Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

iOS тема

Мнение от Anthony_J » 14 Яну 2023, 19:34

Аз миналата седмица бях в Криейтив Център да оставя едни слушалки и имаше 2 момчета, които нещо чакаха. Докато ми попълваха документите на мен, минаха 10 минути и от горния етаж слезе един техник, подаде на момчетата някакви airpods pro и им каза, че за съжаление не са оригинални. Аз съм виждал много ментета и ги различавам на секундата, но щом в официалния сервиз им трябваше бая време, значи има и сполучливи :)

Потребител
Аватар
Кара: '23 MB E63 '24 Q5

Re: iOS тема

Мнение от badboy21 » 14 Яну 2023, 23:11

Anthony_J написа:Аз миналата седмица бях в Криейтив Център да оставя едни слушалки и имаше 2 момчета, които нещо чакаха. Докато ми попълваха документите на мен, минаха 10 минути и от горния етаж слезе един техник, подаде на момчетата някакви airpods pro и им каза, че за съжаление не са оригинални. Аз съм виждал много ментета и ги различавам на секундата, но щом в официалния сервиз им трябваше бая време, значи има и сполучливи :)

И аз така взех навремето от търг в ebay,airpods pro 1 на феноменална цена,казвам си,ударих десятката :mhihi: :mhihi: :mhihi: ,докато не ъпдейтнах IOS на телефона,и слушалките просто вече неможеха да се свържат с телефона :mrgreen:. В интерес на истината вадеха доста добър звук,и почти не намирам разлика от сегашните pro 2,вече купени от apple :mhihi: ,така че има много сполучливи ментета...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 17 Яну 2023, 9:03

Аз не мога да разбера ква е тая мания да си вземете 14 про макс, че по половин година чакате? Смисъл с кво е толко по различен от предния модел, че е такъв зор?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Яну 2023, 9:21

Ти пък сега намери какво да питаш

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 17 Яну 2023, 9:41

Jorixa написа:Аз не мога да разбера ква е тая мания да си вземете 14 про макс, че по половин година чакате? Смисъл с кво е толко по различен от предния модел, че е такъв зор?

Aз не мога да разбера защо не четеш че Зак не е с предния модел? :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Яну 2023, 10:52

Да си беше взел 13 докато го чака толкова месеци. :mhihi: Това да си прежалил вече парите в главата си и да чакаш толкова време докато почти излезе 15-ка...не е работа.
Почвайте да чакате 15 викам, ще е революционен сигурно и той като всички останали. :mhihi: Записвайте се отсега, че за него ще се чака една година, криза с платки сигурно ще викат нашите спекуланти. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 17 Яну 2023, 18:34

От 7ца минах на 12 мини. Сега от 12 мини мислех на 15 ама май няма много смисъл (за моето ползване). :dunno:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 17 Яну 2023, 20:28

Top Gun Maverick написа:Да си беше взел 13 докато го чака толкова месеци. :mhihi: Това да си прежалил вече парите в главата си и да чакаш толкова време докато почти излезе 15-ка...

Първо, почти е след 9 месеца :bchug:
Второ, чаках най-вече заради това - https://lux.camera/iphone-14-pro-camera-review-a-small-step-a-huge-leap/
Ясно, че сигурно има китайски телефони с 837383 мегапиксела и т.н., но това не ме интересува.
Да не говорим, че дисплея на 14 Pro Max е брутален! :bowdown:

Батерията също е чук! И трите дни съм ползвал и hotspot-a на телефона.
Днес около час, час и нещо среща при клиент, правих демо с Интернет от телефона и т.н.
В неделя сутринта го откачих от зарядното и сега е на 5%, като съм слушал музика през блутут, доста срещи през Teams направих и т.н. :bowdown:
Тия към 3 часа ползване са само за днес.

Изображение
Последна промяна zAcK на 17 Яну 2023, 21:02, променена общо 2 пъти
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Яну 2023, 20:36

Че те отдавна китайците имат страхотни батерии, да не говорим, че патентоваха система за бързо зареждане, където за 15 минути телефона ти е готов. Но както и да е, не е редно да превръщаме тая тема в спор, просто ти го спомена относно китайците и така.
Почти 9 месеца викаш...ами ако се запишеш да си от първите снабдени може да са по-малко, особено ако чакаш още два месеца за 14-ката. :mhihi:
Не те разбирам честно, има хиляда сайта от които можеш да си го вземеш, хиляда човека, които да ти го донесат отвън, ти чакаш нещо, което като ти го донесат по критериите на вманиачените съвсем скоро ще е...старо.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 17 Яну 2023, 20:50

Top Gun Maverick написа:Че те отдавна китайците имат страхотни батерии, да не говорим, че патентоваха система за бързо зареждане, където за 15 минути телефона ти е готов. Но както и да е, не е редно да превръщаме тая тема в спор, просто ти го спомена относно китайците и така.
Почти 9 месеца викаш...ами ако се запишеш да си от първите снабдени може да са по-малко, особено ако чакаш още два месеца за 14-ката. :mhihi:
Не те разбирам честно, има хиляда сайта от които можеш да си го вземеш, хиляда човека, които да ти го донесат отвън, ти чакаш нещо, което като ти го донесат по критериите на вманиачените съвсем скоро ще е...старо.

Спокойно. Това беше последния път, в който се опитвах да си купя нещо такова от тук.
Дори се изнервих и си поръчах от Амазон.де, платих го, но на другия ден се появи в iStyle и го взех.
Като го взех, отказах поръчката и след 1 мин. Амазон ми преведоха парите обратно. :shock:
Тия са скандално яки. Следващия път ще е от там :bchug:
Преди 7-8 години бях поръчвал едни сензори от тях, но се забавиха, отворих тикет, или каквото е
и докато се разправяхме пристигнаха. Беше около Коледа и забравих за това, нито бях гледал комуникация и т.н.
Влизам след години и тия ми дали ваучър за същите кинти и си стои. А не поръчвах от немския с години, щото имаше Гъбко.
Може и 4-5 години тия 100 евро да са си стоели там :mhihi: :ok: Това тук няма как да се случи.

Като гледам сега при нас, в момента пак няма наличен :mhihi:

Иначе, казвал съм го и преди. Искам телефонът ми да върши работа, затова съм се спрял на iPhone.
Имал съм и Note-ове на Самсунг, и какви ли не, като се върнеш във времето.
Включително iPAQ и Qtek, когато в България много малко хора бяха чували за подобни неща.
За момента няма друг, който да предлага това, което правят Apple, затова ако мога, няма да си купя нещо различно.

Хич не ми дреме, че ще чакам, или че са по-скъпи. Важното ми е, да ми върши работа.

Ти ако имаш сервиз, китайски инструменти ли ще си вземеш? :bchug: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 17 Яну 2023, 21:02

Не че нещо, но темата не е за китайските смартфони, иначе кой каквото иска да купува.
Зак, пробва ли RAW режима на камерата? И видя ли колко MB е една снимка :mhihi:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 17 Яну 2023, 21:16

Exclusive89 написа:Зак, пробва ли RAW режима на камерата? И видя ли колко MB е една снимка :mhihi:

Някои са по 100MB :ok: :mhihi: :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 18 Яну 2023, 9:39

Тая тема викам да я прекръстим на епълска генерално.
Вчера направо ми потекоха лигите от новите макбуци. :wave:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Яну 2023, 10:00

Дайте идея как да се казва и ще я променя.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Яну 2023, 10:28

Apple, телефони, БЕЗ проблеми и подобни! :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата