Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Криминална тема

Мнение от Petrolhead » 04 Авг 2023, 11:19

z
Последна промяна Petrolhead на 21 Сеп 2023, 9:16, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Авг 2023, 11:48

хич не е вероятно той да е извършителя понеже няма никакво криминално минало :dunno:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Авг 2023, 12:44

Едно питане. Как ще спрете пияна жена, която ви атакува? Налита на бой сиреч. Без да спира и с думи не можете да постигнете нищо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 04 Авг 2023, 12:51

А как ще спреш татуиран ММА изрод в същата ситуация. И кога ще имаш по-големи щети след побоя (ако изобщо може да се говори за побой от жена, защото аз за над 25 години излизане по София не съм виждал дори бегли опити)?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 04 Авг 2023, 13:03

BMW_POWER написа:Едно питане. Как ще спрете пияна жена, която ви атакува? Налита на бой сиреч. Без да спира и с думи не можете да постигнете нищо.

По същия начин по който бих реагирал, ако беше мъж - Ще си отдръпна, ще си тръгна, ще избягам и т.н. :dunno:

Участието в бой в подобна ситуция винаги е грешното решение без значение дали резултатът ще е "печеливш" или "губещ". Единственият сценарии за активно участие, които успявам да измисля е такъв, при който участваш, за да привлечеш агресията върху себе си, за да дадеш шанс на някой друг да избяга(жена, деца и т.н.).
Последна промяна TheDriver на 04 Авг 2023, 13:25, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 04 Авг 2023, 13:21

z
Последна промяна Petrolhead на 21 Сеп 2023, 9:15, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Авг 2023, 14:18

Изобщо не е балък , никой нормален мъж не иска пияна женка да му откъсне чурката :dunno:
Пияна жена се скара с гаджето си и откъсна част от пениса му. Освен това нараняванията, нанесени върху гениталиите на любимия ѝ, не я задоволили и тя преминала към ухото му

https://fakti.bg/life/799308-piana-jena ... ed-skandal
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Авг 2023, 14:48

Това едва ли е истина. Написано е все едно някой си го е съчинил, липсват каквито и да е подробности.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Авг 2023, 14:56

BMW_POWER написа:Едно питане. Как ще спрете пияна жена, която ви атакува? Налита на бой сиреч. Без да спира и с думи не можете да постигнете нищо.

Като пиян мъж - ако не е непосредствана опасност за мен или хората около мен (ако сме компания), ще си избягам като пич.
Минус точки батка ще получа сигурно, но на улицата няма по-силен и не си струват разправиите - а и удоволствието е дооооста надценено.

Има и нещо друго, което съм забелязал - биткаджиите обикновено са силно до към средно неуспешни хора - примерно като този сотаджия. Много е готино като се напъва подобен индивид да му покажеш, че е господин никой, и да си тръгнеш. Като се въргаляш с прасето - на него ще му е хубаво. Има и изключения, разбира се - успешен комплексар спира с лъскава кола, примерно тоя на хелт стор дето беше слизал на околовръстното - тогава сигурно бих реагирал по друг начин.
Но като цяло - имам си забавления да консумирам, инвестиции да градя и на истински отношения да се радвам - къде точно ми се вписва боя в жегата на кръстовището с изнервен сотаджия, дето животът му е виновен, че има млади успели хора, а срещу него и други добри момчета от залите има конспирация?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 04 Авг 2023, 15:06

Колелото се завъртя и ще излизат все повече и повече случай ,в които жени са бити ,насилвани .И тези "мъже" ще бъдат ползвани за назидание ,такива изроди нямат място на свобода .Обществото няма никаква полза от тях .

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Авг 2023, 15:10

Става у дома. Добичето (в случая е такава) се прибира пияно, прави скандал и налита на бой. Затваряне в другата стая не помага. Започва се непрестанно ритане по вратата. Майната и на последната, но тези ритници се чуват из целия блок.

- Бягате навън, спите в колата
- други опции?

Въпросът е съвсем сериозен.

Доколко е опасна? Ми позволявала си е да хвърля ножове на трезво. На пияно, не мога да фантазията.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 04 Авг 2023, 15:15

Канадец ,такива случаи има -убеден съм .Тук трябва да се действа тактически ,излизаш и звъниш в полицията колкото и да е смешно .Друга опция нямаш ,защото с пиян и неуравновесен човек няма как да се справиш ,да не говорим ако е с психоза .Имал съм случай с хора с психични разстройства ,пияни ......аз и 4 ма униформени не може да сложим белезници на един психично болен .Не може да ползваш и помощни средства .Деликатни са нещата е подобни случаи .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 04 Авг 2023, 15:20

BMW_POWER написа:Става у дома. Добичето (в случая е такава) се прибира пияно, прави скандал и налита на бой. Затваряне в другата стая не помага. Започва се непрестанно ритане по вратата. Майната и на последната, но тези ритници се чуват из целия блок.

- Бягате навън, спите в колата
- други опции?

Въпросът е съвсем сериозен.

Доколко е опасна? Ми позволявала си е да хвърля ножове на трезво. На пияно, не мога да фантазията.

Тя щом си е позволила да хвърли нож по теб на трезво не е трябвало да я чакаш да се напие. Събираш багажа и да те няма! Край на историята! :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Авг 2023, 15:21

Изображение

Адвокат Петко Кънев, бивш бопаджия, е защитник на обвинения в садизъм и обезобразил момиче в Стара Загора, в процеса при повторното му задържане и новите повдигнати обвинения. В областния град адвокатите явно са кът или отново случайност⁉
❗Кънев е адвокат на Иван Ангелов #Пилето, когато през май 2021 г. беше призован в специалната #парламентарна #комисия, разследваща по-големите кражби и разбойничества през 12-те години борисовщина и управление на #ГЕРБ. Повод тогава станаха разкрития на агробизнесмена Светослав Илчовски, който разказа за натиск, схеми и #ЗлатниКюлчета подарени на #БойкоБорисов. #Пилето смело призна в #Парламента, че е направил добри пари от безвъзмездно дарените на България #фурми, в замяна на които лицето #Пеевски пък "дари" млечни продукти на #Дубай.

Bird.bg :yes:

Що в нашата страна каквото и да стане, все в една посока мирише ? :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 04 Авг 2023, 15:25

Такива дела носят и имидж на адвокатите -колкото и да е извратено .Покойния адвокат Марковски едно време защитаваше доста убийци по знакови дела .Така ,че не винаги има нещо гнило ,

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата