Имотният пазар
Модератор: Общи модератори
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: Имотният пазар
ildivvy написа:На мен май хареса къщата... Това селце бива ли го?
На мен също ми хареса, но ми се вижда скъпа. Макар че на фонът на останалите къщи около Търново, не е зле.
Селото не е лошо, има си дори голям супермаркет, няколко лекари, доста работни места, има завод за хляб, няколко други по-големи фирми, та е оживено.
Имат проблем с водата обаче, затова тия хидрофори са модерни там.
Другият минус е, че макар и за кратко, се минава по главен път В.Търново - Русе, а той е натоварен с ганьопитеци и то много.

Аз също. Преди няма и месец “консервативния” оценител ми оцени тристаен с гараж в Младост 4 за 250к евро. Никакъв шанс да се продаде на такива пари в реалния свят.Е.Димитров написа:b_u_b_o написа:Е.Димитров написа:... минава оценител, който един вид консервативно оценява...
В хубав свят живееш, жалко че не е реалния
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
Вероятно , защото точно през това в момента минавам/минах.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Освен ако няма някакъв грандиозен кусур или не е за тотален ремонт, си е направо подарък за 250 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
3186 написа:Аз също. Преди няма и месец “консервативния” оценител ми оцени тристаен с гараж в Младост 4 за 250к евро. Никакъв шанс да се продаде на такива пари в реалния свят.Е.Димитров написа:b_u_b_o написа:Е.Димитров написа:... минава оценител, който един вид консервативно оценява...
Ти опита ли?
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
streetz написа:Освен ако няма някакъв грандиозен кусур или не е за тотален ремонт, си е направо подарък за 250
Бе аз лично в Младост не бих се и замислил на тия пари, ама факт че за много "новософианци" Младост е Манхатън-а на София.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
drifty написа:На мен също ми хареса, но ми се вижда скъпа. Макар че на фонът на останалите къщи около Търново, не е зле.
Ако ти опиша съседът ни какъв имот продава и колко му иска тая къща ще ти се стори без пари. Е , в случая става въпрос за имот във вилна зона на 6км. от центъра на Русе , но....
И една комична случка във връзка с конкретния имот :
Влизат в нашия двор 2-ма мъже. Добър ден, добър ден , абе чухме ,че съседния имот се продава. Аз: да, продава се. Те: собственика познавате ли го и телефона му имате ли го ? Аз : да, да. Те: Ами ще ни го напишете ли на едно листче и може ли да огледаме имота през оградата ? Аз: Да , разбира се .
И онези двамата оглеждат , задават въпроси , аз отговарям, доколкото мога.... В един момент ги питам : А цената знаете ли я ? Те се споглеждат : Не. И аз им казвам: 70к. евро

Онези млъкнаха , гледаха се половин, една минута, после тоя, дето държеше листчето с номера и името ми го подаде обратно, казаха довиждане и си заминаха

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
https://www.capital.bg/biznes/imoti/202 ... urvite_si/
Тук знам, че ще ни пропусне, защото сме доста по-мощна икономика от Германия, ама все пак да го споделя.
Дали ще има завръщане на майстори от Германия към България поради липса на работа.
Кризата на германския жилищен пазар взе първите си големи жертви
Фалитът на Gerch Group подчертава влошаването на сектора в страната
Германската компания за разработване на имотни проекти Gerch Group, която изгражда в момента такива за 4 млрд. евро, подаде заявление за производство по несъстоятелност, заедно с едно от своите проектни дружества. Датата на откриване вече е под въпрос.
Тук знам, че ще ни пропусне, защото сме доста по-мощна икономика от Германия, ама все пак да го споделя.
Дали ще има завръщане на майстори от Германия към България поради липса на работа.
Нямаше нужда, мой е. Оценката ми трябваше, заради ипотекиране, че съм харесал една земя и ми трябва кеш. Просто не мисля, че някой днес би взел тристаен+гараж в Младост за 250.Е.Димитров написа:3186 написа:Аз също. Преди няма и месец “консервативния” оценител ми оцени тристаен с гараж в Младост 4 за 250к евро. Никакъв шанс да се продаде на такива пари в реалния свят.Е.Димитров написа:b_u_b_o написа:Е.Димитров написа:... минава оценител, който един вид консервативно оценява...
Ти опита ли?
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
немо написа:drifty написа:На мен също ми хареса, но ми се вижда скъпа. Макар че на фонът на останалите къщи около Търново, не е зле.
Ако ти опиша съседът ни какъв имот продава и колко му иска тая къща ще ти се стори без пари. Е , в случая става въпрос за имот във вилна зона на 6км. от центъра на Русе , но....
И една комична случка във връзка с конкретния имот :
Влизат в нашия двор 2-ма мъже. Добър ден, добър ден , абе чухме ,че съседния имот се продава. Аз: да, продава се. Те: собственика познавате ли го и телефона му имате ли го ? Аз : да, да. Те: Ами ще ни го напишете ли на едно листче и може ли да огледаме имота през оградата ? Аз: Да , разбира се .
И онези двамата оглеждат , задават въпроси , аз отговарям, доколкото мога.... В един момент ги питам : А цената знаете ли я ? Те се споглеждат : Не. И аз им казвам: 70к. евро![]()
Онези млъкнаха , гледаха се половин, една минута, после тоя, дето държеше листчето с номера и името ми го подаде обратно, казаха довиждане и си заминаха![]()
![]()
Егати историята.

Иначе за цената, на всеки според чергата му се струва скъпо/евтино.

Някой чувал ли е нещо за село Бенковски, Софийска област, близо до подбалканския? Казаха ми някаква къща там, но нито един имот не се продава никъде, да се чудя дали просто не е разпаднало или пусто?
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
vlad0 написа:

Трета седмица съм в БГ и попреглеждам обявите за работа в двата най-популярни сайта тук. Има разни зевзеци дето търсят тираджии примерно с обявена заплата 780 бруто

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Пичове, разглеждам zillow.com и не мога да разбера как се получава така, че цените на къщите в Лонг Айлънд са като тези в нивите около София,
където обаче дрискаш в дупка в двора, няма път, тротоари и т.н.
Аз ли нещо пропускам, или ние тук наистина сме тотално изтрещели?

където обаче дрискаш в дупка в двора, няма път, тротоари и т.н.

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Лонг Айлънд е дълъг почти 200км, като в началото е шикозния квартал Куинс .... Ако искаш може да видиш цените в Манхатън как са нали все е Ню Йорк
И стига с това сране в дупки, щото по селата пък казват че ние си серем в коридора

И стига с това сране в дупки, щото по селата пък казват че ние си серем в коридора

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
acho.rs написа:Лонг Айлънд е дълъг почти 200км, като в началото е шикозния квартал Куинс .... Ако искаш може да видиш цените в Манхатън как са нали все е Ню Йорк![]()
Гледах и около Бостън, пак са сравними с тия около София, например Лозен, само дето тук и в София, и около нея всичко е тотал щета

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
В Лозен живота е луксозен