СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Don_Diego написа:И все пак накрая си личи когато една кола е пазена и гледана както трябва, без значение в официален сервиз или при гаражен майстор
Единственото дето й личи е ако си я измил и намазал с вакса преди да я покажеш… другото всичко е спекулации. Виждал съм прекрасни на вид коли на които всъщност знам, че им е изкарана душата и такива дето изглеждат че са се били с кучета ама всъщност са доста запазени.
Визуалната и механична запазеност са две съвсем различни неща. Едната е видна другата 99% от хората могат само да я гадаят
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
TheDriver написа:Аз няма да го взема предвид, ако опиташ да го отразиш в цената.![]()
Точно обратното - смяната на някой от тези неща може само да вкарат съмнения в мен.
- Каква е причината за смяна на радиатор - надуване, удар, запушване(Какво е имало в системата, за да е запушен?)...........
- Оцелели ли са всички щипки по пластмасите около радиатора
- Обезвъдушена ли е като хората колата?.....
Наличието на повече информация винаги е добре дошло, но за да има ефект върху цената ще искам повече.
Е, аз имам и снимков материал за причината за смяната на радиатора, както и на целия ремонт. Перката на виското еВа всичко отпред :Д
Знаеш ли кое е по-интересното, няколко години я карам и ми прави впечатление, че когато е отворен разширителните съд, и моторът работи, не се вижда движение в съда и я няма тая струя охладител, която постоянно се влива в казанчето на много коли на познати. Старата ми кола също беше така и го смятах за нормално. И всеки път като човъркаме на някой познат колата ми прави впечатление, че в техните разширителни съдове се влива тънка струя антифриз, но не и при мен. Колата беше обслужена при покупката, в сервиз. Сега си направих всичко сам, всичко е стягано с динамометричен ключ и чудо, вече и при мен се появи въпросната тънка струя охладител при работещ мотор. Все още се чудя каква е била причината да липсва тази циркулация.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
alx написа:Don_Diego написа:И все пак накрая си личи когато една кола е пазена и гледана както трябва, без значение в официален сервиз или при гаражен майстор
Единственото дето й личи е ако си я измил и намазал с вакса преди да я покажеш… другото всичко е спекулации. Виждал съм прекрасни на вид коли на които всъщност знам, че им е изкарана душата и такива дето изглеждат че са се били с кучета ама всъщност са доста запазени.
Визуалната и механична запазеност са две съвсем различни неща. Едната е видна другата 99% от хората могат само да я гадаят
А бе така е, ама да ти кажа приятеля, дето не си мие колата и веднъж в годината е същия приятел, дето не си смени амортисьора на багажника 4 години. Иначе се хвалеше, че бил 15лв и много евтино, ама се сменя само, ако колата спре. Същото важи за спирачките, харча на масло и не знам какво по окачването, ама като пуснеше волана и завиваше надясно

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
ivanski_2 написа:О да определено не мисля да я продавам скоро, та аз всеки месц наливам средно по 1к в неяИ още не съм се захванал с итнериора и екстериора това е само $ за техническата част.
Иначе за бояджията давай го насам август месец мисля да си боядисам тавана и единия калник че имам по 2 дребни драскотини и ме дразнят .
0889726726 - Иван. Звънкай му от рано щот ще чакаш много. И е в Пловдив, да знаеш.
А за little paint-а, ще си замълча.
TNT написа:alx написа:Don_Diego написа:И все пак накрая си личи когато една кола е пазена и гледана както трябва, без значение в официален сервиз или при гаражен майстор
А бе така е, ама да ти кажа приятеля, дето не си мие колата и веднъж в годината е същия приятел, дето не си смени амортисьора на багажника 4 години. Иначе се хвалеше, че бил 15лв и много евтино, ама се сменя само, ако колата спре. Същото важи за спирачките, харча на масло и не знам какво по окачването, ама като пуснеше волана и завиваше надясно
Една не мита никога кола има прекрасен дебел слой лак- който за 6 часа аз лично ще го направя по- лъскав и хващащ окото от една често мита и ваксана кола на която лака е изтънял winky:
Мисълта ми е, че визията не една кола може да бъде много подвеждаща
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То като при женките било , гледаш я с къса пола омацана с грим лакирана топирана писюр сурат , силиконя ши пръсне фешън парцалките пък тя ....домакиня за чудо и приказМисълта ми е, че визията не една кола може да бъде много подвеждаща

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
За изтънелия лак съм съгласен. Само бели може да направиш.
Ама за не мита и не поддържана кола не съм съгласен.
Най-малкото пилешките говна еВават майката на лака, също и на базата ако ги оставиш.
Да не говорим и за смолата от дървета.
Та, ако не я миеш редовно, няма как да се справиш с говната и смолата.
Пък, после кой колко иска да си полира. Мисията е невъзможна.
Ама за не мита и не поддържана кола не съм съгласен.
Най-малкото пилешките говна еВават майката на лака, също и на базата ако ги оставиш.
Да не говорим и за смолата от дървета.
Та, ако не я миеш редовно, няма как да се справиш с говната и смолата.
Пък, после кой колко иска да си полира. Мисията е невъзможна.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Има прекрасно замаскирани коли, които трудно се хващат. Трябва да си в бизнеса за да хванеш, ако въобще е възможно. Преди две години бях взел един Мерцедес E320, който беше перфектен отвсякъде в автокъщата.
С мен беше бивш автотърговец който също беше подведен.
Накрая се оказа кола с палитра от проблеми.
Израза "кола и жена е на късмет" не е случаен
С мен беше бивш автотърговец който също беше подведен.
Накрая се оказа кола с палитра от проблеми.
Израза "кола и жена е на късмет" не е случаен

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
barty написа:https://fakti.bg/kultura-art/785023-pochina-pevicata-tina-tarnar
Почина Тина Търнър.
Да почива в мир
Сега и аз го чух. Да почива в мир. Велика. Жалко, че не никога не я видях на живо… но музиката й беше супер а качеството й беше страшно пипнато…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
barty написа:https://fakti.bg/kultura-art/785023-pochina-pevicata-tina-tarnar
Почина Тина Търнър.
Да почива в мир
Да почива в мир, голяма... ще остане завинаги в историята

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Много скучен бал возих днес…чак ме беше яд, че ставах рано да мия пак колата
Тя пък взе, че ме “зарадва” със скърцащ волан…тия дни ще гледам какво може да е

Тя пък взе, че ме “зарадва” със скърцащ волан…тия дни ще гледам какво може да е

- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Като прочетох че "тя" пък те зарадвала, не колата ми дойде първо на ум. 
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Е последно колата съм споменал
Май го разбрах от къде идва шума, тия дни ще мъча да го оправям - скърцат гумените маншони на кормилния прът към рейката

Май го разбрах от къде идва шума, тия дни ще мъча да го оправям - скърцат гумените маншони на кормилния прът към рейката

Don_Diego написа:Е последно колата съм споменал![]()
Малко силиконов спрей ако уцелиш мястото… но щом са се разскърцали еле пък като е по- топло времето- за смяна са…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила