СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Колегата повер ме закача, че била прашна кората на мотора
Демонстрирам дълбоко артистичния си експресионизъм спрямо забележката му. Живота (в случая повера) като ти сервира лимони си правиш.. лимонада
Демонстрирам дълбоко артистичния си експресионизъм спрямо забележката му. Живота (в случая повера) като ти сервира лимони си правиш.. лимонада

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Абе тоя дето го е сглобил тоя АЗЛК,а таковата АМГ с някакво странно име ли е или аз не го разчитам правилно!?

slatanic написа:Абе тоя дето го е сглобил тоя АЗЛК,а таковата АМГ с някакво странно име ли е или аз не го разчитам правилно!?![]()
https://www.instagram.com/mergim_morina63/?hl=en
тоз мисля, че е...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
slatanic написа:Мдам...мислех,че не мога да чета...обаче Гюнтер отдавна не е немско име.![]()
тоз е албанец така кат го гледам... човек не си избира родителите

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
AMG-тата са ми любими. Както и всички М-ки.
Ама, като нямам финансови сили, кво да правя. Цапам и аз природата, няма само бай мангал да я цапя я
Допринасям и аз, за кофтия въздух в Пловдив
Ама, като нямам финансови сили, кво да правя. Цапам и аз природата, няма само бай мангал да я цапя я

Допринасям и аз, за кофтия въздух в Пловдив

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
carmanf1 написа:Ще стане ли при положение, че отзад веригата е прекъсната, като го няма акумулатора?
Знам, че задавам тъпи въпроси, ама не разбирам от тоци и жици
Tрябва да стане. За мен лично е адски тъпо да нямаш 2 ключалки за купето и една за багажника.. Все нещо може да стане - я да загуби токове, някоя ключалка да се счупи, все трябва да можеш да отвориш всички врати и капаци по тая кола и без да има ток..
Диего дето спомена за 39ките комби - те нямат, а седаните имат ключалки. Моята като и зареждам акумулатора и си я заключвам спокойно. Една стара 36ца имах, нея я оставях с отключен багажник като го няма акумулатора, че май беше сменян капака и нямах ключ или нещо такова, не помня. Помня само, че беше страшна маза тая кола

Ся се сетих как старата ми кола, една астра ф, ме оставя 1 път заключена и не можех да вляза, а няколко дни по-рано почти го направи. Значи тръгнал съм на разходка, качвам се на любимото си място в с. Арбанаси и слязох да се разходя. Заваля, амаааа яко, а колата спряна на една отбивка, няма асфалт там, стана кална работа. Тъкмо си бях изпрал маратонките, тръгвам към колата, пробвам да отключа - няма никой, ключа не върти в ключалката. Другата ключалка мисля вече беше повредена, та няма влизане. А астрата е стара, багажникът не отваряше купето, та и от там не мога да вляза. Скъсва се да вали, аз обикалям колата като гламав и се чудя какво да правя, че май и телефона си бях оставил вътре. Маратонките ми бяха станали кафеви от до докато цапам в калта. И докато обикалям в тая тъмница и пробвам всяка възможна ключалка по 100 пъти някак си в тъмното забелязах, че за мой късмет една от задните врати не се е заключила като съм паркирал колата, та влязох и след като изхабих сума кърпички да си изтъркам обувките поне да не цапат яко в колата, се прибрах.
След няколко дни пред вкъщи го направи същия номер, обаче тоя път нямаше останали отключени врати. Отварянето беше филм - колата беше седан, с падащи седалки, но газовата уредба беше точно зад седалките, та и да ги свалиш, не можеш да минеш. Но те се свалят само от към купето, през багажника не може /лесно/. Та развихме стойките на газовата, преместихме я малко и с едни криви железа бърках между седалката и задната кора, за да мога да освободя седалките, да вляза вътре и да отключа колата. После сложих аларма и забравих за проблема, но е хубаво да има винаги няколко варианта да се отключи колата.
Тая вечер се присетих да отворя капака на бенвето и да видя има ли течности. За пръв път от 10 години ми се случва да отворя капачката за маслото на моя кола и да видя тая прословута кафеникава мизерия, която често наричат кондзенз при кратки градски пътувания. Надявам се и при мен да е така, че не ми се иска да е признак на отиващ си мотор, деева. Тия дни тъкмо си мисля, че я карам на такива разстояние, на които едвам успява да изправи стрелката на 12 часа преди да стигна дестинацията, та дано е това.
Как е времето в Пловдив, че потенциално утре може би ще отида на разходка за уикенда?

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Вали дъжд, какво да е..? В неделя трябва да е слънчево обаче! Слънчево, но студенко...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
slatanic написа:Мдам...мислех,че не мога да чета...обаче Гюнтер отдавна не е немско име.![]()
То си е немско, просто 'германците' отдавна не се наричат така

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Ще ни огрее ли 'шенгена' или..?

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
другата седмица ще се знае
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
alx написа:тоз е албанец така кат го гледам...
E, прав си.
Като чуех амг хенд мейд досега си представях че ги сглабя някой побелял немски чичо... оказа се 25 годишен албанец...

Но пък е добър маркетингов ход. Сега в албания ще се търсят още повече мерцедеси с табелка с името на брачеда.

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Много комбита , хеч и СУВ имат аварийна ключалка отвътре на задния капак , едно скрито капаче . Трябва да погледна дали няма и на БМВ-тата , ама лимузина нямам и
Тоз твоя чешки приятел някой автокрадец не познава ли
,в Чехия доста ги има .
В Германия положението с германците и пришълците е по зле от колкото в БГ нашето с ромите/ да се чете мангалите/.

В Германия положението с германците и пришълците е по зле от колкото в БГ нашето с ромите/ да се чете мангалите/.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Добро утро, отивам да рина сняг 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours...