СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от carmanf1 » 19 Юни 2023, 9:56

BMW_POWER написа:Едно питане. Понеже синковецът ме ядоса преди малко, изтрих му почти всички игри от лаптопа. Та въпросът ми е. Дайте идея за качин, да го следя в реално време, какво прави (играе) на лаптопа. Просто искам да знам, какво има отворено на екрана пред него.

Предполагам ще има критики, игрите и видеата не са изобщо съобразени с възрастта му :idea:

И при нас има такъв проблем и с двамата. То тоя проблем вече е навсякъде мисля.

Прояви търпение и опитай с думи. Намери правилния подход. Стъпка по стъпка става
Не е лесно, отнема време и нерви, но се получават нещата 100 пъти по-добре, от колкото с приложение за контрол.

Ще ти дам моя пример, майка им няма подход към тях, говори им много, обаче не успява да хване точния подход, който да работи.

За това инсталира някво приложение за контрол. Покани ме и мен да съм се включил, аз отказах.

Аз работя с думи, не с приложения за контрол и така изграждам в тях самосъзнание за доверие и мъжка чест да си спазваш уговорката.

Сега мен ме слушат кога да спрат, какво да играят, никакви грижи,
а на майка им още повече се дразнят, и й правят на пук, когато им дръпне шалтера през приложението.

На скоро им купих и геймърски комп, като условието беше да видя знания от големия (4-ти клас) на матурите.
Никога не му говоря за оценки, винаги му говоря за знания.

Заслужи си го. 6-ци и на двете. Прегледах и матурите (НВО-тата) - идеален е.

Прилъга ме да му купя GTA 5 играта - вика то само в началото имаш една мисия да обереш банка и после било рали - викам хубаво.
Да ама не, като видях на следващия ден кво става в тая игра - изобщо не е за тях.

Обяснявах доста, че тази игра не е за тях. Имаше протести разбира се и от двамата :mhihi:. Но с повечко обяснения се съгласиха.

И им казах - няма да деинсталирам играта, ще си стои, но мъжката уговорка е, че няма да я играете. За сега спазват, да видим :lol:
По този начин опитвам да затвърдя доверието между мен и тях, и да ги науча да си спазват думата.

ПП. И да се научат да устояват на изкушението. Не че аз съм добър в това :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Юни 2023, 11:34

Представи си да попаднат на тази тема, вместо да играят игрички :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Юни 2023, 11:50

И да питат "тате, коя е тройкаджийката" :mhihi: :mhihi:

4 клас не мисля, че са толкова малки, че чак контрол каква игра да се играе. 2002-ра излиза Sven, кой не я е играл :mhihi: То на тея години вече трябва да откриват каналите след полунощ :ok: А това с апп-ове за контрол... според мен само влошава нещата. Племенника е така, не става по-добре - само игрички в главата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 19 Юни 2023, 12:40

:mhihi:

Ако открият тая тяма съм я закъсал яката :mhihi:

А, тройкаджийката ходиха да гледат Артеона. Ама се оказал със съмнителни документи и произход :lol:

Казах й, с тая твоята аура само съмнителни неща привличаш в твоя живот :lol:

Тя се хили и вика, "спри да се смееш, щот и ти си в тоя кюп :mhihi:, толкова време вече и още не мога да хвана кога и как ще реагираш :mhihi: "

После вика, добре де, що не дойде да видиш Артеона - казах й, щот аз от фолЦвагени не разбирам (не й казах цялата истина :mhihi: )
И тя, добре препоръчай ми тогава БМВ, имам еди къв си бюджет.

Дадох й списък да си избира. Хареса си 2, ама продължила да търси и си харесала Х5 (а в моя спъсък Х5 нямаше).
Питах я, що ти е ся тая голяма кола, сама жена, 1 дете имаш. Отговора й беше, ми харесва ми. Ама ела с мен, искам ти да го видиш на живо.

Отидохме, хареса ми. Ако сервиза потвърди моето мнение, ще кУпва.

ПП. От Артеон на Х5 скача - нищо общо в концепциите. Женска работа.

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 19 Юни 2023, 12:58

На X5 като му спуснеш задните облегалки си става стаичка. :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Юни 2023, 13:04

И е по-високо тавана от Артеона. Може да мисли жената в перспектива, да не си удря главата в тавана :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 19 Юни 2023, 13:18

Ако е с панорама, може и прав биричка с цигарка на тавана :smoke:
---

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 19 Юни 2023, 13:23

Дайте решенеи за зареждане на лаптопа(HP EliteBook 845 G8) от кола, дали ще има проблем да го зареждам с някакво силно зарядно от запалката или по-добре да взема инвертор и да го закачам към акумулатора, също конкретни препоръки ще са от голяма полза като модел/марка.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 19 Юни 2023, 14:10

За зареждане на лаптоп задължително инвертор като си видиш колко силно е зарядното му. Разгледай по сайтовете за къмпинг оборудване има доста голям избор според нуждите
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 19 Юни 2023, 14:22

Аз ползвам това:
https://www.technopolis.bg/bg/Zaryadni- ... =documents
на ASUS ROG Strix G731GT/i7-9750H,
но на запалката не става, трябва на акумулатора.
Игри не съм играл.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 19 Юни 2023, 14:32

Don_Diego написа:За зареждане на лаптоп задължително инвертор като си видиш колко силно е зарядното му. Разгледай по сайтовете за къмпинг оборудване има доста голям избор според нуждите

А защо задължително, какъв ще е проблема да се зарежда с нещо такова ?
https://www.emag.bg/zarjadno-za-kola-li ... ws-section

:dunno:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Юни 2023, 14:49

Ето такова зарядно ти трябва , 12в от запалката 4.5А никакъв проблем като ток за там , на изхода 18 волта .
https://www.amazon.com/CHARGER-ProBook- ... B00A3HNHX2
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 19 Юни 2023, 15:22

ivanski_2 написа:Дайте решенеи за зареждане на лаптопа(HP EliteBook 845 G8) от кола, дали ще има проблем да го зареждам с някакво силно зарядно от запалката или по-добре да взема инвертор и да го закачам към акумулатора, също конкретни препоръки ще са от голяма полза като модел/марка.

Виж нещо оригинално и предназначено за целите ти, от гледна точка на безопасност не си прави експерименти, особено с китайски боклуци. Виж нещо подобно например - https://www.hp.com/us-en/shop/pdp/hp-65 ... q8aa-aba-1

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 19 Юни 2023, 15:23

sme666ko написа:На X5 като му спуснеш задните облегалки си става стаичка. :D

TNT написа:И е по-високо тавана от Артеона. Може да мисли жената в перспектива, да не си удря главата в тавана :mhihi:

theraven_nz написа:Ако е с панорама, може и прав биричка с цигарка на тавана :smoke:

Много интересни идеи, не се бях замислял от тая гледна точка :mhihi:

Х5-цата взе да ми харесва още повече :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Юни 2023, 16:09

Аз лично бих погледнал заводското захранване и ако е под 100 вата го закачам за запалката, ако е повече- на инвертор
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата