Киномания
Модератор: Общи модератори
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
Re: Киномания
Tulsa King. Много добро сериалче със Сталоун. https://www.imdb.com/title/tt16358384/
Някой киноман да сподели кое кино в София е най читаво, че утре искам да водя малката да гледаме аватар.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
В рингмола. Ма ще те излъжа как се казваше. Столовете са електрически и си полягаш.
Ние ще ходим на котарака в чизми 2.
Май Синегранд беше.
Ние ще ходим на котарака в чизми 2.
Май Синегранд беше.
Хм,хм...
Тихо, тихо да не чуят за котарака, че ми отиде аватара. 
И аз последно в ринг май съм ходил ма беше преди 3 години сигурно.
А може и в парадайс да беше.
Ма щом си казал там ще отидем.

И аз последно в ринг май съм ходил ма беше преди 3 години сигурно.
А може и в парадайс да беше.
Ма щом си казал там ще отидем.

- Mladenoff
- Потребител
-
- Кара: 318ci
Баш Сине Гранд е и за мен е единственото кино, на което бих отишъл пред това да си гледам филм вкъщи, не толкова заради креслата, а по-скоро заради нормалното озвучаване.
В тоя ред на мисли, бих искал да използвам възможността да споделя разочарованието си от големите кина в България. Не знам дали аз се превъзнасям или наистина има проблем с тях, ама и в Синема Сити, и в Арена - звукът е потресаващо лош. Висок на поразия, а плосък като от мобилен телефон.
То направо е нетърпимо за слушане, предпочитам да си дупча с дрелката без тапи за уши пред това, което изпитвам в киносалона...
Да не съм изцяло офф топик: снощи най-накрая гледах No Country For Old Men, ама нещо май не успях да вникна качествено в идеята на братята Коен...
Хавиер Бардем висш пилотаж, както винаги, ама самият филм ме остави със смесени чувства накрая, особено като свърши някак от нищото.
П.П. За Сине Гранда, гледайте да запазите места в една от двете Цар зали. Те навсякъде са с такива кресла, ама лобито е отделно и много спокойно, а тоалетните също са специално за двете Цар зали и са много по-чисти и са точно до залите. Аз рядко издържам 2 часа без да ми се доходи до тоалетна, та губя минимално време от филма така.
В тоя ред на мисли, бих искал да използвам възможността да споделя разочарованието си от големите кина в България. Не знам дали аз се превъзнасям или наистина има проблем с тях, ама и в Синема Сити, и в Арена - звукът е потресаващо лош. Висок на поразия, а плосък като от мобилен телефон.
То направо е нетърпимо за слушане, предпочитам да си дупча с дрелката без тапи за уши пред това, което изпитвам в киносалона...

Да не съм изцяло офф топик: снощи най-накрая гледах No Country For Old Men, ама нещо май не успях да вникна качествено в идеята на братята Коен...

П.П. За Сине Гранда, гледайте да запазите места в една от двете Цар зали. Те навсякъде са с такива кресла, ама лобито е отделно и много спокойно, а тоалетните също са специално за двете Цар зали и са много по-чисти и са точно до залите. Аз рядко издържам 2 часа без да ми се доходи до тоалетна, та губя минимално време от филма така.

Последна промяна Mladenoff на 26 Дек 2022, 19:42, променена общо 3 пъти

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
В рингмола е, сигурен съм. Голем кеф е да си го спуснеш и да стане като креват. Питай на място, ма то там друго кино няма. Може да има различни зали обаче. И задължително шарени пуканки.
Лятото ходихме.
Иначе на Стамболийски мола с първото 3д кино с огромния екран е супер, ма не знам има ли го още и какво дават. Даже не помня как се казваше. Въпреки че там си е за научнопопулярни филми според мен, ма ся.
ПП. Imax, сетих се. Ма какво е в момента не знам.
Лятото ходихме.
Иначе на Стамболийски мола с първото 3д кино с огромния екран е супер, ма не знам има ли го още и какво дават. Даже не помня как се казваше. Въпреки че там си е за научнопопулярни филми според мен, ма ся.
ПП. Imax, сетих се. Ма какво е в момента не знам.
Хм,хм...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
В киното на Ринг Мол как хубаво съм спал
много удобни кресла.
Препоръчвам го определено

Препоръчвам го определено

Там ше е. Утре към обяд има прожекция в цар залата.Та ще атакувам.
Само да монтирам едни лампи у нас и да мина до хонда за едни термогащи нана примоция и заминаваме натам.

Само да монтирам едни лампи у нас и да мина до хонда за едни термогащи нана примоция и заминаваме натам.

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Аватар - днес го гледах , хареса ми ,макар че очаквах повече . Може би защото доста го чаках . Много е дълъг , не че доскучава , но на моменти ми се искаше да върви по бързо .
Накрая ни подготвиха и за трета част . Много леко разочарован ...може и от мен да е
п.п. Умрях от жега в киното /Арена Варна Мол/.И мен звука нещо не ме изкефи .
Накрая ни подготвиха и за трета част . Много леко разочарован ...може и от мен да е

п.п. Умрях от жега в киното /Арена Варна Мол/.И мен звука нещо не ме изкефи .
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
аватара не надхвърля ли доста над 2 часа
Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Ами над 3 часа отива, аз чакам да го изгледат всички и към средата на януари да ида да го гледам почти сам с жената и котилото.
Не, не, не, не и нееееее...АКО ще гледаш Аватар там! Аз съм гледал веднъж филм в Царя, хубаво е с креслата, вярно е както казват колегите, хубаво е ставането ако искаш(аз съм като камила и нямам дерт да не ставам
)звука не помня какъв беше вече защото ходих още като го отвориха понеже чух, че ще е уникалната работа и си бих камшика дотам. Плюсовете свършват дотук. Малък екран за Аватар, постоянно някой мъкне храна и става напред назад, мисля и някаква сервитьорка се мяташе там, въобще някак го обръщат на лоби бар това кино. Залата е малка и като казвам малка си представи 20 места, което е добре от гледна точка липсата на много народ, но пък всичко останало е...малко. Губи ми се идеята за кино някак(изключваме звука пак казвам)и както каза колегата у тях може и да е по-добре. Ако имаш звук.
Както ти писа колегата, върви в мола на Стамболийски, за мен да гледаш другаде Аватар при положение, че имаш аймакс си е мазохизъм. Ако дойда до София до средата на януари по някаква причина, задължително ще гледам Аватар на аймакс. Мисля в Арена на околовръстното също имаше аймакс и съм гледал веднъж, но нямам спомени от залата, колегите да кажат. Но за Аватар, човеко не си го причинявай в Царя само защото било удобно. Тоя ОГРОМЕН екран на аймакса нищо друго не може да го замени. Върви на Стамболийски и после ще ме споменаваш.
Сега го проверих, няма го с БГ аудио понеже спомена деца, аз лично не бих го гледал с БГ аудио ако е на кино, но не знам твоите могат ли да четат бързо субтитрите, тоест колко са големи.
https://www.cinemacity.bg/imax#/buy-tic ... -mode=list
Ей ти още един плюс, вторниците 3д прожекциите са намалени като цена, не е първи намален вторник, та няма да има свръх много хора предполагам, но няма да е и празно де.
П.п: Камерън го отлага тоя филм десетилетия защото няма нужните специални ефекти, та не виждам как трябва да се мъчим да го гледаме на възможно по-малък екран след като имаме тоя на аймакс.

slatanic написа:Там ше е. Утре към обяд има прожекция в цар залата.Та ще атакувам.
Само да монтирам едни лампи у нас и да мина до хонда за едни термогащи нана примоция и заминаваме натам.![]()
Не, не, не, не и нееееее...АКО ще гледаш Аватар там! Аз съм гледал веднъж филм в Царя, хубаво е с креслата, вярно е както казват колегите, хубаво е ставането ако искаш(аз съм като камила и нямам дерт да не ставам

Както ти писа колегата, върви в мола на Стамболийски, за мен да гледаш другаде Аватар при положение, че имаш аймакс си е мазохизъм. Ако дойда до София до средата на януари по някаква причина, задължително ще гледам Аватар на аймакс. Мисля в Арена на околовръстното също имаше аймакс и съм гледал веднъж, но нямам спомени от залата, колегите да кажат. Но за Аватар, човеко не си го причинявай в Царя само защото било удобно. Тоя ОГРОМЕН екран на аймакса нищо друго не може да го замени. Върви на Стамболийски и после ще ме споменаваш.

Сега го проверих, няма го с БГ аудио понеже спомена деца, аз лично не бих го гледал с БГ аудио ако е на кино, но не знам твоите могат ли да четат бързо субтитрите, тоест колко са големи.
https://www.cinemacity.bg/imax#/buy-tic ... -mode=list
Ей ти още един плюс, вторниците 3д прожекциите са намалени като цена, не е първи намален вторник, та няма да има свръх много хора предполагам, но няма да е и празно де.

П.п: Камерън го отлага тоя филм десетилетия защото няма нужните специални ефекти, та не виждам как трябва да се мъчим да го гледаме на възможно по-малък екран след като имаме тоя на аймакс.
Последна промяна Top Gun Maverick на 27 Дек 2022, 8:02, променена общо 1 път
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Влязох в залата 12:55 , излязох 16:27
.Филма е 3 часа и 12 мин. 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Може би това е идеята на филма , да се почувстваш така все едно гледаш собствения си аватар 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...