Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Криптовалути

Мнение от TNT » 11 Апр 2023, 9:52

Това сега dead cat bounce ли е ? Отиваме ли на 4 цифрените вече :clap:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Апр 2023, 10:24

Исторически Великден е катализатор за бъдещо изкачване. Ама то си е просто съвпадение във времето, понеже след тая консолидация на 28к 2-3 седмици...редно беше да мръднем. Особено след като преди това бяхме минали 29 и беше тествано вече, върнахме се леко и така на починала лисица пак се правеше коня. А той е кон, не лисица, тоест трябва да рипа. :mhihi:
Снощи викам на жената, че е минало 29 и тя пак се направи на врачка вика утре чакай 30 след като и бях казал, че чакам да се задържи на 29 някой друг ден. :mhihi:
Дано сега така да си стои, но мисля, че бързо ще идем до 40, което не знам колко е добре. Под бързо имам предвид за месец някъде. Предпочитам рейндж до халвинга, ама кой ли ме пита.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 11 Апр 2023, 10:25

Ако отидем бързо нагоре и подминем 45к, ще се замисля сериозно дали да не разкеша малко. Доста сме далече от халвинга.
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Апр 2023, 10:29

Ако се качи до 45 и тръгне да пада, на 40-42 ще има много силен съпорт според мен. Нали помниш какво беше 2021? Та не знам, зависи кое време ще е, но до юли никакво разкешване, освен ако не минем върха, което е слабо вероятно. Обикновено лятото се е изсипвал и пада до към ноември, декември и вече само ходъл 2024 и 2025 до голям връх или ДЦА разкешване, кой, както е решил. Но аз не мисля да махам нещо тая година с цел вземане на по-ниско, освен с някакъв мизерен процент, страх ме е да не литне неочаквано ако спре войната или нещо друго неочаквано, но неизбежно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 11 Апр 2023, 10:51

То може и другаде да започне война, като чета новините :wave:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 11 Апр 2023, 13:30

Top Gun Maverick написа:Ако се качи до 45 и тръгне да пада, на 40-42 ще има много силен съпорт според мен. Нали помниш какво беше 2021? Та не знам, зависи кое време ще е, но до юли никакво разкешване, освен ако не минем върха, което е слабо вероятно. Обикновено лятото се е изсипвал и пада до към ноември

Бързаш... много... далеч сме от достигане на предишният ATH... а и забравяш, че март месец идва халвинга, което прави ситуацията доста по-различна от 2021...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 11 Апр 2023, 13:38

TNT написа:То може и другаде да започне война, като чета новините :wave:

Тайван ли? :dunno: Ако там има война, криптото ще ни е най-малкият проблем... :help:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 13 Апр 2023, 13:13

Изображение
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Апр 2023, 14:13

Ти в тон с на Пламен стрийма довечера, той пък ги базика за 12к, нали толкова се чакаше на световно ниво като най-вероятна следваща сигурна граница за дъно след 15. :mhihi:
https://www.youtube.com/live/9CHUSVUZ6Z8?feature=share

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 13 Апр 2023, 16:43

Реално ми е ясно, че имаше шанс за 10, колкото и малък да беше, но е факт, че който не е купувал НИЩО под 20, чакайки 10 си е точно за освидетелстване :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 13 Апр 2023, 16:52

На 75к ще купят, за да продадат на 90к :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 13 Апр 2023, 17:12

Купувате ли в момента? На мене покупки на тия цени ми вдигат DCA-то и тоя месец не съм взимал. Абонирах се обаче за златните килчета на Тавекс и взех 2бр да видя какво е, ама там със съвсем друга идея го правя, като инвестиция в старини малко. Мисля да взимам по повече всеки месец до дъртини, или до колкото е казал оня горе.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Апр 2023, 17:24

Не купувам, нямам лев, всичко свободно и с малко заем съм го хакнал отдавна, даже още имам някой лев да връщам. :mhihi: Към Ноември ще е другия ми транш или когато има дроп на всичко. Реално БТЦ с повече фиат мога спокойно и да не вземам.
Етерчето мина 2к днес някак неусетно. Дали някой знае нещо, което ние не знаем и покрай отвързването на стейкнатите няма да има голяма разпродажба? Или просто пъмпват за да го изплющят здраво на разпродажбата? Кой да ти каже, но и тука съм си един спокоен ходъл за целия цикъл, пък после ще му мисля. :mhihi:
Но е факт, че засега Етерът показа супер сила по време на беъра за пръв път в историята си. Това, че си скача извън скоците на Биткойн пък също показва голяма разлика във фундамента. Ако беше и децентрализиран, нямаше да има цена. :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 13 Апр 2023, 17:33

И аз от един месец съм намалил покупките, парите за DCA си вървят към кракен, но си стоят в евра повечето за сега. Все си мисля, че ще върнем до 25 поне за ретест в един момент май-юни. Иначе и аз си вдигам средната цена отдавна, ама какво да се прави, не сме толкова умни да купуваме алл-ин на дъното.

Златото на мен винаги ми е дивало с прекалено голям overhead, и при покупката, и при съхранението, и при продажбата. Може би някой ден когато портфолиото е в 7 цифрените суми бих взел малко за всеки случай :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 13 Апр 2023, 17:36

И аз крия надежди за 25, че искам да изляза от една кофти LP позиция.
Златото имам къде да го държа , че да не го мисля, и към момента съм му намерил цаката да му покрия спреда. Ама гаранции никакви, разбира се.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата