СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: СПАМ ТЕМА
Дайте хънт как да взема месец болничен
Личната абсурд повече от седмица.

Личната абсурд повече от седмица.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Трудно, повече от 10 дни мисля се дават само след операции и от комисии. Нямаш ли останал отпуск?
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:Трудно, повече от 10 дни мисля се дават само след операции и от комисии. Нямаш ли останал отпуск?
Не, свършиха

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Аз сега покрай делегациите харча доста отпуск, който смятах да прехвърля за следващата година ама пак ще остане доволно
И на 01.01 ще има ново зареждане на 35 дни

И на 01.01 ще има ново зареждане на 35 дни

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
В бановата република сме 100% има начин просто не познавам правилните хора
иначе бих си и платил ако трябва за услугата

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Личния лекар не може.
Легално - чупиш си кутрето на крака и дават 30 дни. Е, боли ама ся... аз като си го счупих болнични не взех...но ми даваха 30 дни.
Нелегално - пак същото ма без да си го счупил.
Излизаш си неплатена със стаж и толкоз, къв е проблема ? Милионери сте па 20 деня без заплата не мое изкарате.
Легално - чупиш си кутрето на крака и дават 30 дни. Е, боли ама ся... аз като си го счупих болнични не взех...но ми даваха 30 дни.
Нелегално - пак същото ма без да си го счупил.
Излизаш си неплатена със стаж и толкоз, къв е проблема ? Милионери сте па 20 деня без заплата не мое изкарате.
Хм,хм...
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Не ме пускат наплатена, а като цяло досега не съм и ползвам болничен даже като паднах с мотора си работих, сега проссто нямам вариант.

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Ако не ме лъже паметта нямат право да ти откажат неплатен отпуск (имат де ама е голяма разправия за работодателя после да докаже защо ти е отказал).
Задължително обаче се подава молба...аз съм пускал такава и мога да ти услужа ако имаш нужда
Задължително обаче се подава молба...аз съм пускал такава и мога да ти услужа ако имаш нужда
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Могат да ти откажат неплатена. Само в ограничен брой случаи не могат, а тоя не е такъв.
А личния лекар може да пусне няколко един след друг за едно заболяване има лимит..ама мое си измисли друго.
Най-лесно е при специалист..те могат повече. Казваш там да пише че си си счупил пръста и това е.
ЕДИТ - Ако не се сещаш - отиваш в най-близката частна болница и си казваш на лекаря какво искаш...той ще ти каже какво може да се направи. Може и нещо вътрешни болести да е.....бе при некъв специалист трябва да е. Не е сигурно дали ще стане ..ама ..пробвай
А личния лекар може да пусне няколко един след друг за едно заболяване има лимит..ама мое си измисли друго.
Най-лесно е при специалист..те могат повече. Казваш там да пише че си си счупил пръста и това е.
ЕДИТ - Ако не се сещаш - отиваш в най-близката частна болница и си казваш на лекаря какво искаш...той ще ти каже какво може да се направи. Може и нещо вътрешни болести да е.....бе при некъв специалист трябва да е. Не е сигурно дали ще стане ..ама ..пробвай
Хм,хм...
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
alx написа:Щом с такъв хъс те бутат насам и натам значи си ефективен. Което преведено значи че работиш много за малко пари.
А, и си от източна Европа. Трудно ще те вземат на “сериозно” като опре до пари
Така е и си много прав. Само че, не работя много, просто мисля как да правя нещата по най-ефективния и оптимален начин. И явно имам правилното мислене, и логика.

Ако бяха избрали американски колега за тоя проект, трябваше да му платят около 3 пъти повече спрямо мен. Проектите се заплащат on top. Истината си е истина.
Ама аз съм доволен от това, което ми дават - сравнено с данъци и разходи BG vs US - много съм доволен, като за прост бай-ганьо.
Отделно, професионалния ми ценз се вдига, също и базовата заплата в небесата, която след това, няма как да мръдне надолу

Ай стига вече с мантрата, българче живеещо и искащо да се развива в България, няма шанс. Освен ако не емигрира за US - да бе, да

Леките, тънки, естимарски надсмешки от емигранти, вече не вървят, като едно време

Тия приказки вече звучат, като вица за българския казан в ада - само че, тоя виц сега го разказват българите в чужбина ... за самоуспокоение на личната им некадърност и неуспехи. Отново, не визирам никой колега
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Jordana написа:Гласят те за главен доставчик или снабдител ...нали си снабдител ?Кроят нещо с всичките тия работи и промени за след 10-12 месеца, и трябва да разбера какво
Къв доставчик, нямам работа аз там - бай-Ганьо доставчик, еле пък на тая царица

Снабдителче съм си аз

Карам бус по цял ден, мъкна бутилки и кенчета насам-натам и се надявам малко да ме повишат, белкем ми дадат някво камионче, че да не правя толкова курсове на ден

Кво да пра'Иш - децата гладно

ivanski_2 написа:В бановата република сме 100% има начин просто не познавам правилните хора![]()
5лв. на ден струва

Не ми пиши на лично, не мога да ти дам контакт, но съм сигурен, че ако се разтърсиш ще намериш в един град, точно до София

Live it like you Love it
BMW_POWER написа:carmanf1 написа:Jordana написа:Гласят те за главен доставчик или снабдител ...нали си снабдител ?Кроят нещо с всичките тия работи и промени за след 10-12 месеца, и трябва да разбера какво
Къв доставчик, нямам работа аз там - бай-Ганьо доставчик, еле пък на тая царицаС три деца
![]()
Снабдителче съм си аз![]()
Карам бус по цял ден, мъкна бутилки и кенчета насам-натам и се надявам малко да ме повишат, белкем ми дадат някво камионче, че да не правя толкова курсове на ден
Кво да пра'Иш - децата гладноЖената и той
Кармански, с баничарката съм аз. Измисли с нещо друго
Да си имаме уважението аз баничарка карам от как имам книжка, а преди това бащата ме возеше.

Избирай си и ти друго...

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-