СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Jordana » 22 Авг 2023, 22:57

Не обърна ли внимание на кавичките за грозните :bchug:
Абе откъде да знам какви са тия кавички , може да ти е писнало от манекенки и да разпускаш с грозданки вече :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Авг 2023, 1:17

Не знам дали си измисля или доукрасява, но тайно му завиждам за летвата… щото аз рядко виждам жена дето дори да искам да заговоря камо ли нещо повече… а той ги вижда всеки ден че и дори се закача…

Късметлия момче…
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 23 Авг 2023, 2:05

Аз в Бостън се сещам за една хубава (и свободна) жена :roll: Пък и като възраст е тамън за такива чичаци като нас ;) Сигурен съм, че я знаеш. Не и пиша името, защото ... знаеш защо ;)

333.jpg

33.jpg

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 23 Авг 2023, 8:01

За хубавите жени, от един месец съм в БГ, пообиколих, единствените две хубави дето видях, бяха украинки на морето… Тунингованите нашенки приличат на карикатури, не знам от къде тая мода млади момичета да се осакатяват.

Живея в града със сигурно най-хубавите жени, може в един ден да видиш няколко, но не е всеки ден. А за Бостън, прието е да се смята, че 5ца в ЛА е 8 или 9 там :mhihi:

При нашия герой, както всички жени в историите са хубави и всички са весели хилещи се и засмени, особено след бъзиците на Леонардо, така си представяте и до каква степен стига украсяването. Но как беше казал някой…

carmanf1 написа:За жалост много малко хора разбират, какво наистина означава нарцис.
Съответно, много малко хора могат да ги разпознаят. А е пълно с тях на всякъде

:mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 23 Авг 2023, 10:08

Ми да си говорим за политика, като не ви харесват "измислените" истории на кармана... дали са истина или не той си знае ние се забавляваме покрай него и толкова, много го мислите наистина... :dunno:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 23 Авг 2023, 11:19

E как да не го мислят - не може то така на него да му връзват толкова лесно, а за тях - резачката :mhihi:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 23 Авг 2023, 11:30

Че ги режат и грозните дори :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна Don_Diego на 23 Авг 2023, 11:46, променена общо 1 път
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 23 Авг 2023, 11:32

Нали е форум, спам тема, нормално е да се обсъждат подобни коментари, това е част от забавлението и не е казано, че не се харесват.

Иначе, за връзването, поне по неговите коментари, до тук май само троицата е.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 23 Авг 2023, 11:46

През уикенда бях в Белград. В събота вечер се нагледах на красиви и нагласени жени :shock:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Авг 2023, 11:53

По 1,85 :mhihi: 181см съм, веднъж на съседната маса в Белград имаше женска компания 5-6-7 мадами, една по-ниска от мен нямаше :shock: И не бяха волейболен отбор, сръбски кифли си бяха :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 23 Авг 2023, 12:17

alx написа:Не знам дали си измисля или доукрасява, но тайно му завиждам за летвата… щото аз рядко виждам жена дето дори да искам да заговоря камо ли нещо повече… а той ги вижда всеки ден че и дори се закача…

Късметлия момче…

Ми иди малко в Пловдив де, казвали са ми, че имало много у'бави жени там.

Да изплакнеш и ти малко окото :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 23 Авг 2023, 12:23

Изказвания от сорта "Къде има хубави жени",.."тука има/ няма хубави жени",според мен са присъщи само на:
-50г+ ергени които не са виждали жена
-12 годишни които ги гони пубертета

Като чета такива изказвания от семейни 30-45 годишни си представям как се разхождат 2 ма примати и при виждането/разминаването им с жена се започват членоразделни звуци :mhihi:
:dunno:

ПП: Нищо към никого конкретно.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 23 Авг 2023, 12:28

Petrolhead написа:Нямам идея защо ни споделяш фантазиите си. Според мен само се излагаш. Все пак няколко човека тук са виждали жена на живо и имат бегла представа как функционира другата половина от човечеството

За някой фантазии, за друг реалност. Кой както си го направи :D

Аз си казвам нещата, такива каквито са, пък всеки да си вярва, в к'вото си иска :D

И в крайна сметка, нищо особено не съм постигнал/направил, като се разгледа във времеви диапазон.

Познавам пичове, къде срещу тях да бягам, не мога да ги стигна. Истината си е истина :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 23 Авг 2023, 13:13

Карман, абе да не работиш за Brazzers или некоя друга компания за мувита за възрастни :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 23 Авг 2023, 13:34

TNT написа:По 1,85 :mhihi: 181см съм, веднъж на съседната маса в Белград имаше женска компания 5-6-7 мадами, една по-ниска от мен нямаше :shock: И не бяха волейболен отбор, сръбски кифли си бяха :lol:

Преди години бях в Дубровник, отивам в някакъв клуб да се позабавлявам и да видя нощния живот как е....чувствах се като джудже, хич не си изкарах яко :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата