СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: СПАМ ТЕМА
BMW_POWER написа:Едно питане. Понеже синковецът ме ядоса преди малко, изтрих му почти всички игри от лаптопа. Та въпросът ми е. Дайте идея за качин, да го следя в реално време, какво прави (играе) на лаптопа. Просто искам да знам, какво има отворено на екрана пред него.
Предполагам ще има критики, игрите и видеата не са изобщо съобразени с възрастта му
И при нас има такъв проблем и с двамата. То тоя проблем вече е навсякъде мисля.
Прояви търпение и опитай с думи. Намери правилния подход. Стъпка по стъпка става
Не е лесно, отнема време и нерви, но се получават нещата 100 пъти по-добре, от колкото с приложение за контрол.
Ще ти дам моя пример, майка им няма подход към тях, говори им много, обаче не успява да хване точния подход, който да работи.
За това инсталира някво приложение за контрол. Покани ме и мен да съм се включил, аз отказах.
Аз работя с думи, не с приложения за контрол и така изграждам в тях самосъзнание за доверие и мъжка чест да си спазваш уговорката.
Сега мен ме слушат кога да спрат, какво да играят, никакви грижи,
а на майка им още повече се дразнят, и й правят на пук, когато им дръпне шалтера през приложението.
На скоро им купих и геймърски комп, като условието беше да видя знания от големия (4-ти клас) на матурите.
Никога не му говоря за оценки, винаги му говоря за знания.
Заслужи си го. 6-ци и на двете. Прегледах и матурите (НВО-тата) - идеален е.
Прилъга ме да му купя GTA 5 играта - вика то само в началото имаш една мисия да обереш банка и после било рали - викам хубаво.
Да ама не, като видях на следващия ден кво става в тая игра - изобщо не е за тях.
Обяснявах доста, че тази игра не е за тях. Имаше протести разбира се и от двамата

И им казах - няма да деинсталирам играта, ще си стои, но мъжката уговорка е, че няма да я играете. За сега спазват, да видим

По този начин опитвам да затвърдя доверието между мен и тях, и да ги науча да си спазват думата.
ПП. И да се научат да устояват на изкушението. Не че аз съм добър в това

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И да питат "тате, коя е тройкаджийката"
4 клас не мисля, че са толкова малки, че чак контрол каква игра да се играе. 2002-ра излиза Sven, кой не я е играл
То на тея години вече трябва да откриват каналите след полунощ
А това с апп-ове за контрол... според мен само влошава нещата. Племенника е така, не става по-добре - само игрички в главата.

4 клас не мисля, че са толкова малки, че чак контрол каква игра да се играе. 2002-ра излиза Sven, кой не я е играл

- carmanf1
- младши ентусиаст
-

Ако открият тая тяма съм я закъсал яката

А, тройкаджийката ходиха да гледат Артеона. Ама се оказал със съмнителни документи и произход

Казах й, с тая твоята аура само съмнителни неща привличаш в твоя живот

Тя се хили и вика, "спри да се смееш, щот и ти си в тоя кюп

После вика, добре де, що не дойде да видиш Артеона - казах й, щот аз от фолЦвагени не разбирам (не й казах цялата истина

И тя, добре препоръчай ми тогава БМВ, имам еди къв си бюджет.
Дадох й списък да си избира. Хареса си 2, ама продължила да търси и си харесала Х5 (а в моя спъсък Х5 нямаше).
Питах я, що ти е ся тая голяма кола, сама жена, 1 дете имаш. Отговора й беше, ми харесва ми. Ама ела с мен, искам ти да го видиш на живо.
Отидохме, хареса ми. Ако сервиза потвърди моето мнение, ще кУпва.
ПП. От Артеон на Х5 скача - нищо общо в концепциите. Женска работа.
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И е по-високо тавана от Артеона. Може да мисли жената в перспектива, да не си удря главата в тавана 

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Дайте решенеи за зареждане на лаптопа(HP EliteBook 845 G8) от кола, дали ще има проблем да го зареждам с някакво силно зарядно от запалката или по-добре да взема инвертор и да го закачам към акумулатора, също конкретни препоръки ще са от голяма полза като модел/марка.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
За зареждане на лаптоп задължително инвертор като си видиш колко силно е зарядното му. Разгледай по сайтовете за къмпинг оборудване има доста голям избор според нуждите
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Аз ползвам това:
https://www.technopolis.bg/bg/Zaryadni- ... =documents
на ASUS ROG Strix G731GT/i7-9750H,
но на запалката не става, трябва на акумулатора.
Игри не съм играл.
https://www.technopolis.bg/bg/Zaryadni- ... =documents
на ASUS ROG Strix G731GT/i7-9750H,
но на запалката не става, трябва на акумулатора.
Игри не съм играл.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Don_Diego написа:За зареждане на лаптоп задължително инвертор като си видиш колко силно е зарядното му. Разгледай по сайтовете за къмпинг оборудване има доста голям избор според нуждите
А защо задължително, какъв ще е проблема да се зарежда с нещо такова ?
https://www.emag.bg/zarjadno-za-kola-li ... ws-section

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ето такова зарядно ти трябва , 12в от запалката 4.5А никакъв проблем като ток за там , на изхода 18 волта .
https://www.amazon.com/CHARGER-ProBook- ... B00A3HNHX2
https://www.amazon.com/CHARGER-ProBook- ... B00A3HNHX2
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
ivanski_2 написа:Дайте решенеи за зареждане на лаптопа(HP EliteBook 845 G8) от кола, дали ще има проблем да го зареждам с някакво силно зарядно от запалката или по-добре да взема инвертор и да го закачам към акумулатора, също конкретни препоръки ще са от голяма полза като модел/марка.
Виж нещо оригинално и предназначено за целите ти, от гледна точка на безопасност не си прави експерименти, особено с китайски боклуци. Виж нещо подобно например - https://www.hp.com/us-en/shop/pdp/hp-65 ... q8aa-aba-1
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
sme666ko написа:На X5 като му спуснеш задните облегалки си става стаичка.
TNT написа:И е по-високо тавана от Артеона. Може да мисли жената в перспектива, да не си удря главата в тавана
theraven_nz написа:Ако е с панорама, може и прав биричка с цигарка на тавана
Много интересни идеи, не се бях замислял от тая гледна точка

Х5-цата взе да ми харесва още повече

Аз лично бих погледнал заводското захранване и ако е под 100 вата го закачам за запалката, ако е повече- на инвертор
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила