СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от alx » 15 Дек 2023, 18:33

Колегата повер ме закача, че била прашна кората на мотора

Демонстрирам дълбоко артистичния си експресионизъм спрямо забележката му. Живота (в случая повера) като ти сервира лимони си правиш.. лимонада :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 15 Дек 2023, 18:52

Абе тоя дето го е сглобил тоя АЗЛК,а таковата АМГ с някакво странно име ли е или аз не го разчитам правилно!? :ok: :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Дек 2023, 18:54

slatanic написа:Абе тоя дето го е сглобил тоя АЗЛК,а таковата АМГ с някакво странно име ли е или аз не го разчитам правилно!? :ok: :mhihi:

https://www.instagram.com/mergim_morina63/?hl=en

тоз мисля, че е...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 15 Дек 2023, 18:59

Мдам...мислех,че не мога да чета...обаче Гюнтер отдавна не е немско име. :ok: :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Дек 2023, 19:02

slatanic написа:Мдам...мислех,че не мога да чета...обаче Гюнтер отдавна не е немско име. :ok: :mhihi:

тоз е албанец така кат го гледам... човек не си избира родителите :angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 15 Дек 2023, 19:24

AMG-тата са ми любими. Както и всички М-ки.

Ама, като нямам финансови сили, кво да правя. Цапам и аз природата, няма само бай мангал да я цапя я :ok:

Допринасям и аз, за кофтия въздух в Пловдив :mrgreen:

afdsour_woey7551240.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 15 Дек 2023, 19:24

carmanf1 написа:Ще стане ли при положение, че отзад веригата е прекъсната, като го няма акумулатора?

Знам, че задавам тъпи въпроси, ама не разбирам от тоци и жици :ok:

Tрябва да стане. За мен лично е адски тъпо да нямаш 2 ключалки за купето и една за багажника.. Все нещо може да стане - я да загуби токове, някоя ключалка да се счупи, все трябва да можеш да отвориш всички врати и капаци по тая кола и без да има ток..

Диего дето спомена за 39ките комби - те нямат, а седаните имат ключалки. Моята като и зареждам акумулатора и си я заключвам спокойно. Една стара 36ца имах, нея я оставях с отключен багажник като го няма акумулатора, че май беше сменян капака и нямах ключ или нещо такова, не помня. Помня само, че беше страшна маза тая кола :D.

Ся се сетих как старата ми кола, една астра ф, ме оставя 1 път заключена и не можех да вляза, а няколко дни по-рано почти го направи. Значи тръгнал съм на разходка, качвам се на любимото си място в с. Арбанаси и слязох да се разходя. Заваля, амаааа яко, а колата спряна на една отбивка, няма асфалт там, стана кална работа. Тъкмо си бях изпрал маратонките, тръгвам към колата, пробвам да отключа - няма никой, ключа не върти в ключалката. Другата ключалка мисля вече беше повредена, та няма влизане. А астрата е стара, багажникът не отваряше купето, та и от там не мога да вляза. Скъсва се да вали, аз обикалям колата като гламав и се чудя какво да правя, че май и телефона си бях оставил вътре. Маратонките ми бяха станали кафеви от до докато цапам в калта. И докато обикалям в тая тъмница и пробвам всяка възможна ключалка по 100 пъти някак си в тъмното забелязах, че за мой късмет една от задните врати не се е заключила като съм паркирал колата, та влязох и след като изхабих сума кърпички да си изтъркам обувките поне да не цапат яко в колата, се прибрах.

След няколко дни пред вкъщи го направи същия номер, обаче тоя път нямаше останали отключени врати. Отварянето беше филм - колата беше седан, с падащи седалки, но газовата уредба беше точно зад седалките, та и да ги свалиш, не можеш да минеш. Но те се свалят само от към купето, през багажника не може /лесно/. Та развихме стойките на газовата, преместихме я малко и с едни криви железа бърках между седалката и задната кора, за да мога да освободя седалките, да вляза вътре и да отключа колата. После сложих аларма и забравих за проблема, но е хубаво да има винаги няколко варианта да се отключи колата.

Тая вечер се присетих да отворя капака на бенвето и да видя има ли течности. За пръв път от 10 години ми се случва да отворя капачката за маслото на моя кола и да видя тая прословута кафеникава мизерия, която често наричат кондзенз при кратки градски пътувания. Надявам се и при мен да е така, че не ми се иска да е признак на отиващ си мотор, деева. Тия дни тъкмо си мисля, че я карам на такива разстояние, на които едвам успява да изправи стрелката на 12 часа преди да стигна дестинацията, та дано е това.

Как е времето в Пловдив, че потенциално утре може би ще отида на разходка за уикенда?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 15 Дек 2023, 19:44

Вали дъжд, какво да е..? В неделя трябва да е слънчево обаче! Слънчево, но студенко...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 15 Дек 2023, 19:45

slatanic написа:Мдам...мислех,че не мога да чета...обаче Гюнтер отдавна не е немско име. :ok: :mhihi:

То си е немско, просто 'германците' отдавна не се наричат така :( ...

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 15 Дек 2023, 19:48

Ще ни огрее ли 'шенгена' или..?

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 15 Дек 2023, 20:05

другата седмица ще се знае

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 15 Дек 2023, 20:09

Това защо има глас на резачка за дърва :mhihi:

https://www.facebook.com/mirkosvw/video ... 3015633548

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 16 Дек 2023, 4:05

alx написа:тоз е албанец така кат го гледам...

E, прав си.

Като чуех амг хенд мейд досега си представях че ги сглабя някой побелял немски чичо... оказа се 25 годишен албанец... :mhihi:

Но пък е добър маркетингов ход. Сега в албания ще се търсят още повече мерцедеси с табелка с името на брачеда. :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 16 Дек 2023, 6:46

Много комбита , хеч и СУВ имат аварийна ключалка отвътре на задния капак , едно скрито капаче . Трябва да погледна дали няма и на БМВ-тата , ама лимузина нямам и :dunno: Тоз твоя чешки приятел някой автокрадец не познава ли :D ,в Чехия доста ги има .

В Германия положението с германците и пришълците е по зле от колкото в БГ нашето с ромите/ да се чете мангалите/. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 16 Дек 2023, 8:44

Добро утро, отивам да рина сняг :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата