Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Криптовалути
Исторически Великден е катализатор за бъдещо изкачване. Ама то си е просто съвпадение във времето, понеже след тая консолидация на 28к 2-3 седмици...редно беше да мръднем. Особено след като преди това бяхме минали 29 и беше тествано вече, върнахме се леко и така на починала лисица пак се правеше коня. А той е кон, не лисица, тоест трябва да рипа.
Снощи викам на жената, че е минало 29 и тя пак се направи на врачка вика утре чакай 30 след като и бях казал, че чакам да се задържи на 29 някой друг ден.
Дано сега така да си стои, но мисля, че бързо ще идем до 40, което не знам колко е добре. Под бързо имам предвид за месец някъде. Предпочитам рейндж до халвинга, ама кой ли ме пита.

Снощи викам на жената, че е минало 29 и тя пак се направи на врачка вика утре чакай 30 след като и бях казал, че чакам да се задържи на 29 някой друг ден.

Дано сега така да си стои, но мисля, че бързо ще идем до 40, което не знам колко е добре. Под бързо имам предвид за месец някъде. Предпочитам рейндж до халвинга, ама кой ли ме пита.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Ако отидем бързо нагоре и подминем 45к, ще се замисля сериозно дали да не разкеша малко. Доста сме далече от халвинга.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ако се качи до 45 и тръгне да пада, на 40-42 ще има много силен съпорт според мен. Нали помниш какво беше 2021? Та не знам, зависи кое време ще е, но до юли никакво разкешване, освен ако не минем върха, което е слабо вероятно. Обикновено лятото се е изсипвал и пада до към ноември, декември и вече само ходъл 2024 и 2025 до голям връх или ДЦА разкешване, кой, както е решил. Но аз не мисля да махам нещо тая година с цел вземане на по-ниско, освен с някакъв мизерен процент, страх ме е да не литне неочаквано ако спре войната или нещо друго неочаквано, но неизбежно.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Top Gun Maverick написа:Ако се качи до 45 и тръгне да пада, на 40-42 ще има много силен съпорт според мен. Нали помниш какво беше 2021? Та не знам, зависи кое време ще е, но до юли никакво разкешване, освен ако не минем върха, което е слабо вероятно. Обикновено лятото се е изсипвал и пада до към ноември
Бързаш... много... далеч сме от достигане на предишният ATH... а и забравяш, че март месец идва халвинга, което прави ситуацията доста по-различна от 2021...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
TNT написа:То може и другаде да започне война, като чета новините
Тайван ли?

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ти в тон с на Пламен стрийма довечера, той пък ги базика за 12к, нали толкова се чакаше на световно ниво като най-вероятна следваща сигурна граница за дъно след 15.
https://www.youtube.com/live/9CHUSVUZ6Z8?feature=share

https://www.youtube.com/live/9CHUSVUZ6Z8?feature=share
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Реално ми е ясно, че имаше шанс за 10, колкото и малък да беше, но е факт, че който не е купувал НИЩО под 20, чакайки 10 си е точно за освидетелстване 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Купувате ли в момента? На мене покупки на тия цени ми вдигат DCA-то и тоя месец не съм взимал. Абонирах се обаче за златните килчета на Тавекс и взех 2бр да видя какво е, ама там със съвсем друга идея го правя, като инвестиция в старини малко. Мисля да взимам по повече всеки месец до дъртини, или до колкото е казал оня горе.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Не купувам, нямам лев, всичко свободно и с малко заем съм го хакнал отдавна, даже още имам някой лев да връщам.
Към Ноември ще е другия ми транш или когато има дроп на всичко. Реално БТЦ с повече фиат мога спокойно и да не вземам.
Етерчето мина 2к днес някак неусетно. Дали някой знае нещо, което ние не знаем и покрай отвързването на стейкнатите няма да има голяма разпродажба? Или просто пъмпват за да го изплющят здраво на разпродажбата? Кой да ти каже, но и тука съм си един спокоен ходъл за целия цикъл, пък после ще му мисля.
Но е факт, че засега Етерът показа супер сила по време на беъра за пръв път в историята си. Това, че си скача извън скоците на Биткойн пък също показва голяма разлика във фундамента. Ако беше и децентрализиран, нямаше да има цена.

Етерчето мина 2к днес някак неусетно. Дали някой знае нещо, което ние не знаем и покрай отвързването на стейкнатите няма да има голяма разпродажба? Или просто пъмпват за да го изплющят здраво на разпродажбата? Кой да ти каже, но и тука съм си един спокоен ходъл за целия цикъл, пък после ще му мисля.

Но е факт, че засега Етерът показа супер сила по време на беъра за пръв път в историята си. Това, че си скача извън скоците на Биткойн пък също показва голяма разлика във фундамента. Ако беше и децентрализиран, нямаше да има цена.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
И аз от един месец съм намалил покупките, парите за DCA си вървят към кракен, но си стоят в евра повечето за сега. Все си мисля, че ще върнем до 25 поне за ретест в един момент май-юни. Иначе и аз си вдигам средната цена отдавна, ама какво да се прави, не сме толкова умни да купуваме алл-ин на дъното.
Златото на мен винаги ми е дивало с прекалено голям overhead, и при покупката, и при съхранението, и при продажбата. Може би някой ден когато портфолиото е в 7 цифрените суми бих взел малко за всеки случай
Златото на мен винаги ми е дивало с прекалено голям overhead, и при покупката, и при съхранението, и при продажбата. Може би някой ден когато портфолиото е в 7 цифрените суми бих взел малко за всеки случай

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
И аз крия надежди за 25, че искам да изляза от една кофти LP позиция.
Златото имам къде да го държа , че да не го мисля, и към момента съм му намерил цаката да му покрия спреда. Ама гаранции никакви, разбира се.
Златото имам къде да го държа , че да не го мисля, и към момента съм му намерил цаката да му покрия спреда. Ама гаранции никакви, разбира се.