

Чехов е казал/твърдял - Ако един човек ти носи много болка, какво от това, че от време на време ти носи и малко радост .
Тааа, Да - има нещо вярно в това което си писал . Да не кажа че съм се молил и настоявал за някакви basic неща - да спре да си гледа телефона и поне да дойде да ме поздрави като се прибера, да покаже някакви чувства или поне нещо . :no: Просто наистина децата ме крепят и те ще са ми "опора" - но не и те да стават длъжници към нашето неразбирателство . Аз съм ѝ казвал - ако ни спре някой на улицата и попита "Защо сте заедно?", няма какво логично да му отговоря :paranoid: Да, има любов - но по скоро минава за уважение в някаква много изкривена реалност . :roll:

ivanski_2 написа:Знам че в момента нямаш нужда от това , но по-голям червен флаг от това не знам ..... как може да не си говорите/подкрепряте и споделяте подобни неща, та нали затова сте двойка баси :dunno:

Говорих . Даже в моментите в които бях останал с 2лв в джоба :banghead: :cry: съм ѝ споделял че няма да мога да купя купони за училище на детето - Ти си длъжен да му купиш .
И сега като се замислям - тази думичка длъжен я чувах доста често . Дължиш ми това, длъжен си с онова :nono:
Не искам да превръщам темата в някаква емоционална яма - просто исках да прочета и още 2-3 мнения, а не само да се оповавам на това в главата ми. Защото то явно е грешно като опит/стратегия/начин .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 06 Юни 2024, 11:54

Ако имаш интерес към ( red pill) и време пиши ми на лично, ще ти пратя няколко видеа които може би ще те накарат да преосмислиш някои неща в правилната посока.

Иначе си реших въпроса с колата по най-якия възможен начин.
Оставиха ми да карам кашкая който споменах за неопределено време, баси яката количка :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 06 Юни 2024, 12:25

Колега @ивчо, бил съм в подобна ситуация, но доста по-леко защото нямахме деца. След един скандал, за мен незначителен, казах - "ако искаш направо се изнасяй". Сутринта на събуждане вече си събираше багажа и за мен беше пълен шок, също го преживявах тежко, но като мина малко време се оказа, че е имало доста знаци, трупано е много време и просто е търсила причина да го направи. Та аз тогава се тормозих дълго, мъчих се да оправям нещата, търсех причината в себе си и т.н., но забелязах знаците и позитивите чак когато ми поотмина малко. Та извода е - със сигурност има причина да се случва, а на 99% е и за твое добро. Знам, че няма как да стане по инструкция, но се концентрирай над себе си и над децата. Ще останеш изключително изненадан за колко интересни хобита и забавления ще имаш време вече :lalala:
Live it like you Love it

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата