СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
Абе откъде да знам какви са тия кавички , може да ти е писнало от манекенки и да разпускаш с грозданки вечеНе обърна ли внимание на кавичките за грозните

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Не знам дали си измисля или доукрасява, но тайно му завиждам за летвата… щото аз рядко виждам жена дето дори да искам да заговоря камо ли нещо повече… а той ги вижда всеки ден че и дори се закача…
Късметлия момче…
Късметлия момче…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Аз в Бостън се сещам за една хубава (и свободна) жена
Пък и като възраст е тамън за такива чичаци като нас
Сигурен съм, че я знаеш. Не и пиша името, защото ... знаеш защо 

За хубавите жени, от един месец съм в БГ, пообиколих, единствените две хубави дето видях, бяха украинки на морето… Тунингованите нашенки приличат на карикатури, не знам от къде тая мода млади момичета да се осакатяват.
Живея в града със сигурно най-хубавите жени, може в един ден да видиш няколко, но не е всеки ден. А за Бостън, прието е да се смята, че 5ца в ЛА е 8 или 9 там
При нашия герой, както всички жени в историите са хубави и всички са весели хилещи се и засмени, особено след бъзиците на Леонардо, така си представяте и до каква степен стига украсяването. Но как беше казал някой…

Живея в града със сигурно най-хубавите жени, може в един ден да видиш няколко, но не е всеки ден. А за Бостън, прието е да се смята, че 5ца в ЛА е 8 или 9 там

При нашия герой, както всички жени в историите са хубави и всички са весели хилещи се и засмени, особено след бъзиците на Леонардо, така си представяте и до каква степен стига украсяването. Но как беше казал някой…
carmanf1 написа:За жалост много малко хора разбират, какво наистина означава нарцис.
Съответно, много малко хора могат да ги разпознаят. А е пълно с тях на всякъде

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Ми да си говорим за политика, като не ви харесват "измислените" истории на кармана... дали са истина или не той си знае ние се забавляваме покрай него и толкова, много го мислите наистина... 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
E как да не го мислят - не може то така на него да му връзват толкова лесно, а за тях - резачката 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Че ги режат и грозните дори

Последна промяна Don_Diego на 23 Авг 2023, 11:46, променена общо 1 път
Нали е форум, спам тема, нормално е да се обсъждат подобни коментари, това е част от забавлението и не е казано, че не се харесват.
Иначе, за връзването, поне по неговите коментари, до тук май само троицата е.
Иначе, за връзването, поне по неговите коментари, до тук май само троицата е.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
По 1,85
181см съм, веднъж на съседната маса в Белград имаше женска компания 5-6-7 мадами, една по-ниска от мен нямаше
И не бяха волейболен отбор, сръбски кифли си бяха 

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
alx написа:Не знам дали си измисля или доукрасява, но тайно му завиждам за летвата… щото аз рядко виждам жена дето дори да искам да заговоря камо ли нещо повече… а той ги вижда всеки ден че и дори се закача…
Късметлия момче…
Ми иди малко в Пловдив де, казвали са ми, че имало много у'бави жени там.
Да изплакнеш и ти малко окото

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Изказвания от сорта "Къде има хубави жени",.."тука има/ няма хубави жени",според мен са присъщи само на:
-50г+ ергени които не са виждали жена
-12 годишни които ги гони пубертета
Като чета такива изказвания от семейни 30-45 годишни си представям как се разхождат 2 ма примати и при виждането/разминаването им с жена се започват членоразделни звуци
ПП: Нищо към никого конкретно.
-50г+ ергени които не са виждали жена
-12 годишни които ги гони пубертета
Като чета такива изказвания от семейни 30-45 годишни си представям как се разхождат 2 ма примати и при виждането/разминаването им с жена се започват членоразделни звуци

ПП: Нищо към никого конкретно.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Petrolhead написа:Нямам идея защо ни споделяш фантазиите си. Според мен само се излагаш. Все пак няколко човека тук са виждали жена на живо и имат бегла представа как функционира другата половина от човечеството
За някой фантазии, за друг реалност. Кой както си го направи

Аз си казвам нещата, такива каквито са, пък всеки да си вярва, в к'вото си иска

И в крайна сметка, нищо особено не съм постигнал/направил, като се разгледа във времеви диапазон.
Познавам пичове, къде срещу тях да бягам, не мога да ги стигна. Истината си е истина

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Карман, абе да не работиш за Brazzers или некоя друга компания за мувита за възрастни

Хм,хм...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
TNT написа:По 1,85181см съм, веднъж на съседната маса в Белград имаше женска компания 5-6-7 мадами, една по-ниска от мен нямаше
И не бяха волейболен отбор, сръбски кифли си бяха
Преди години бях в Дубровник, отивам в някакъв клуб да се позабавлявам и да видя нощния живот как е....чувствах се като джудже, хич не си изкарах яко