Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
iOS тема
Аз миналата седмица бях в Криейтив Център да оставя едни слушалки и имаше 2 момчета, които нещо чакаха. Докато ми попълваха документите на мен, минаха 10 минути и от горния етаж слезе един техник, подаде на момчетата някакви airpods pro и им каза, че за съжаление не са оригинални. Аз съм виждал много ментета и ги различавам на секундата, но щом в официалния сервиз им трябваше бая време, значи има и сполучливи 

- badboy21
- Потребител
-
- Кара: '23 MB E63 '24 Q5
Re: iOS тема
Anthony_J написа:Аз миналата седмица бях в Криейтив Център да оставя едни слушалки и имаше 2 момчета, които нещо чакаха. Докато ми попълваха документите на мен, минаха 10 минути и от горния етаж слезе един техник, подаде на момчетата някакви airpods pro и им каза, че за съжаление не са оригинални. Аз съм виждал много ментета и ги различавам на секундата, но щом в официалния сервиз им трябваше бая време, значи има и сполучливи
И аз така взех навремето от търг в ebay,airpods pro 1 на феноменална цена,казвам си,ударих десятката

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Аз не мога да разбера ква е тая мания да си вземете 14 про макс, че по половин година чакате? Смисъл с кво е толко по различен от предния модел, че е такъв зор?
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Ти пък сега намери какво да питаш
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Jorixa написа:Аз не мога да разбера ква е тая мания да си вземете 14 про макс, че по половин година чакате? Смисъл с кво е толко по различен от предния модел, че е такъв зор?
Aз не мога да разбера защо не четеш че Зак не е с предния модел?

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Да си беше взел 13 докато го чака толкова месеци.
Това да си прежалил вече парите в главата си и да чакаш толкова време докато почти излезе 15-ка...не е работа.
Почвайте да чакате 15 викам, ще е революционен сигурно и той като всички останали.
Записвайте се отсега, че за него ще се чака една година, криза с платки сигурно ще викат нашите спекуланти. 

Почвайте да чакате 15 викам, ще е революционен сигурно и той като всички останали.

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
От 7ца минах на 12 мини. Сега от 12 мини мислех на 15 ама май няма много смисъл (за моето ползване). 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Top Gun Maverick написа:Да си беше взел 13 докато го чака толкова месеци.Това да си прежалил вече парите в главата си и да чакаш толкова време докато почти излезе 15-ка...
Първо, почти е след 9 месеца

Второ, чаках най-вече заради това - https://lux.camera/iphone-14-pro-camera-review-a-small-step-a-huge-leap/
Ясно, че сигурно има китайски телефони с 837383 мегапиксела и т.н., но това не ме интересува.
Да не говорим, че дисплея на 14 Pro Max е брутален!

Батерията също е чук! И трите дни съм ползвал и hotspot-a на телефона.
Днес около час, час и нещо среща при клиент, правих демо с Интернет от телефона и т.н.
В неделя сутринта го откачих от зарядното и сега е на 5%, като съм слушал музика през блутут, доста срещи през Teams направих и т.н.

Тия към 3 часа ползване са само за днес.

Последна промяна zAcK на 17 Яну 2023, 21:02, променена общо 2 пъти
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Че те отдавна китайците имат страхотни батерии, да не говорим, че патентоваха система за бързо зареждане, където за 15 минути телефона ти е готов. Но както и да е, не е редно да превръщаме тая тема в спор, просто ти го спомена относно китайците и така.
Почти 9 месеца викаш...ами ако се запишеш да си от първите снабдени може да са по-малко, особено ако чакаш още два месеца за 14-ката.
Не те разбирам честно, има хиляда сайта от които можеш да си го вземеш, хиляда човека, които да ти го донесат отвън, ти чакаш нещо, което като ти го донесат по критериите на вманиачените съвсем скоро ще е...старо.
Почти 9 месеца викаш...ами ако се запишеш да си от първите снабдени може да са по-малко, особено ако чакаш още два месеца за 14-ката.

Не те разбирам честно, има хиляда сайта от които можеш да си го вземеш, хиляда човека, които да ти го донесат отвън, ти чакаш нещо, което като ти го донесат по критериите на вманиачените съвсем скоро ще е...старо.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Top Gun Maverick написа:Че те отдавна китайците имат страхотни батерии, да не говорим, че патентоваха система за бързо зареждане, където за 15 минути телефона ти е готов. Но както и да е, не е редно да превръщаме тая тема в спор, просто ти го спомена относно китайците и така.
Почти 9 месеца викаш...ами ако се запишеш да си от първите снабдени може да са по-малко, особено ако чакаш още два месеца за 14-ката.![]()
Спокойно. Това беше последния път, в който се опитвах да си купя нещо такова от тук.
Дори се изнервих и си поръчах от Амазон.де, платих го, но на другия ден се появи в iStyle и го взех.
Като го взех, отказах поръчката и след 1 мин. Амазон ми преведоха парите обратно.

Тия са скандално яки. Следващия път ще е от там

Преди 7-8 години бях поръчвал едни сензори от тях, но се забавиха, отворих тикет, или каквото е
и докато се разправяхме пристигнаха. Беше около Коледа и забравих за това, нито бях гледал комуникация и т.н.
Влизам след години и тия ми дали ваучър за същите кинти и си стои. А не поръчвах от немския с години, щото имаше Гъбко.
Може и 4-5 години тия 100 евро да са си стоели там

Като гледам сега при нас, в момента пак няма наличен

Иначе, казвал съм го и преди. Искам телефонът ми да върши работа, затова съм се спрял на iPhone.
Имал съм и Note-ове на Самсунг, и какви ли не, като се върнеш във времето.
Включително iPAQ и Qtek, когато в България много малко хора бяха чували за подобни неща.
За момента няма друг, който да предлага това, което правят Apple, затова ако мога, няма да си купя нещо различно.
Хич не ми дреме, че ще чакам, или че са по-скъпи. Важното ми е, да ми върши работа.
Ти ако имаш сервиз, китайски инструменти ли ще си вземеш?

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Не че нещо, но темата не е за китайските смартфони, иначе кой каквото иска да купува.
Зак, пробва ли RAW режима на камерата? И видя ли колко MB е една снимка
Зак, пробва ли RAW режима на камерата? И видя ли колко MB е една снимка

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Exclusive89 написа:Зак, пробва ли RAW режима на камерата? И видя ли колко MB е една снимка
Някои са по 100MB

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Тая тема викам да я прекръстим на епълска генерално.
Вчера направо ми потекоха лигите от новите макбуци.
Вчера направо ми потекоха лигите от новите макбуци.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911