СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
Ако скандалите са били за някакви битови глупости , в смисъл не си я спукал от бой преди да се стигне до смяната на патрона то най вероятно има любовник . С много голяма вероятност бих казал . И женския овчи мозък вече е изчислил как да те матира в 2 хода и да си кюта как она си знае .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Последното което трябва да правиш пред жена която искаш да си върнеш е да се "гънеш" пред нея. Намери начин да ѝ кажеш, че въпреки скарването ви това не е нормална реакция и трябва да си поговорите за да изясните какво правите. Най-малкото имате две деца и дори и да не се съберете това със смяната на ключалки не е начина. В никакъв случай не се отказвай от нея, но си отстоявай позицията с уважение и към нея, но най-вече към себе си. Защото една жена не те ли уважава(дори бих казал да ти се възхищава) то тя не може и да те обича. Поставете нещата ясно на масата и ако все още гледате в една посока направете необходимото да продължите, ако ли не...не е края на света колкото и да ти изглежда така в момента.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
alx написа:
И според мен има нещо, но не знам дали е само нейната кривотия/женска такава или наистина съм отървал онези сигнали за това, как жените "излизат" емоционално от връзката преди да я финишират . Факт е, че мойте познати които са я подпитали къде съм, че на 1-ви юни не сме се виждали с децата - и тя е казала "Ми той се изнесе !" . Което от една страна да кажем е вярно, но не беше по мое желание .
Това с патрона - просто квартирата беше на мое име (аз плащах наема) и ѝ казах, че не тя ще ми казва кога да влизам и кога не . Подозирам, че е заради това . Въпреки че, знам ли .
Jordana написа:
Ми не е имало такива неща - точно за битовизми са били. Имало е ѝ такива за други глупости, но не е имало нищо сериозно като случки или други хора
Don_Diego написа:И аз като alx си мисля, че просто е търсила повод за тази последна крачка
По скоро, не очакваше да постъпя така. Но просто ме издразни репликата - Ай чао все едно . И реших да съм и аз на инат . Уви, някак сякаш и аз не очаквах да се случи нещо такова . За първи път се случва нещо такова между нас (и въобще ми е за първи път подобна драма) и просто не знам какво да правя .
Добре че децата сега са ваканция и поне нямам драма с тях .
b_u_b_o написа:
Ценен съвет, за който благодаря . Наистина ми е доста криво в момента и не знам нито къде съм, нито какво правя .
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Тя е заела по-високата позиция и обяснения, цветя и опити за свързване те правят още по-непривлекателен, което я отблъсква. Вече си направил каквото не трябва, от тук си дръпни вниманието и стой на страна. Ако не те потърси може и да има друг в играта, което ще ти даде ясния отговор, че сте приключили и продължаваш напред.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Точно, и аз това си мислех, но пък знам ли - не мога да не опитам някак .
Лошото е, че както си писал сякаш опитите ми ме закопават . Тъпото е, че сякаш нещата които представя едва ли не я оневиняват и е ОК с това си поведение .
Няма да правя темата на бгмама, просто такива съвети са ми доста от полза
Лошото е, че както си писал сякаш опитите ми ме закопават . Тъпото е, че сякаш нещата които представя едва ли не я оневиняват и е ОК с това си поведение .
Няма да правя темата на бгмама, просто такива съвети са ми доста от полза

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Добре де, защо да се намесва 'трето' лице, при положение, че нещата са тръгнали назад, заради доста продължителни проблеми с дете..? Явно тук нещо е станало! Според мен, иска се малко време нещата/нервите да се поуталожат и да се проведе един спокоен и разумен разговор между двама възрастни! Това ще покаже ясно за какво става дума. Децата какво мислят в момента?
Крива ситуация при всички случаи!
Крива ситуация при всички случаи!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Значи колега, спри да мислиш за проблема!
Просто винаги трябва да имаш някакъв избор на път независимо, какво се случва.
Примерно сега има драма и самият ти си се вкарал в спирала на долу.
Просто спираш да мислиш за проблема, намираш си добра квартира, не някакво бекярско общежитие (не знам как си с доходите).
Спираш всякакви опити за контакт и започваш да я мислиш като "бившата".
Съсредоточи се върху работата и евентуално хоби.
Виж се с приятели, но не отваряй темата , че никой не обича влюбени и жалващи се хора!
Позабавлявай се и не мисли нищо.
Вземи си някаква химия или билкови работи, нещо на доктор Бах разни капки. Пий умерено алкохол, хапвай на хубави места и пак казвам, никакъв контакт.
Изчакай месец да си събереш мисълта, ама без да мислиш, дето се вика да се откъснеш от това, което в момента те върти и съм сигурен, сигурен , че нещата ще се оправят в добра посока.
Просто винаги трябва да имаш някакъв избор на път независимо, какво се случва.
Примерно сега има драма и самият ти си се вкарал в спирала на долу.
Просто спираш да мислиш за проблема, намираш си добра квартира, не някакво бекярско общежитие (не знам как си с доходите).
Спираш всякакви опити за контакт и започваш да я мислиш като "бившата".
Съсредоточи се върху работата и евентуално хоби.
Виж се с приятели, но не отваряй темата , че никой не обича влюбени и жалващи се хора!
Позабавлявай се и не мисли нищо.
Вземи си някаква химия или билкови работи, нещо на доктор Бах разни капки. Пий умерено алкохол, хапвай на хубави места и пак казвам, никакъв контакт.
Изчакай месец да си събереш мисълта, ама без да мислиш, дето се вика да се откъснеш от това, което в момента те върти и съм сигурен, сигурен , че нещата ще се оправят в добра посока.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
ildivvy написа:Децата какво мислят в момента?
В момента не са нито при нея, нито при мен . При майка ѝ са, във връзка с ваканцията им (както всяко лято досега) .
Не мога да говоря на 100%, нооо съмнявам се да има "друг" . Не го изключвам като опция, но все пак мисля че сме големи хора и ако имаше нещо такова - би споделила

Последно като ги закарахме (с нея пътувахме отделно един от друг) и говорех с баткото и просто споделих - той каза че иска да не се караме и да сме заедно . Но той е дете, няма какво да каже . Когато ги оставяхме при баба им, се бяхме разбрали с нея да поговорим . Уви, каза ми че няма желание за което . Аз просто се обърнах и си тръгнах, като забравих дори да кажа Чао на децата . Наложи се да се върна, баткото доста плака (както и аз) и едвам го успокоих .
Това става на 1-ви този месец, и от тогава нямам контакт с нея .
През главата ми минаха много неща . От началото на годината и покрай проблемите в училище с по-голямото дете (искат да го искарат със СОП, заради финансирането което получават за ресурни учители) и това че заради всичките ми опити да НЕ го пишат такъв се наложи да напусна и работа . Два месеца седях без доход

След този последен скандал и всичко до тук, се опасявам че ще развия някаква шизофрения - в мен се борят чувства на омраза и любов, на това да търся начин да се оправим и на това да се чудя за какво ми е такъв човек ? Доста е тежко и опасявам се да не "загубя битката" .
Е.Димитров написа:
Прав си за спиралата - въртя се, но на моменти благодарение на един познат успявам да изплувам .
Не знам как да почна да мисля за нея като бивша - не съм спрял да я обичам, напротив . Просто не знам как да си спра чувствата

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Сега е момента, да почнеш дет се вика "нов живот".
Трябва да се отърсиш от този стокхолмски синдром.
Нямам представа на колко години си , но почвай да тренираш за външен вид (това засилва и излъчване и самочувствие )!
Барни се добре, не проявявай слабост, ако ти се отдаде да говориш с жената, тренирай преди това спокойно излъчване и разговор, не настояваш да се събирате, просто проверяваш как стоят нещата със спокойствие и разбиране. И разбира се излъчваш сила и увереност, все едно имаш план. Никой не ти знае имаш ли или нямаш!
Дето има една приказка "не е важно, дали си прав, важното е да си убедителен".
Ключови думи: излъчваш увереност, спокойствие и сила в смисъл не проявяваш слабост и да се молиш за нещо.
Дръж се , като чичо ти Чарли- все нещо ще изникне и ще се нареди- такава увереност ти трябва!
Както казах по-рано, има капки на доктор Бах , пръскала и тн, дето помагат .
Остави лека по лека да се изтърколи лятото, хубави дрехи, хубави миризми, обръснат и изряден с добро самочувствие, когато ще водиш разговор!
Спокойствие на всяка цена и никакви молитви!
Трябва да се отърсиш от този стокхолмски синдром.
Нямам представа на колко години си , но почвай да тренираш за външен вид (това засилва и излъчване и самочувствие )!
Барни се добре, не проявявай слабост, ако ти се отдаде да говориш с жената, тренирай преди това спокойно излъчване и разговор, не настояваш да се събирате, просто проверяваш как стоят нещата със спокойствие и разбиране. И разбира се излъчваш сила и увереност, все едно имаш план. Никой не ти знае имаш ли или нямаш!
Дето има една приказка "не е важно, дали си прав, важното е да си убедителен".
Ключови думи: излъчваш увереност, спокойствие и сила в смисъл не проявяваш слабост и да се молиш за нещо.
Дръж се , като чичо ти Чарли- все нещо ще изникне и ще се нареди- такава увереност ти трябва!
Както казах по-рано, има капки на доктор Бах , пръскала и тн, дето помагат .
Остави лека по лека да се изтърколи лятото, хубави дрехи, хубави миризми, обръснат и изряден с добро самочувствие, когато ще водиш разговор!
Спокойствие на всяка цена и никакви молитви!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Ей, благодаря Ви за съветите
[quote="Е.Димитров"][/quote]
На 38 съм в момента, след още 4 месеца вече ще са с +1 (живи и здрави) .
Ще те послушам за това което пишеш (и не само теб де)
Отново - Благодаря на всички

[quote="Е.Димитров"][/quote]
На 38 съм в момента, след още 4 месеца вече ще са с +1 (живи и здрави) .
Ще те послушам за това което пишеш (и не само теб де)

Отново - Благодаря на всички

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Крачка назад само за да се засилиш
Извини се и кажи, че си отворен да коментирате как продължавате от тук нататък когато се поуспокоите и двамата. И приключваш контакта с нея там, но продължаваш да си гледаш децата на 100% дори повече от преди. Те не трябва да страдат заради грешките на възрастните
През времето докато чакаш обратна връзка правиш каквото ти е казал Димитров и се стараеш да не мислиш за нея защото само повече ще се филмираш: какво ще ти каже тя, какво ще и кажеш ти, как ще реагирате на думите си и тн...верно ще развиеш шизофрения за нищо
Като слушам каква е била май сте имали токсична връзка...ти си се скъсвал от бач да подсигуриш всичко за всички, а насреща нищо не си получавал

Извини се и кажи, че си отворен да коментирате как продължавате от тук нататък когато се поуспокоите и двамата. И приключваш контакта с нея там, но продължаваш да си гледаш децата на 100% дори повече от преди. Те не трябва да страдат заради грешките на възрастните
През времето докато чакаш обратна връзка правиш каквото ти е казал Димитров и се стараеш да не мислиш за нея защото само повече ще се филмираш: какво ще ти каже тя, какво ще и кажеш ти, как ще реагирате на думите си и тн...верно ще развиеш шизофрения за нищо

Като слушам каква е била май сте имали токсична връзка...ти си се скъсвал от бач да подсигуриш всичко за всички, а насреща нищо не си получавал

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
"Два месеца седях без доход
, като за това време тя нито веднъж не пожела нито ме попита как се оправям - нито помогна за наем, нито за нещо различно от това да купи ядене за нея и децата ."
Знам че в момента нямаш нужда от това , но по-голям червен флаг от това не знам ..... как може да не си говорите/подкрепряте и споделяте подобни неща, та нали затова сте двойка баси
Другото което може да направиш е да си изкараш мултиспорт карта и да ходиш всеки ден на нещо различно ( аз например ходя да греба , да се катеря, да плувам, фитнес, муай-тай и боулинг с картата ) също може да се запишеш на някакъв боен спорт, нещо различно ще е , полезно с много нови хора .....

Знам че в момента нямаш нужда от това , но по-голям червен флаг от това не знам ..... как може да не си говорите/подкрепряте и споделяте подобни неща, та нали затова сте двойка баси

Другото което може да направиш е да си изкараш мултиспорт карта и да ходиш всеки ден на нещо различно ( аз например ходя да греба , да се катеря, да плувам, фитнес, муай-тай и боулинг с картата ) също може да се запишеш на някакъв боен спорт, нещо различно ще е , полезно с много нови хора .....
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
Don_Diego написа:Като слушам каква е била май сте имали токсична връзка...ти си се скъсвал от бач да подсигуриш всичко за всички, а насреща нищо не си получавал
Чехов е казал/твърдял - Ако един човек ти носи много болка, какво от това, че от време на време ти носи и малко радост .
Тааа, Да - има нещо вярно в това което си писал . Да не кажа че съм се молил и настоявал за някакви basic неща - да спре да си гледа телефона и поне да дойде да ме поздрави като се прибера, да покаже някакви чувства или поне нещо .

ivanski_2 написа:Знам че в момента нямаш нужда от това , но по-голям червен флаг от това не знам ..... как може да не си говорите/подкрепряте и споделяте подобни неща, та нали затова сте двойка баси![]()
Говорих . Даже в моментите в които бях останал с 2лв в джоба

И сега като се замислям - тази думичка длъжен я чувах доста често . Дължиш ми това, длъжен си с онова

Не искам да превръщам темата в някаква емоционална яма - просто исках да прочета и още 2-3 мнения, а не само да се оповавам на това в главата ми. Защото то явно е грешно като опит/стратегия/начин .

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Ако имаш интерес към ( red pill) и време пиши ми на лично, ще ти пратя няколко видеа които може би ще те накарат да преосмислиш някои неща в правилната посока.
Иначе си реших въпроса с колата по най-якия възможен начин.
Оставиха ми да карам кашкая който споменах за неопределено време, баси яката количка
Иначе си реших въпроса с колата по най-якия възможен начин.
Оставиха ми да карам кашкая който споменах за неопределено време, баси яката количка

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

Колега @ивчо, бил съм в подобна ситуация, но доста по-леко защото нямахме деца. След един скандал, за мен незначителен, казах - "ако искаш направо се изнасяй". Сутринта на събуждане вече си събираше багажа и за мен беше пълен шок, също го преживявах тежко, но като мина малко време се оказа, че е имало доста знаци, трупано е много време и просто е търсила причина да го направи. Та аз тогава се тормозих дълго, мъчих се да оправям нещата, търсех причината в себе си и т.н., но забелязах знаците и позитивите чак когато ми поотмина малко. Та извода е - със сигурност има причина да се случва, а на 99% е и за твое добро. Знам, че няма как да стане по инструкция, но се концентрирай над себе си и над децата. Ще останеш изключително изненадан за колко интересни хобита и забавления ще имаш време вече 

Live it like you Love it