СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Dawidko » 06 Фев 2024, 15:45

Колеги имам малък "проблем" :D изкарах един курс за дълбоко тъканни масажи сега много се упражнявам защото ще участвам в един доста голям проект който скоро ще се реализира и трябва да стана "про". Та по стечение на обстоятелства от познати в залата която тренирам и върху които съм се упражнявал от уста на уста, така стана че сега се уговорих с едно момимче, но чака да и пиша да се доразберем за да и направя масаж, нооо знам че тя иска повече от "дълбоко тъканен масаж" :D а проблема идва тукк, че имам дооста сериозна приятелка и съм 50/50 дали да сгазя лука и после да се правя на луд. От една страна обичам си приятелката, но това момиче е топ отвсякъде, няма слабо място и много ми се иска да си начешам егото и желанието, но от друга не искам защото ако случайно моята разбере и всичко ще отиде подяволите. Като цяло проблема е че от няколко месеца много ми шарят очите, закачат ме и понякога отвръщам и се закачам и аз, бил съм на крачка да стъпя на криво, но все се спирам от страх да не си разваля връзката. :help: :help:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 06 Фев 2024, 16:26

Тая тема зави рязко

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 06 Фев 2024, 17:01

Dawidko написа:Колеги имам малък "проблем" :D изкарах един курс за дълбоко тъканни масажи сега много се упражнявам защото ще участвам в един доста голям проект който скоро ще се реализира и трябва да стана "про". Та по стечение на обстоятелства от познати в залата която тренирам и върху които съм се упражнявал от уста на уста, така стана че сега се уговорих с едно момимче, но чака да и пиша да се доразберем за да и направя масаж, нооо знам че тя иска повече от "дълбоко тъканен масаж" :D а проблема идва тукк, че имам дооста сериозна приятелка и съм 50/50 дали да сгазя лука и после да се правя на луд. От една страна обичам си приятелката, но това момиче е топ отвсякъде, няма слабо място и много ми се иска да си начешам егото и желанието, но от друга не искам защото ако случайно моята разбере и всичко ще отиде подяволите. Като цяло проблема е че от няколко месеца много ми шарят очите, закачат ме и понякога отвръщам и се закачам и аз, бил съм на крачка да стъпя на криво, но все се спирам от страх да не си разваля връзката. :help: :help:

Удри, няма кво да го мислиш, няма да разбере, ако разбере ще отричаш. :lol:
"Ибеш, ни ибеш, на xyя времито минава! " - сър Стенли Ройс

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Фев 2024, 17:50

Може да е нимфоманка тая дето иска дълбокия масаж , и да не може после да се отърве от секс ...Освен това в днешно време не толкова просто "няма да разбере " ...не се знае дали тъщата няма да те удуши после в колата! :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 06 Фев 2024, 18:31

кармане идвай да помагаш
барти спусках се от смях :D, което ме подсеща за една случка
прибираме се от поход с хлапето и гледам някакъв чичо вдига на стоп(междуселски път), гледаш го спретнат, избръснат
качвам го (вони да си еве мамата, беше горещ ден) разправя ще проверява цените на дървата в другото село и ми вика какво правя в неговото село да не съм по еване
нищо не му отговорих само погледах в огледалото, няма реакция и от хлапето
онзи се усети погледна назад и се изчерви, извини се
като го свалих само се спомена повече да не качвам миризливи чичковци

Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 06 Фев 2024, 18:52

barty написа:Истинска случка от днес:
Трябваше да ходя от София до Драгоман с баничарката.
Карам си след Божурище и някъде около Белица някаква баба ми маха. Гледам я на спирката на автобуса, сигурно е изпуснала автобуса :dunno:
Качва се бабата, една идея едра :mhihi: Тръгвам към Драгоман и си говорим общи приказки... По едно време бабата ми казва:
"Ти си голям сладур! Защо не отбиеш и да направим един секс :mhihi: :shock:
Щях да изпусна волана :mhihi:
Правя се на глух.
"Хайде де, спри да ми го сложиш :shock:
Казвам че това няма как да стане.
"Много ми се прави секс. Имам презервативи! Загоряла съм"
Десетина минути ме агитираше и вече мислех да я изхвърля но я питам "Професионалистка ли си или?"
А тя" Не, просто ми се прави секс. Е някой лев ще дадеш :mhihi: което вече беше върха на сладоледа :mhihi:
Накрая ми казва:
"Спирай при този ТИР щом няма да ме еВеш. Тоя може да иска".
Оставих я при един турски ТИР и оттам газ да ме няма.
След малко се връщам обратно и я гледам седи пред ТИРа и маха някой да спре :mhihi:

Още се хиля

Не мога да спра да се хиля, честно :lol: Баси лудата бабка :lol:

Не е имала ден жената, кофти късмет е изкарала :lol:

Щот ако беше един мой съсед ... ехееееее :mhihi:

Миналата седмица се прибирам с приятелката ми и отивам да затворя вратата на двора.
Тоя идва и вика, само така те искам. Много ти се радвам. Викам що ве, че затварям вратата на двора ли.

И той, всеки месец с нова те искам :mhihi: , тая е още по-'убава от предната, с която ме запозна :lol:

И аз бях така на твоята възраст, ама понеже бях гол като охлюв, шиВах баби наред :shock: Ама яко баби наред :lol:

И вика, шиВай докато си млад, щот после на моята възраст, котва е пуснал кОра :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от Dawidko » 06 Фев 2024, 18:57

Демек да газя лука със пълни сили :ok:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 06 Фев 2024, 19:26

Гази го лука щото виждаш ко стаа , крал Чарлз на 75 приключи секса със кралица Камила дори на краля и мина времето на оная му работа . Премахване на простатата , рак и сега мое само да си напикава обувките . Сега не Камила ами и Коза не мое да оноди ! :mhihi:
И вика, шиВай докато си млад, щот после на моята възраст, котва е пуснал кОра :lol:
Той ако е котва пак добре , само да не е станал като бръснарски колан че лошо .. :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 06 Фев 2024, 20:53

Dawidko написа:Демек да газя лука със пълни сили :ok:

Едвам се нави,нали? :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 06 Фев 2024, 22:11

Не барай!

Поне тва си е моя закон. Когато съм с жена, съм достоен, честен и откровен до крайности. Ама поставям и ясни правила.
(е, имало е някои дребни изключения, ама те не се броят, щот реално не съм имал интимност) :mrgreen:

Самия факт, че се чудиш, говори че нещо ти липсва. То на всеки нещо му липсва :ok: Който каже обратното, да дойде пръв да хвърли камъка по мен :ok:

Поправи първо това. Ако не получаваш това, което искаш/даваш/очакваш - казваш, аре чао. И няма кво да се криеш. Заявяваш се Мъжката.

Прекрасни жени, колко искаш на тоя свят :D

Пък тая, която го иска тоя "масаж", няма къде да бяга! И не бързай :mrgreen:

Потребител
Аватар

Мнение от Dawidko » 06 Фев 2024, 22:33

carmanf1 написа:

Не барай!

Поне тва си е моя закон. Когато съм с жена, съм достоен, честен и откровен до крайности. Ама поставям и ясни правила.
(е, имало е някои дребни изключения, ама те не се броят, щот реално не съм имал интимност) :mrgreen:

Самия факт, че се чудиш, говори че нещо ти липсва. То на всеки нещо му липсва :ok: Който каже обратното, да дойде пръв да хвърли камъка по мен :ok:

Поправи първо това. Ако не получаваш това, което искаш/даваш/очакваш - казваш, аре чао. И няма кво да се криеш. Заявяваш се Мъжката.

Прекрасни жени, колко искаш на тоя свят :D

Пък тая, която го иска тоя "масаж", няма къде да бяга! И не бързай :mrgreen:

Лошото е че наистина нещо ми липсва, но не знам какво е. Уж всичко е перфектно не мога да се оплача буквално от нищо, да бях си мечтал да е такава, нямаше да бъде баш така, нооо все пак усещам че нещо не е като хората но не знам какво

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 06 Фев 2024, 22:35

Може ти да си проблема :lol:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 06 Фев 2024, 23:57

Dawidko написа:
Лошото е че наистина нещо ми липсва, но не знам какво е. Уж всичко е перфектно не мога да се оплача буквално от нищо, да бях си мечтал да е такава, нямаше да бъде баш така, нооо все пак усещам че нещо не е като хората но не знам какво

Ето, стигнахме до най-важното, над което трябва да се замислиш.

Това, за което си мечтал - получил си го.

Ясно е от твоите думи, че имаш прекрасна жена до теб, но сега идва въпроса, на който ти сам трябва да си отговориш - а именно, Обичам ли я?

Щото ти може да си мечтал за еди кво си, да си го получил (щастливец си), ама в реалността, прави ли те това щастлив, след като си го получил, или искаш нещо друго?

После го мисли така:

- обичам я - продължавам с нея и съм верен до край
(е, понякога с годините, обичта се изпарява през тавана, ама тва няма да го мислиш ся) :mhihi:

- не съм сигурен - прекратявам нещата.

Щот ако не си сигурен - 10000% означава, че не я обичаш - тоест няма кво повече да си губите времето и аре, кой от къде :mrgreen:

ПП. БГ Мамата, ряпа да ядат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 07 Фев 2024, 0:05

Dawidko написа: От една страна обичам си приятелката, но това момиче е топ отвсякъде, няма слабо място и много ми се иска да си начешам егото и желанието, но от друга не искам защото ако случайно моята разбере и всичко ще отиде подяволите. Като цяло проблема е че от няколко месеца много ми шарят очите, закачат ме и понякога отвръщам и се закачам и аз, бил съм на крачка да стъпя на криво, но все се спирам от страх да не си разваля връзката. :help: :help:

Сега ще го почешеш, добре, след време може пак да те засърби . И ?
Пишеш ,че си обичаш приятелката и явно си държиш на връзката. Тогава само за чесане на егото ли е въпросът ? Задай си въпросът какъв залог правиш ? Какво можеш да спечелиш и какво да изгубиш .
И това , че искаш съвет за такова нещо в публичен форум от хора , които не познаваш лично за мен е много странно.
Действай както ти подсказва разума. Инстинкта знам какво ти подсказва :lol:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 07 Фев 2024, 2:56

Лошото е че наистина нещо ми липсва, но не знам какво е.
Кроманьонче ? Няколко кроманьончета ? :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата