СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от alx » 24 Май 2023, 19:04

Don_Diego написа:И все пак накрая си личи когато една кола е пазена и гледана както трябва, без значение в официален сервиз или при гаражен майстор :dunno:

Единственото дето й личи е ако си я измил и намазал с вакса преди да я покажеш… другото всичко е спекулации. Виждал съм прекрасни на вид коли на които всъщност знам, че им е изкарана душата и такива дето изглеждат че са се били с кучета ама всъщност са доста запазени.

Визуалната и механична запазеност са две съвсем различни неща. Едната е видна другата 99% от хората могат само да я гадаят
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 24 Май 2023, 19:12

TheDriver написа:Аз няма да го взема предвид, ако опиташ да го отразиш в цената. :dunno:

Точно обратното - смяната на някой от тези неща може само да вкарат съмнения в мен.

- Каква е причината за смяна на радиатор - надуване, удар, запушване(Какво е имало в системата, за да е запушен?)...........
- Оцелели ли са всички щипки по пластмасите около радиатора
- Обезвъдушена ли е като хората колата?.....

Наличието на повече информация винаги е добре дошло, но за да има ефект върху цената ще искам повече.

Е, аз имам и снимков материал за причината за смяната на радиатора, както и на целия ремонт. Перката на виското еВа всичко отпред :Д

Знаеш ли кое е по-интересното, няколко години я карам и ми прави впечатление, че когато е отворен разширителните съд, и моторът работи, не се вижда движение в съда и я няма тая струя охладител, която постоянно се влива в казанчето на много коли на познати. Старата ми кола също беше така и го смятах за нормално. И всеки път като човъркаме на някой познат колата ми прави впечатление, че в техните разширителни съдове се влива тънка струя антифриз, но не и при мен. Колата беше обслужена при покупката, в сервиз. Сега си направих всичко сам, всичко е стягано с динамометричен ключ и чудо, вече и при мен се появи въпросната тънка струя охладител при работещ мотор. Все още се чудя каква е била причината да липсва тази циркулация.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Май 2023, 19:23

alx написа:
Don_Diego написа:И все пак накрая си личи когато една кола е пазена и гледана както трябва, без значение в официален сервиз или при гаражен майстор :dunno:

Единственото дето й личи е ако си я измил и намазал с вакса преди да я покажеш… другото всичко е спекулации. Виждал съм прекрасни на вид коли на които всъщност знам, че им е изкарана душата и такива дето изглеждат че са се били с кучета ама всъщност са доста запазени.

Визуалната и механична запазеност са две съвсем различни неща. Едната е видна другата 99% от хората могат само да я гадаят

А бе така е, ама да ти кажа приятеля, дето не си мие колата и веднъж в годината е същия приятел, дето не си смени амортисьора на багажника 4 години. Иначе се хвалеше, че бил 15лв и много евтино, ама се сменя само, ако колата спре. Същото важи за спирачките, харча на масло и не знам какво по окачването, ама като пуснеше волана и завиваше надясно :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 24 Май 2023, 20:07

ivanski_2 написа:О да определено не мисля да я продавам скоро, та аз всеки месц наливам средно по 1к в нея :D И още не съм се захванал с итнериора и екстериора това е само $ за техническата част.
Иначе за бояджията давай го насам август месец мисля да си боядисам тавана и единия калник че имам по 2 дребни драскотини и ме дразнят .

0889726726 - Иван. Звънкай му от рано щот ще чакаш много. И е в Пловдив, да знаеш.

А за little paint-а, ще си замълча.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Май 2023, 20:13

TNT написа:
alx написа:

А бе така е, ама да ти кажа приятеля, дето не си мие колата и веднъж в годината е същия приятел, дето не си смени амортисьора на багажника 4 години. Иначе се хвалеше, че бил 15лв и много евтино, ама се сменя само, ако колата спре. Същото важи за спирачките, харча на масло и не знам какво по окачването, ама като пуснеше волана и завиваше надясно :lol:

Една не мита никога кола има прекрасен дебел слой лак- който за 6 часа аз лично ще го направя по- лъскав и хващащ окото от една често мита и ваксана кола на която лака е изтънял winky:

Мисълта ми е, че визията не една кола може да бъде много подвеждаща
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Май 2023, 20:35

Мисълта ми е, че визията не една кола може да бъде много подвеждаща
То като при женките било , гледаш я с къса пола омацана с грим лакирана топирана писюр сурат , силиконя ши пръсне фешън парцалките пък тя ....домакиня за чудо и приказ :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 24 Май 2023, 20:42

За изтънелия лак съм съгласен. Само бели може да направиш.

Ама за не мита и не поддържана кола не съм съгласен.

Най-малкото пилешките говна еВават майката на лака, също и на базата ако ги оставиш.

Да не говорим и за смолата от дървета.

Та, ако не я миеш редовно, няма как да се справиш с говната и смолата.

Пък, после кой колко иска да си полира. Мисията е невъзможна.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 24 Май 2023, 20:54

Има прекрасно замаскирани коли, които трудно се хващат. Трябва да си в бизнеса за да хванеш, ако въобще е възможно. Преди две години бях взел един Мерцедес E320, който беше перфектен отвсякъде в автокъщата.
С мен беше бивш автотърговец който също беше подведен.
Накрая се оказа кола с палитра от проблеми.
Израза "кола и жена е на късмет" не е случаен :mhihi:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 24 Май 2023, 22:18

https://fakti.bg/kultura-art/785023-poc ... ina-tarnar

Почина Тина Търнър.
Да почива в мир :(
:yes:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Май 2023, 22:26

barty написа:https://fakti.bg/kultura-art/785023-pochina-pevicata-tina-tarnar

Почина Тина Търнър.

Сега и аз го чух. Да почива в мир. Велика. Жалко, че не никога не я видях на живо… но музиката й беше супер а качеството й беше страшно пипнато…
алекс
трабант 601с
разни други возила

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 24 Май 2023, 23:45

barty написа:https://fakti.bg/kultura-art/785023-pochina-pevicata-tina-tarnar

Почина Тина Търнър.

Да почива в мир, голяма... ще остане завинаги в историята :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 25 Май 2023, 0:18

Много скучен бал возих днес…чак ме беше яд, че ставах рано да мия пак колата :lol:

Тя пък взе, че ме “зарадва” със скърцащ волан…тия дни ще гледам какво може да е :censored:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M62B44

Мнение от anttonev » 25 Май 2023, 10:21

Като прочетох че "тя" пък те зарадвала, не колата ми дойде първо на ум. :mhihi:

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 25 Май 2023, 13:05

Е последно колата съм споменал :mhihi:

Май го разбрах от къде идва шума, тия дни ще мъча да го оправям - скърцат гумените маншони на кормилния прът към рейката :banghead:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Май 2023, 16:59

Don_Diego написа:Е последно колата съм споменал :mhihi:

Май го разбрах от къде идва шума, тия дни ще мъча да го оправям - скърцат гумените маншони на кормилния прът към рейката :banghead:

Малко силиконов спрей ако уцелиш мястото… но щом са се разскърцали еле пък като е по- топло времето- за смяна са…
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата