СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Колеги имам малък "проблем"
изкарах един курс за дълбоко тъканни масажи сега много се упражнявам защото ще участвам в един доста голям проект който скоро ще се реализира и трябва да стана "про". Та по стечение на обстоятелства от познати в залата която тренирам и върху които съм се упражнявал от уста на уста, така стана че сега се уговорих с едно момимче, но чака да и пиша да се доразберем за да и направя масаж, нооо знам че тя иска повече от "дълбоко тъканен масаж"
а проблема идва тукк, че имам дооста сериозна приятелка и съм 50/50 дали да сгазя лука и после да се правя на луд. От една страна обичам си приятелката, но това момиче е топ отвсякъде, няма слабо място и много ми се иска да си начешам егото и желанието, но от друга не искам защото ако случайно моята разбере и всичко ще отиде подяволите. Като цяло проблема е че от няколко месеца много ми шарят очите, закачат ме и понякога отвръщам и се закачам и аз, бил съм на крачка да стъпя на криво, но все се спирам от страх да не си разваля връзката.

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Тая тема зави рязко 

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Dawidko написа:Колеги имам малък "проблем"изкарах един курс за дълбоко тъканни масажи сега много се упражнявам защото ще участвам в един доста голям проект който скоро ще се реализира и трябва да стана "про". Та по стечение на обстоятелства от познати в залата която тренирам и върху които съм се упражнявал от уста на уста, така стана че сега се уговорих с едно момимче, но чака да и пиша да се доразберем за да и направя масаж, нооо знам че тя иска повече от "дълбоко тъканен масаж"
а проблема идва тукк, че имам дооста сериозна приятелка и съм 50/50 дали да сгазя лука и после да се правя на луд. От една страна обичам си приятелката, но това момиче е топ отвсякъде, няма слабо място и много ми се иска да си начешам егото и желанието, но от друга не искам защото ако случайно моята разбере и всичко ще отиде подяволите. Като цяло проблема е че от няколко месеца много ми шарят очите, закачат ме и понякога отвръщам и се закачам и аз, бил съм на крачка да стъпя на криво, но все се спирам от страх да не си разваля връзката.
![]()
Удри, няма кво да го мислиш, няма да разбере, ако разбере ще отричаш.

"Ибеш, ни ибеш, на xyя времито минава! " - сър Стенли Ройс
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Може да е нимфоманка тая дето иска дълбокия масаж , и да не може после да се отърве от секс ...Освен това в днешно време не толкова просто "няма да разбере " ...не се знае дали тъщата няма да те удуши после в колата! 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
кармане идвай да помагаш
барти спусках се от смях
, което ме подсеща за една случка
прибираме се от поход с хлапето и гледам някакъв чичо вдига на стоп(междуселски път), гледаш го спретнат, избръснат
качвам го (вони да си еве мамата, беше горещ ден) разправя ще проверява цените на дървата в другото село и ми вика какво правя в неговото село да не съм по еване
нищо не му отговорих само погледах в огледалото, няма реакция и от хлапето
онзи се усети погледна назад и се изчерви, извини се
като го свалих само се спомена повече да не качвам миризливи чичковци
Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk
барти спусках се от смях

прибираме се от поход с хлапето и гледам някакъв чичо вдига на стоп(междуселски път), гледаш го спретнат, избръснат
качвам го (вони да си еве мамата, беше горещ ден) разправя ще проверява цените на дървата в другото село и ми вика какво правя в неговото село да не съм по еване
нищо не му отговорих само погледах в огледалото, няма реакция и от хлапето
онзи се усети погледна назад и се изчерви, извини се
като го свалих само се спомена повече да не качвам миризливи чичковци
Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
barty написа:Истинска случка от днес:
Трябваше да ходя от София до Драгоман с баничарката.
Карам си след Божурище и някъде около Белица някаква баба ми маха. Гледам я на спирката на автобуса, сигурно е изпуснала автобуса![]()
Качва се бабата, една идея едраТръгвам към Драгоман и си говорим общи приказки... По едно време бабата ми казва:
"Ти си голям сладур! Защо не отбиеш и да направим един секс![]()
![]()
Щях да изпусна волана![]()
Правя се на глух.
"Хайде де, спри да ми го сложиш![]()
Казвам че това няма как да стане.
"Много ми се прави секс. Имам презервативи! Загоряла съм"
Десетина минути ме агитираше и вече мислех да я изхвърля но я питам "Професионалистка ли си или?"
А тя" Не, просто ми се прави секс. Е някой лев ще дадешкоето вече беше върха на сладоледа
![]()
Накрая ми казва:
"Спирай при този ТИР щом няма да ме еВеш. Тоя може да иска".
Оставих я при един турски ТИР и оттам газ да ме няма.
След малко се връщам обратно и я гледам седи пред ТИРа и маха някой да спре![]()
Още се хиля
Не мога да спра да се хиля, честно

Не е имала ден жената, кофти късмет е изкарала

Щот ако беше един мой съсед ... ехееееее

Миналата седмица се прибирам с приятелката ми и отивам да затворя вратата на двора.
Тоя идва и вика, само така те искам. Много ти се радвам. Викам що ве, че затварям вратата на двора ли.
И той, всеки месец с нова те искам

И аз бях така на твоята възраст, ама понеже бях гол като охлюв, шиВах баби наред

И вика, шиВай докато си млад, щот после на моята възраст, котва е пуснал кОра

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Гази го лука щото виждаш ко стаа , крал Чарлз на 75 приключи секса със кралица Камила дори на краля и мина времето на оная му работа . Премахване на простатата , рак и сега мое само да си напикава обувките . Сега не Камила ами и Коза не мое да оноди ! 

Той ако е котва пак добре , само да не е станал като бръснарски колан че лошо ..И вика, шиВай докато си млад, щот после на моята възраст, котва е пуснал кОра

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Dawidko написа:Демек да газя лука със пълни сили
Едвам се нави,нали?

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Dawidko написа:Демек да газя лука със пълни сили
Не барай!
Поне тва си е моя закон. Когато съм с жена, съм достоен, честен и откровен до крайности. Ама поставям и ясни правила.
(е, имало е някои дребни изключения, ама те не се броят, щот реално не съм имал интимност)

Самия факт, че се чудиш, говори че нещо ти липсва. То на всеки нещо му липсва

Поправи първо това. Ако не получаваш това, което искаш/даваш/очакваш - казваш, аре чао. И няма кво да се криеш. Заявяваш се Мъжката.
Прекрасни жени, колко искаш на тоя свят

Пък тая, която го иска тоя "масаж", няма къде да бяга! И не бързай

carmanf1 написа:Dawidko написа:Демек да газя лука със пълни сили
Не барай!
Поне тва си е моя закон. Когато съм с жена, съм достоен, честен и откровен до крайности. Ама поставям и ясни правила.
(е, имало е някои дребни изключения, ама те не се броят, щот реално не съм имал интимност)
Самия факт, че се чудиш, говори че нещо ти липсва. То на всеки нещо му липсваКойто каже обратното, да дойде пръв да хвърли камъка по мен
![]()
Поправи първо това. Ако не получаваш това, което искаш/даваш/очакваш - казваш, аре чао. И няма кво да се криеш. Заявяваш се Мъжката.
Прекрасни жени, колко искаш на тоя свят![]()
Пък тая, която го иска тоя "масаж", няма къде да бяга! И не бързай
Лошото е че наистина нещо ми липсва, но не знам какво е. Уж всичко е перфектно не мога да се оплача буквално от нищо, да бях си мечтал да е такава, нямаше да бъде баш така, нооо все пак усещам че нещо не е като хората но не знам какво
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Може ти да си проблема 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Dawidko написа:
Лошото е че наистина нещо ми липсва, но не знам какво е. Уж всичко е перфектно не мога да се оплача буквално от нищо, да бях си мечтал да е такава, нямаше да бъде баш така, нооо все пак усещам че нещо не е като хората но не знам какво
Ето, стигнахме до най-важното, над което трябва да се замислиш.
Това, за което си мечтал - получил си го.
Ясно е от твоите думи, че имаш прекрасна жена до теб, но сега идва въпроса, на който ти сам трябва да си отговориш - а именно, Обичам ли я?
Щото ти може да си мечтал за еди кво си, да си го получил (щастливец си), ама в реалността, прави ли те това щастлив, след като си го получил, или искаш нещо друго?
После го мисли така:
- обичам я - продължавам с нея и съм верен до край
(е, понякога с годините, обичта се изпарява през тавана, ама тва няма да го мислиш ся)

- не съм сигурен - прекратявам нещата.
Щот ако не си сигурен - 10000% означава, че не я обичаш - тоест няма кво повече да си губите времето и аре, кой от къде

ПП. БГ Мамата, ряпа да ядат

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Dawidko написа: От една страна обичам си приятелката, но това момиче е топ отвсякъде, няма слабо място и много ми се иска да си начешам егото и желанието, но от друга не искам защото ако случайно моята разбере и всичко ще отиде подяволите. Като цяло проблема е че от няколко месеца много ми шарят очите, закачат ме и понякога отвръщам и се закачам и аз, бил съм на крачка да стъпя на криво, но все се спирам от страх да не си разваля връзката.![]()
Сега ще го почешеш, добре, след време може пак да те засърби . И ?
Пишеш ,че си обичаш приятелката и явно си държиш на връзката. Тогава само за чесане на егото ли е въпросът ? Задай си въпросът какъв залог правиш ? Какво можеш да спечелиш и какво да изгубиш .
И това , че искаш съвет за такова нещо в публичен форум от хора , които не познаваш лично за мен е много странно.
Действай както ти подсказва разума. Инстинкта знам какво ти подсказва

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Кроманьонче ? Няколко кроманьончета ?Лошото е че наистина нещо ми липсва, но не знам какво е.