Криминална тема
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Криминална тема
хич не е вероятно той да е извършителя понеже няма никакво криминално минало 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Едно питане. Как ще спрете пияна жена, която ви атакува? Налита на бой сиреч. Без да спира и с думи не можете да постигнете нищо.
А как ще спреш татуиран ММА изрод в същата ситуация. И кога ще имаш по-големи щети след побоя (ако изобщо може да се говори за побой от жена, защото аз за над 25 години излизане по София не съм виждал дори бегли опити)?
BMW_POWER написа:Едно питане. Как ще спрете пияна жена, която ви атакува? Налита на бой сиреч. Без да спира и с думи не можете да постигнете нищо.
По същия начин по който бих реагирал, ако беше мъж - Ще си отдръпна, ще си тръгна, ще избягам и т.н.

Участието в бой в подобна ситуция винаги е грешното решение без значение дали резултатът ще е "печеливш" или "губещ". Единственият сценарии за активно участие, които успявам да измисля е такъв, при който участваш, за да привлечеш агресията върху себе си, за да дадеш шанс на някой друг да избяга(жена, деца и т.н.).
Последна промяна TheDriver на 04 Авг 2023, 13:25, променена общо 1 път
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Изобщо не е балък , никой нормален мъж не иска пияна женка да му откъсне чурката
https://fakti.bg/life/799308-piana-jena ... ed-skandal

Пияна жена се скара с гаджето си и откъсна част от пениса му. Освен това нараняванията, нанесени върху гениталиите на любимия ѝ, не я задоволили и тя преминала към ухото му
https://fakti.bg/life/799308-piana-jena ... ed-skandal
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Това едва ли е истина. Написано е все едно някой си го е съчинил, липсват каквито и да е подробности.
BMW_POWER написа:Едно питане. Как ще спрете пияна жена, която ви атакува? Налита на бой сиреч. Без да спира и с думи не можете да постигнете нищо.
Като пиян мъж - ако не е непосредствана опасност за мен или хората около мен (ако сме компания), ще си избягам като пич.
Минус точки батка ще получа сигурно, но на улицата няма по-силен и не си струват разправиите - а и удоволствието е дооооста надценено.
Има и нещо друго, което съм забелязал - биткаджиите обикновено са силно до към средно неуспешни хора - примерно като този сотаджия. Много е готино като се напъва подобен индивид да му покажеш, че е господин никой, и да си тръгнеш. Като се въргаляш с прасето - на него ще му е хубаво. Има и изключения, разбира се - успешен комплексар спира с лъскава кола, примерно тоя на хелт стор дето беше слизал на околовръстното - тогава сигурно бих реагирал по друг начин.
Но като цяло - имам си забавления да консумирам, инвестиции да градя и на истински отношения да се радвам - къде точно ми се вписва боя в жегата на кръстовището с изнервен сотаджия, дето животът му е виновен, че има млади успели хора, а срещу него и други добри момчета от залите има конспирация?
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Колелото се завъртя и ще излизат все повече и повече случай ,в които жени са бити ,насилвани .И тези "мъже" ще бъдат ползвани за назидание ,такива изроди нямат място на свобода .Обществото няма никаква полза от тях .
Става у дома. Добичето (в случая е такава) се прибира пияно, прави скандал и налита на бой. Затваряне в другата стая не помага. Започва се непрестанно ритане по вратата. Майната и на последната, но тези ритници се чуват из целия блок.
- Бягате навън, спите в колата
- други опции?
Въпросът е съвсем сериозен.
Доколко е опасна? Ми позволявала си е да хвърля ножове на трезво. На пияно, не мога да фантазията.
- други опции?
Доколко е опасна? Ми позволявала си е да хвърля ножове на трезво. На пияно, не мога да фантазията.
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Канадец ,такива случаи има -убеден съм .Тук трябва да се действа тактически ,излизаш и звъниш в полицията колкото и да е смешно .Друга опция нямаш ,защото с пиян и неуравновесен човек няма как да се справиш ,да не говорим ако е с психоза .Имал съм случай с хора с психични разстройства ,пияни ......аз и 4 ма униформени не може да сложим белезници на един психично болен .Не може да ползваш и помощни средства .Деликатни са нещата е подобни случаи .
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
BMW_POWER написа:Става у дома. Добичето (в случая е такава) се прибира пияно, прави скандал и налита на бой. Затваряне в другата стая не помага. Започва се непрестанно ритане по вратата. Майната и на последната, но тези ритници се чуват из целия блок.
- други опции?
Тя щом си е позволила да хвърли нож по теб на трезво не е трябвало да я чакаш да се напие. Събираш багажа и да те няма! Край на историята!

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911

Адвокат Петко Кънев, бивш бопаджия, е защитник на обвинения в садизъм и обезобразил момиче в Стара Загора, в процеса при повторното му задържане и новите повдигнати обвинения. В областния град адвокатите явно са кът или отново случайност⁉
❗Кънев е адвокат на Иван Ангелов #Пилето, когато през май 2021 г. беше призован в специалната #парламентарна #комисия, разследваща по-големите кражби и разбойничества през 12-те години борисовщина и управление на #ГЕРБ. Повод тогава станаха разкрития на агробизнесмена Светослав Илчовски, който разказа за натиск, схеми и #ЗлатниКюлчета подарени на #БойкоБорисов. #Пилето смело призна в #Парламента, че е направил добри пари от безвъзмездно дарените на България #фурми, в замяна на които лицето #Пеевски пък "дари" млечни продукти на #Дубай.
Bird.bg

Що в нашата страна каквото и да стане, все в една посока мирише ?

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Такива дела носят и имидж на адвокатите -колкото и да е извратено .Покойния адвокат Марковски едно време защитаваше доста убийци по знакови дела .Така ,че не винаги има нещо гнило ,