СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ivanski_2 » 21 Ное 2023, 12:26

Дайте хънт как да взема месец болничен :mhihi:
Личната абсурд повече от седмица.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 21 Ное 2023, 12:29

Трудно, повече от 10 дни мисля се дават само след операции и от комисии. Нямаш ли останал отпуск?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 21 Ное 2023, 12:56

Don_Diego написа:Трудно, повече от 10 дни мисля се дават само след операции и от комисии. Нямаш ли останал отпуск?

Не, свършиха :(
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 21 Ное 2023, 12:59

Аз сега покрай делегациите харча доста отпуск, който смятах да прехвърля за следващата година ама пак ще остане доволно :twisted:
И на 01.01 ще има ново зареждане на 35 дни :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 21 Ное 2023, 13:15

В бановата република сме 100% има начин просто не познавам правилните хора :mhihi:
иначе бих си и платил ако трябва за услугата :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 21 Ное 2023, 13:18

Личния лекар не може.
Легално - чупиш си кутрето на крака и дават 30 дни. Е, боли ама ся... аз като си го счупих болнични не взех...но ми даваха 30 дни.
Нелегално - пак същото ма без да си го счупил.
Излизаш си неплатена със стаж и толкоз, къв е проблема ? Милионери сте па 20 деня без заплата не мое изкарате.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 21 Ное 2023, 13:24

Не ме пускат наплатена, а като цяло досега не съм и ползвам болничен даже като паднах с мотора си работих, сега проссто нямам вариант.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 21 Ное 2023, 13:26

Ако не ме лъже паметта нямат право да ти откажат неплатен отпуск (имат де ама е голяма разправия за работодателя после да докаже защо ти е отказал).
Задължително обаче се подава молба...аз съм пускал такава и мога да ти услужа ако имаш нужда
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 21 Ное 2023, 13:31

Могат да ти откажат неплатена. Само в ограничен брой случаи не могат, а тоя не е такъв.
А личния лекар може да пусне няколко един след друг за едно заболяване има лимит..ама мое си измисли друго.
Най-лесно е при специалист..те могат повече. Казваш там да пише че си си счупил пръста и това е.
ЕДИТ - Ако не се сещаш - отиваш в най-близката частна болница и си казваш на лекаря какво искаш...той ще ти каже какво може да се направи. Може и нещо вътрешни болести да е.....бе при некъв специалист трябва да е. Не е сигурно дали ще стане ..ама ..пробвай
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 21 Ное 2023, 14:08

alx написа:Щом с такъв хъс те бутат насам и натам значи си ефективен. Което преведено значи че работиш много за малко пари.

А, и си от източна Европа. Трудно ще те вземат на “сериозно” като опре до пари

Така е и си много прав. Само че, не работя много, просто мисля как да правя нещата по най-ефективния и оптимален начин. И явно имам правилното мислене, и логика. :dunno:

Ако бяха избрали американски колега за тоя проект, трябваше да му платят около 3 пъти повече спрямо мен. Проектите се заплащат on top. Истината си е истина.

Ама аз съм доволен от това, което ми дават - сравнено с данъци и разходи BG vs US - много съм доволен, като за прост бай-ганьо.
Отделно, професионалния ми ценз се вдига, също и базовата заплата в небесата, която след това, няма как да мръдне надолу :D

Ай стига вече с мантрата, българче живеещо и искащо да се развива в България, няма шанс. Освен ако не емигрира за US - да бе, да :lol:

Леките, тънки, естимарски надсмешки от емигранти, вече не вървят, като едно време :smoke: Не визирам теб, говоря като цяло.

Тия приказки вече звучат, като вица за българския казан в ада - само че, тоя виц сега го разказват българите в чужбина ... за самоуспокоение на личната им некадърност и неуспехи. Отново, не визирам никой колега

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Ное 2023, 14:44

За болнични - до 1 месец е без комисии, може и от личния. Но май не може наведнъж.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 21 Ное 2023, 15:27

Jordana написа:
Кроят нещо с всичките тия работи и промени за след 10-12 месеца, и трябва да разбера какво :evil:
Гласят те за главен доставчик или снабдител ...нали си снабдител ? :mhihi:

Къв доставчик, нямам работа аз там - бай-Ганьо доставчик, еле пък на тая царица :lol: С три деца :ok:

Снабдителче съм си аз :mrgreen:

Карам бус по цял ден, мъкна бутилки и кенчета насам-натам и се надявам малко да ме повишат, белкем ми дадат някво камионче, че да не правя толкова курсове на ден :mrgreen:

Кво да пра'Иш - децата гладно :mrgreen: Жената и той :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 21 Ное 2023, 15:53

ivanski_2 написа:В бановата република сме 100% има начин просто не познавам правилните хора :mhihi:
иначе бих си и платил ако трябва за услугата :yes:

5лв. на ден струва :mhihi: До 3-4 месеца не би трябвало да има проблем, разтърси се. Все пак, на мен малко ми изглежда все едно предизвикваш съдбата и не бих се възползвал.
Не ми пиши на лично, не мога да ти дам контакт, но съм сигурен, че ако се разтърсиш ще намериш в един град, точно до София :mhihi:
Live it like you Love it

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 21 Ное 2023, 16:42

BMW_POWER написа:
carmanf1 написа:
Jordana написа:
Кроят нещо с всичките тия работи и промени за след 10-12 месеца, и трябва да разбера какво :evil:
Гласят те за главен доставчик или снабдител ...нали си снабдител ? :mhihi:

Къв доставчик, нямам работа аз там - бай-Ганьо доставчик, еле пък на тая царица :lol: С три деца :ok:

Снабдителче съм си аз :mrgreen:

Карам бус по цял ден, мъкна бутилки и кенчета насам-натам и се надявам малко да ме повишат, белкем ми дадат някво камионче, че да не правя толкова курсове на ден :mrgreen:

Кво да пра'Иш - децата гладно :mrgreen: Жената и той :mrgreen:

Кармански, с баничарката съм аз. Измисли с нещо друго :idea:

Да си имаме уважението аз баничарка карам от как имам книжка, а преди това бащата ме возеше. :mhihi: :ok:
Избирай си и ти друго... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 21 Ное 2023, 16:48

Лимузините и AV-тата също са заети :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата