Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
Re: Мотористите във форума!
Phil написа:nero_ написа:Phil написа:Някой нямаше ли да ходи на event-a на Хеламото на Серес?
Аз
Екстра, значи може да пием по бира там
Супер! Аз съм с черно Сузуки SV, обади се ако ме мернеш някъде.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Ти на ход ли ще ходиш и в кой хотел си?
Не съм, моторът е изцяло за писта. Петък преди обяд пътувам с кола. В апартамент близо до пистата ще спя.
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
nero_ написа:Не съм, моторът е изцяло за писта
Е ти значи си от сериозните карачи...
Аз ще се пусна в групата за туристи

Не съм, но искам да стана 
Карал съм 2 пъти на Серес и 1/2 ден с Караньотов на Сапарева. Общо на мотор имам 3к км някъде. Имам много хляб да изям

Карал съм 2 пъти на Серес и 1/2 ден с Караньотов на Сапарева. Общо на мотор имам 3к км някъде. Имам много хляб да изям

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Мотора ти 650-ката ли е или 1000-ката? Мислил ли си за смяна на предницата със спирачните апарати?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
ildivvy написа:drifty написа:Как стоят нещата с регистрация на мотор нов внос? Има ли същите неща, като при колите - еко такси и т.н и долу горе какви разходи стъпва цялото удоволствие?
Няма еко-такса! В общия случай е около 40-45лв без гражданската. 20лв за талона и още толкова за табелата. Иначе са 6-7 документа май, с които отиваш в КАТ.
Значи евтиния

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Демек в нашия град..? Обаждаш ми се, идваш и отиваме да я гледаме! По-просто не мога да го сбия!
П.П. За каква Хонда става дуа? Защото и аз мога да ти предложа една Ямаха на мой приятел...
П.П. За каква Хонда става дуа? Защото и аз мога да ти предложа една Ямаха на мой приятел...
Ex: 96' BMW318ti

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
Малка
Ребел 250, но не знам коя година, че моделът го има от 80те, та до преди няколко години. Но много е близко до това, което ми се струва подходящо за първи мотор - нисък, с ниска седалка, малък, лек, с въздушно охлаждане и до колкото видях, само с един карбуратор (двуцилиндров е иначе). По-опростени спирачки, като цяло ми се струва мотор с минимална нужда от поддържка, който се слави с голяма надеждност.

ildivvy написа:Мотора ти 650-ката ли е или 1000-ката? Мислил ли си за смяна на предницата със спирачните апарати?
650-та е. Мислил съм за какво ли не, в интерес на истината

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
drifty написа:МалкаРебел 250, но не знам коя година, че моделът го има от 80те, та до преди няколко години. Но много е близко до това, което ми се струва подходящо за първи мотор - нисък, с ниска седалка, малък, лек, с въздушно охлаждане и до колкото видях, само с един карбуратор (двуцилиндров е иначе). По-опростени спирачки, като цяло ми се струва мотор с минимална нужда от поддържка, който се слави с голяма надеждност.
Aз от както говорих с бум съм на мнение колкото по-неопитен толкова по-добре с колкото може повече системи

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
В момента се продава едно CFMoto 300NK в Мобилето, което си е 1 към 1 с Дюк-а. Следя го от бая време и цената му бая я сваля - няма мераклии явно, само пистови за А2 и хилядарки търсят хората
А си има същите системи като на Дюк-а и е по-лек от него дори.
Абе ето я направо обявата, едва ли ще се счете за реклама: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=tfy96t
Гаранционен е и ги следя от 2 години във фейса - никой не е докладвал проблеми а има хора с по 20К км зад гърба си вече. Мисълта ми е, че ако ти харесват този тип мотори, тоя си е направо подарък и сигурно ще го даде и за 5 дори, с регистрация и т.н.
Аз като цяло исках да взема такъв и единственото, което ме спря, е че нямаше наличен в разцветката, която исках: https://www.youtube.com/watch?v=YWbVXPk ... l=OmniMoto

Абе ето я направо обявата, едва ли ще се счете за реклама: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=tfy96t
Гаранционен е и ги следя от 2 години във фейса - никой не е докладвал проблеми а има хора с по 20К км зад гърба си вече. Мисълта ми е, че ако ти харесват този тип мотори, тоя си е направо подарък и сигурно ще го даде и за 5 дори, с регистрация и т.н.
Аз като цяло исках да взема такъв и единственото, което ме спря, е че нямаше наличен в разцветката, която исках: https://www.youtube.com/watch?v=YWbVXPk ... l=OmniMoto
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
Това е точно тип мотор, на който шансът да ме видиш клони към 0. Но звучи като доста добра оферта според това, което си написал.
На мен мотор би ми вършил работа, защото смятам да не живея в града в близко бъдеще, затова бих предпочел нещо старо с минимална поддръжка и разходи, дето да не го мисля, а повечето нови мотори изглеждат като този, не са моето нещо и вероятно и обслужването им ще е по-скъпо.
На мен мотор би ми вършил работа, защото смятам да не живея в града в близко бъдеще, затова бих предпочел нещо старо с минимална поддръжка и разходи, дето да не го мисля, а повечето нови мотори изглеждат като този, не са моето нещо и вероятно и обслужването им ще е по-скъпо.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
drifty написа:нещо старо с минимална поддръжка и разходи
Като се тегли чертата накрая, да не се окаже, че най-малката занимавка е с новото.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите