Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire

Re: Киномания

Мнение от DoesNot » 20 Дек 2022, 14:57

Tulsa King. Много добро сериалче със Сталоун. https://www.imdb.com/title/tt16358384/

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Дек 2022, 18:31

Още един филм за тези, които обичат приключенията.

https://www.imdb.com/title/tt1613750/

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 26 Дек 2022, 19:18

Някой киноман да сподели кое кино в София е най читаво, че утре искам да водя малката да гледаме аватар.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 26 Дек 2022, 19:24

В рингмола. Ма ще те излъжа как се казваше. Столовете са електрически и си полягаш.
Ние ще ходим на котарака в чизми 2.
Май Синегранд беше.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 26 Дек 2022, 19:32

Тихо, тихо да не чуят за котарака, че ми отиде аватара. :mhihi:
И аз последно в ринг май съм ходил ма беше преди 3 години сигурно.
А може и в парадайс да беше.
Ма щом си казал там ще отидем. :bchug:

Потребител
Аватар
Кара: 318ci

Мнение от Mladenoff » 26 Дек 2022, 19:35

Баш Сине Гранд е и за мен е единственото кино, на което бих отишъл пред това да си гледам филм вкъщи, не толкова заради креслата, а по-скоро заради нормалното озвучаване.

В тоя ред на мисли, бих искал да използвам възможността да споделя разочарованието си от големите кина в България. Не знам дали аз се превъзнасям или наистина има проблем с тях, ама и в Синема Сити, и в Арена - звукът е потресаващо лош. Висок на поразия, а плосък като от мобилен телефон.
То направо е нетърпимо за слушане, предпочитам да си дупча с дрелката без тапи за уши пред това, което изпитвам в киносалона... :banghead:

Да не съм изцяло офф топик: снощи най-накрая гледах No Country For Old Men, ама нещо май не успях да вникна качествено в идеята на братята Коен... :dunno: Хавиер Бардем висш пилотаж, както винаги, ама самият филм ме остави със смесени чувства накрая, особено като свърши някак от нищото.

П.П. За Сине Гранда, гледайте да запазите места в една от двете Цар зали. Те навсякъде са с такива кресла, ама лобито е отделно и много спокойно, а тоалетните също са специално за двете Цар зали и са много по-чисти и са точно до залите. Аз рядко издържам 2 часа без да ми се доходи до тоалетна, та губя минимално време от филма така. :mhihi:
Последна промяна Mladenoff на 26 Дек 2022, 19:42, променена общо 3 пъти
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 26 Дек 2022, 19:36

В рингмола е, сигурен съм. Голем кеф е да си го спуснеш и да стане като креват. Питай на място, ма то там друго кино няма. Може да има различни зали обаче. И задължително шарени пуканки.
Лятото ходихме.
Иначе на Стамболийски мола с първото 3д кино с огромния екран е супер, ма не знам има ли го още и какво дават. Даже не помня как се казваше. Въпреки че там си е за научнопопулярни филми според мен, ма ся.
ПП. Imax, сетих се. Ма какво е в момента не знам.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 26 Дек 2022, 19:58

В киното на Ринг Мол как хубаво съм спал :mhihi: много удобни кресла.
Препоръчвам го определено :yes:
:yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 26 Дек 2022, 21:33

Там ше е. Утре към обяд има прожекция в цар залата.Та ще атакувам.
Само да монтирам едни лампи у нас и да мина до хонда за едни термогащи нана примоция и заминаваме натам. :driving: :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 26 Дек 2022, 22:38

Аватар - днес го гледах , хареса ми ,макар че очаквах повече . Може би защото доста го чаках . Много е дълъг , не че доскучава , но на моменти ми се искаше да върви по бързо .
Накрая ни подготвиха и за трета част . Много леко разочарован ...може и от мен да е :yes:
п.п. Умрях от жега в киното /Арена Варна Мол/.И мен звука нещо не ме изкефи .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 27 Дек 2022, 7:04

аватара не надхвърля ли доста над 2 часа

Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Дек 2022, 7:44

Ами над 3 часа отива, аз чакам да го изгледат всички и към средата на януари да ида да го гледам почти сам с жената и котилото. :mhihi:

slatanic написа:Там ше е. Утре към обяд има прожекция в цар залата.Та ще атакувам.
Само да монтирам едни лампи у нас и да мина до хонда за едни термогащи нана примоция и заминаваме натам. :driving: :bchug:

Не, не, не, не и нееееее...АКО ще гледаш Аватар там! Аз съм гледал веднъж филм в Царя, хубаво е с креслата, вярно е както казват колегите, хубаво е ставането ако искаш(аз съм като камила и нямам дерт да не ставам :mhihi: )звука не помня какъв беше вече защото ходих още като го отвориха понеже чух, че ще е уникалната работа и си бих камшика дотам. Плюсовете свършват дотук. Малък екран за Аватар, постоянно някой мъкне храна и става напред назад, мисля и някаква сервитьорка се мяташе там, въобще някак го обръщат на лоби бар това кино. Залата е малка и като казвам малка си представи 20 места, което е добре от гледна точка липсата на много народ, но пък всичко останало е...малко. Губи ми се идеята за кино някак(изключваме звука пак казвам)и както каза колегата у тях може и да е по-добре. Ако имаш звук. :mhihi:
Както ти писа колегата, върви в мола на Стамболийски, за мен да гледаш другаде Аватар при положение, че имаш аймакс си е мазохизъм. Ако дойда до София до средата на януари по някаква причина, задължително ще гледам Аватар на аймакс. Мисля в Арена на околовръстното също имаше аймакс и съм гледал веднъж, но нямам спомени от залата, колегите да кажат. Но за Аватар, човеко не си го причинявай в Царя само защото било удобно. Тоя ОГРОМЕН екран на аймакса нищо друго не може да го замени. Върви на Стамболийски и после ще ме споменаваш. :mhihi:
Сега го проверих, няма го с БГ аудио понеже спомена деца, аз лично не бих го гледал с БГ аудио ако е на кино, но не знам твоите могат ли да четат бързо субтитрите, тоест колко са големи.
https://www.cinemacity.bg/imax#/buy-tic ... -mode=list
Ей ти още един плюс, вторниците 3д прожекциите са намалени като цена, не е първи намален вторник, та няма да има свръх много хора предполагам, но няма да е и празно де. :mhihi:

П.п: Камерън го отлага тоя филм десетилетия защото няма нужните специални ефекти, та не виждам как трябва да се мъчим да го гледаме на възможно по-малък екран след като имаме тоя на аймакс.
Последна промяна Top Gun Maverick на 27 Дек 2022, 8:02, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 27 Дек 2022, 7:50

Влязох в залата 12:55 , излязох 16:27 :D .Филма е 3 часа и 12 мин. :wave:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Дек 2022, 9:05

Може би това е идеята на филма , да се почувстваш така все едно гледаш собствения си аватар :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 28 Дек 2022, 3:22

Те това е киносалон

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата